Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaca1978
aktív tag
válasz
Bigmasterl #40363 üzenetére
Én még este futok egy kört. mepróbálom, simán rákötni egy HDMI bemenetre.
Illetve szándékozom utána nézni a HDMI out dolognak: - MAIN -SUB dolgot, mert ez nem tiszta. -
klaca1978
aktív tag
válasz
Bigmasterl #40360 üzenetére
Szia! A CEC be van kapcsolva?, az is kell hozzá, nélküle nekem hang sincs. Illetve a van egy olyan (fejből mopst nem tudom pontosan hol,) hogy Automatikus-ARC-HDMI jelkimenet. Itt a HDMI jelkimenet legyen kiválasztva.
-
balojazz
aktív tag
válasz
Bigmasterl #40197 üzenetére
Vasárnap este rendeltem, én is most kaptam. Szerintem összevárják a megrendeléseket. Tudják jól, hogy ha hétvégi akció van, csomóan olyan lusták, mint én, vagyis hogy érdemes kivárniuk a hétfő reggelt, és akkor tervezni logisztikát. Az akció meg azt hiszem, hétfő éjfélig tartott, szóval szerintem inkább még tovább, kedd reggelig vártak, akkorra az emag elküldte a listát, és tudtak tervezni. Nem mindegy, hogy 4 nap alatt 75 kocsit indítanak, vagy bevárják a full batch-et, és tévékkel telepakolt kocsikkal terítenek mondjuk 25 járművel 1 nap alatt. Csak találgatok, de a logisztika cseles tud lenni: térfogat-kiihasználtság, üzemanyag, munkaidő, munkaerő stb. Ezek valszeg 2 emberes kocsik pl, az sem mindegy: nem függönycsipeszek meg zseblámpák. Nem látjuk, milyen komoly szervezés kell(ene) egy emag akciós kampányhoz. Bele se merek gondolni, mi van, ha az LG mosógépeket meg hűtőket akcióz, és bizony ott még azt is figyelni kell, hányan kérték emeletre, tizedikre akár. Nem egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós kamerák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OTP Bank topic
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest