Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaca1978
aktív tag
Sziasztok! Már nem nagyon játszom, de ha már megvettem az 55C7K-t akkor a játékmódot is kipróbáltam. (Pc-vel)
Szóval game mód bekapcsolva, és a game bar egyszer feljött állítottam egy valamit aztán kiléptem, vagy kilépett.
Minta azt láttam volna kiirva, hogy ez a menü csak egyszer jön fel,,,aztán, hogy mivel lehet újra előhozni azt már nem láttam.
Sokat vacakoltam vele, de nem jöttem rá hogyan kell előcsalni a game bar-t.Esetleg valaki használja? vagy tudja hogyan kell? Köszi előre is!
-
klaca1978
aktív tag
Sziasztok!
Megjött az 55C7K.
Nem szeretném műszeres kalibrációra utaztatni. Van valami ajánlott setup amire érdemes beállítani? -
klaca1978
aktív tag
válasz
kenicsab #40064 üzenetére
Szia!
Ahogy páran fogalmaznak: nem pár évre veszek új tv-t.
A költség sapkába szeretnék minél többet ha lehet. Valamint néhány számomra alap funkció amire szükségem van.
Ezért tűnik kicsit körülményesnek a választás. Eddig a C7K lehet a befutó.Nem vettem zokon, no problem..
-
klaca1978
aktív tag
válasz
Pro Koryak #40053 üzenetére
Nekem csak 55" a maximális méret. De tudásban szeretném a lehető legjobbat ebben a méretben. CK8 ban sajnos nincs, ezért keresem melyik 55-ös a legjobb. Ha tehetném nyilván CK8 65 de az túl nagy nekem.
-
klaca1978
aktív tag
Sziasztok! A C855-höz mi áll a legközelebb 55"-ban? C7K? ettől jobb van?
-
klaca1978
aktív tag
A fentieket figyelembe véve a C7K helyett érdemes a C89K -et választani? vagy teljesen mindegy? Utóbbi újabb csak ennyi? Az valóban fura, hogy a .com/hu oldalon nincs de, a francia, izrael oldalon meg van.
-
klaca1978
aktív tag
Sziasztok! Google alapú tv-t szeretnék venni. Kérdésem, hogy mivel nincs bennük DLNA, hogy lehet csatlakoztatni NAS-t, illetve Serviio és plex szervert?
-
klaca1978
aktív tag
Sziasztok! C805 és a C765 külső merevlemezeket hogyam kezeli, illetve a nagyméretű filokat.? Vhiktor tesztjeit néztem, és elég bosszantó lenne ha nem kezelé a 2TB os küldő merevlemezem nagyméretű tartalmakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nikon DSLR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest