Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz Delphinus #29895 üzenetére
Igen gyári LAN 100-as Wifi többet tud, én max AC-s hálózattal tudtam tesztelni, de a TV tudja az AX-et is azon nem tudtam tesztelni.
Én még olyan TV-vel nem találkoztam amin a LAN csatlakozó gigabites lett volna.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz Delphinus #29897 üzenetére
Kábelen alacsonyabbnak kell lenni a késleltetésnek, de szerintem egy TV-nél ez nem lényeges pont, max ha magán a TV-n játszanál és nem PC-n vagy konzolon.
Kriszbet utána néztem és tényleg csak AC-s de nálam WiFi-n 360mbitnél jóval többet tud, tényleg tudja azt amit mértem, pláne ha NAS-rol másolok és nem csak a teszt programot nézem, mert az valami külföldi szerverre kapcsolódik és ha annak nagy a terheltsége akkor bizony tudsz alacsonyabb sebességet mérni, szóval ha van lehetőséged mérj NAS-rol sebességet az már sokkal biztosabb mint ez a teszt progi.
Nálam 1000/300-as digi net van.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz Delphinus #29913 üzenetére
Nálam nem, mert a NAS-ban 6HDD-van, amúgy nem másolgatom a filmeket így a TV-re, a sebesség teszt volt a lényeg, mit tud maximum a TV, mit lehet tőle elvárni.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
bnorci71
addikt
válasz Delphinus #29982 üzenetére
OK ,hogy viszi a hátán a piacot csak ettől még ez a model hw/fw/adás/kábel szolgáltatás hibás és nem csak nekem.
Ennek keresem az okát.
Iletve az a kérdés visszaküldjem 14 napon belül és vegyek egy 65oled718-tzsolt501
OK egy tuner különböző szabvány
ugyan azon adás 2 "bemeneten" van/nincs hiba
Hol a hiba??ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz Delphinus #29987 üzenetére
+30epénz mínusz 10"
75" akartam így a oled szóba se jött de ezzel az anomáliával elkezdtem egy mérettel lejjebb más gyártó miniled vagy oledét nézegetni így jött szembe a 65oled718ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Celtis
veterán
válasz Delphinus #30141 üzenetére
Te mégis miről beszélsz?
A tcl-nek van egy magyar nyelvű aloldala. www.tcl.com/hu/hu/
Itt tudsz accountot létrehozni és készülékeket regisztrálni, illetve normál jótállásba tartozó hibát bejelenteni, de ez nekem pl. nem működött.
Javítás esetén a magyar szerződött szerviz fog hívni Magyarországról, bármilyen hihetetlenül is hangzik.A másik meg az 5 éves extra garancia kiterjesztés regisztrációs oldala: tcl-promotion.com/hu/
A visszaigazolásban meg van adva, hogy az extra garancia igényedet hol kell bejelentened. Spolier: nem ugyanott ahol a normál jótállási igényt.Bármelyik működik a másik nélkül is.
Érthető már vagy el is táncoljam?
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz Delphinus #30166 üzenetére
Csak egy email cím van megadva. Azon kell bejelenteni. De semmi más info nincs. Az sem, hogy ki vagy mi az a cég vagy szervezet, aki ezt a garanciát nyújtja. Az sem világos, hogy mire terjed ki a garancia.
Épp azon gondolkodom, hogy kipróbálom és bejelentem, hogy betört a kijelző.
-
Celtis
veterán
válasz Delphinus #30171 üzenetére
Előtted írtam, hogy nem világos mire terjed ki az extra garancia. Ilyenek vannak a feltételekben, amit ha tényleg olvastad volna, akkor nem írod azt amit.
a TCL CARE által érintett eszköz előre nem látható sérülései vagy meghibásodásai esetén. Előre nem látható károknak tekintendők azok, amelyeket a Felhasználóa kellő időben előre nem látott vagy nem láthatott, valamint további óvintézkedések alkalmazását nem követelte.Kivételt képez a durva gondatlanság, amely esetében a TCL fenntartja a jogot, hogy visszatartsa a kártérítést.
-
blakey
titán
válasz Delphinus #30195 üzenetére
Egyet értesz, vagy egyetértesz? Nem mindegy.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest