- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Pár hét használat után, azt kell mondjam, a feketeszint, és a HDR fényereje annyira nem győzött meg. A kijelző elég homogén, felhősödés csak nagyon minimálisan jelentkezik, de tegnap láttam pár képhibát a Netflixes Dolby Vision filmeknél, DV IQ módban, teljesen sötét szobában. Enyhe sávosodás, és utánhúzás is látható volt a sötét jeleneteknél. Lehet egy kis finomhangolással ezeket meg lehet oldani, de tegnap filmezni akartunk, nem beállításokban turkálni.
Natív tartalommal még nem próbáltam, lehet a stream tömörítésből adódtak ezek a képhibák.Ennyi pénzért nem nagyon tudok jobbat mondani, alapvetően nem rossz a képe, és a színek is kellemesek.
Jól össze van rakva, korrekt és gyors a rendszere, sok szabványt támogat. Ha az ember játszik is, részemről különösen ajánlott készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- BestBuy ruhás topik
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest