- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
rainman72 #7768 üzenetére
Ha megunta elölről, folytassa hátulról
Én már csak a brightness problémát megoldó fw-t várom, amúgy szuper a 728. És nekem is abajgatja full fényerőn a szemem. Tehát nekem elég.
És hát nem kicsit király 65 collon hanyattfekve Call of Duty-zni néha egyet. Egy elavult gtx1080 vga-t használok még, azzal is szuper, 4k60 tűéles.
A Hisense-ről a mozgásmegjelenítési anomáliák miatt tettem le. Semmilyen local dimmingben nem hiszek, nekem az a kép Dolby C-jenatívan szeretem használni. Márpedig a 728-asban elég jó a panel. (VA, 4000:1-6000:1 natív kontrasztokról cikkezgetnek. A drága LG Nanocell meg 1500:1
) És kiderült, hogy rohadtul széles betekintési szögben is kellemes.
Nem használom se a dinamikus kontrasztot, se a dinamikus színt. Ugyanezen okokból. Majd ha az OLED nem ég be, stabil lesz, akkor megfontolom. Addig ez szuper.
Mellesleg a hangjával is elégedett vagyok, meglepően jó ebben az ársávban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest