- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
Levente1991 #7626 üzenetére
C728-at tudom mondani, az bitang gyors. Gyakorlatilag azonnal vált a bemenetek között. A csatornaváltás 1-2 másodperc. Előfordul, hogy újabb 2-3 másodperc kell, hogy kisimuljon a kép, amíg cache-el.
Nekem 95%-ban PC monitor és Netflix megy rajta, ott hibátlan mind képminőség, mind mozgás szempontból.
Túl sokat nem állítgattam. Nem láttam számomra zavaró dolgot, amit babrálni kellett volna. Kivétel a fényerő, azt lehúztam 30-40 közé.
Tegnap bluetooth fülessel néztem filmet, hogy ne zavarjak mást és halljam is a lényeget. Marha jó! Tetszik! Elfogult is vagyok!
Promóztam is a TV-t eleget azt hiszem.szerk.: Simán megvenném megint. Főleg, hogy olvasgattam a Hisense topikot ott is van kisebb morgás. Persze hozzá kell venni, hogy a fórumokon sírás megy mindig. Akinek jó az nem hangoztatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Call of Duty: Warzone
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest