Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Levente1991

tag

Sziasztok!

Egyelőre csendes szemlélőként olvasgatom a topikot, november vége-december eleje körül szeretnék tévét venni, és az Android rendszer, Bluetooth valamint a már elég ritka jack csatlakozó miatt esélyes, hogy ezt a márkát választom, viszont olvasva a diskurzusokat, látom, hogy sokan írtok szoftverezéssel és képi beállításokkal kapcsolatban, ami megmondom őszintén, tőlem távol áll, mert Mi Box 3-on felbontás állításon kívül mással nem volt gondom, a korábban felmerülő problémákat pedig frissítéssel előbb-utóbb megoldották, egyszerű fapados tévémen pedig a képmódokat végigzongorázva beállítottam a legélénkebb, legélesebb lehetőséget, nekem ez így megfelel, nem a képminőség lesz a váltás oka.

Azt szeretném kérdezni, hogy problémás a szoftver és a képminőség, vagy csak mindenki keresi a lehető legjobb beállításokat, amit ki lehet hozni az adott típusú készülékből? A rendszerben tapasztalható bizonyos idő eltelte után lassulás, akadozások? Illetve ezt Mi Boxon nem tudtam megtapasztalni, Telekomos set-top-box lesz rádugva a tévére tévéadás gyanánt, milyen a csatornaváltás sebessége?

Ezeket tekintve kissé bizonytalan vagyok, nem 1-2 évre szeretnék tévét venni, jó lenne biztosra menni minden téren.

Előre is köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák