- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Egyelőre csendes szemlélőként olvasgatom a topikot, november vége-december eleje körül szeretnék tévét venni, és az Android rendszer, Bluetooth valamint a már elég ritka jack csatlakozó miatt esélyes, hogy ezt a márkát választom, viszont olvasva a diskurzusokat, látom, hogy sokan írtok szoftverezéssel és képi beállításokkal kapcsolatban, ami megmondom őszintén, tőlem távol áll, mert Mi Box 3-on felbontás állításon kívül mással nem volt gondom, a korábban felmerülő problémákat pedig frissítéssel előbb-utóbb megoldották, egyszerű fapados tévémen pedig a képmódokat végigzongorázva beállítottam a legélénkebb, legélesebb lehetőséget, nekem ez így megfelel, nem a képminőség lesz a váltás oka.
Azt szeretném kérdezni, hogy problémás a szoftver és a képminőség, vagy csak mindenki keresi a lehető legjobb beállításokat, amit ki lehet hozni az adott típusú készülékből? A rendszerben tapasztalható bizonyos idő eltelte után lassulás, akadozások? Illetve ezt Mi Boxon nem tudtam megtapasztalni, Telekomos set-top-box lesz rádugva a tévére tévéadás gyanánt, milyen a csatornaváltás sebessége?
Ezeket tekintve kissé bizonytalan vagyok, nem 1-2 évre szeretnék tévét venni, jó lenne biztosra menni minden téren.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest