Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
himpike
üzenetére
Hát ez egy nehéz kérdés, mert én nem nagyon találtam, igazi házimozis térhangzást reprodukáló fülest. A mit találtam az is olyan, hogy HDMi kábel köti össze az adóegységgel és az vezeték nélkül kommunikál a fülessel. Ebből is igazából két alternatívát találtam összesen:
Sony WH-L600 - 70eHUF környéki áron - Nekem most ez van, elmegy filmezéshez este mikor a család alszik, de ennek nincs igazi térhangzása, (mintha valami azért lenne de szerintem ez inkább placebo...) de az már jó, hogy az eARC miatt minden formátumot befogad, így nem kell külön más hangsávval szórakozni ha fülest használok és nem AVR-t. Ha lehet akkor inkább az AVR 5.1.2 rendszeremet használom, csak ugye ennek halkan nincs értelme.....
JVC XP-EXT1 - 350eHUF környékén.... - Olvasgattam róla, de elég kétesélyes amiket írnak, ahhoz meg brutál drága, az ár több mint a TV-é....Sokat kerestem de általában csak gamer füleseket találtam térhangzással, amik android alatt nem gazán működnek.
Pedig én is beruháznék egyre....Viszont ha te vagy valaki talál ilyet, ne tartsa magában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- World of Tanks - OFF topic
- Router gondok
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor