Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
himpike
üzenetére
Hát ez egy nehéz kérdés, mert én nem nagyon találtam, igazi házimozis térhangzást reprodukáló fülest. A mit találtam az is olyan, hogy HDMi kábel köti össze az adóegységgel és az vezeték nélkül kommunikál a fülessel. Ebből is igazából két alternatívát találtam összesen:
Sony WH-L600 - 70eHUF környéki áron - Nekem most ez van, elmegy filmezéshez este mikor a család alszik, de ennek nincs igazi térhangzása, (mintha valami azért lenne de szerintem ez inkább placebo...) de az már jó, hogy az eARC miatt minden formátumot befogad, így nem kell külön más hangsávval szórakozni ha fülest használok és nem AVR-t. Ha lehet akkor inkább az AVR 5.1.2 rendszeremet használom, csak ugye ennek halkan nincs értelme.....
JVC XP-EXT1 - 350eHUF környékén.... - Olvasgattam róla, de elég kétesélyes amiket írnak, ahhoz meg brutál drága, az ár több mint a TV-é....Sokat kerestem de általában csak gamer füleseket találtam térhangzással, amik android alatt nem gazán működnek.
Pedig én is beruháznék egyre....Viszont ha te vagy valaki talál ilyet, ne tartsa magában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kriptovaluták és az adózás
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor