Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Piftuka veterán válasz  Kiskutya

üzenetére Kiskutya

üzenetére"Nem tudom az a tudatlanság vagy lehet más típusnál több a jutalék....." Inkább a tudatlanság. A gyártók képviseletének nem az a célja, hogy a televíziók technológiai hátteréről leoktassa a promótereit, hanem hogy a termékek marketing jellemzőit betanítsa nekik. Az átlag vásárló számára a "QLED/OLED/FALD" kifejezések így is az "űrtechnológiára" utalnak, a promóter pedig hozzáértőnek tűnik a szemükben. Akik jellemzően csóri tizen-huszonévesek, erre a munkára mellékesként tekintve. Ha még mindez zéró érdeklődéssel, motivációval is párosul, el tudod képzelni, milyen minőségű segítséget tudnak adni. Egyébként nagy rajtuk a nyomáskényszer is. Beszéltem én is olyan ex-promóter sráccal, aki pár hónap után azért veszítette el ezt az állását, mert nem hozta a számokat eladásban. Ilyen ez a világ. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor
 Vhiktor