Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
wal_hu
csendes tag
Sziasztok!
Tudom volt már téma többször, de leírom a gondom, hátha átsiklottam a megoldáson, ha van egyáltalán.
TV: TCL55C805
Erősítő: Denon AVR-1713
A két eszköz HDMI2.1 kábellel összekötve eARC/ARC-on keresztül. Az erősítő, a TV menüjében látszik, CEC rendesen működik, ki-, illetve bekapcsolja az eszközt. Ami nem megy az a 5.1 hang továbbítás. Műsor indítása után az erősítő megkapja a jelet, de mivel nem ATMOS kompatibilis, Dolby Digital+, jelet érzékel, viszont a hang nem nagyon megy át. Olyan a hang mintha nem tudná rendesen dekódolni. Lehet, hogy a beállításokat (Pass Through, AUTO, stb) nem értelmezem rendesen, de szinte minden lehetséges kombót kiprbáltam már. V135 firmwaren ment rendesen, (sima Dolby Digital-ként) V420-ra frissítés óta van ez a gond. TV-n belül nincs olyan lehetőség, hogy ki lehessen választani, hogy pl. csak Dolby Digital jelet küldjön az erősítőre? Amazon Fire TV sticken, ha jól tudom van ilyen opció.
Optikai kábelen keresztül működik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest