- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
C805, fw v135, ez kérés nélkül ment fel, azóta nem ajánl fel újat.
Szolgáltató váltás történt, Telekom box helyett PR telekom CAM kártya.
Az első kérdésem azokhoz szólna akik CAM kártyás PR előfizetők. Csatorna váltáskor pár másodpercig nincs normális kép, bekockásodik. Annyira nem zavaró, de kíváncsi vagyok mindenhol ilyen-e?
Emlékeim szerint többen jeleztétek, hogy adásközben változnak a színárnyalatok a TV-n. Az előző szolgáltatónál én is tapasztaltam, de nagyon ritkán, s inkább csak gyengébb minőségű adásoknál, néha focinál is kiszúrtam, a fű színének változását, de pl. az említett "aura"-val nem találkoztam. Most viszont azt tapasztalom, hogy HD adás esetében is, mondjuk egy beszélgetős műsornál is látni a változást. Eddig ez sem volt annyira zavaró, úgy gondolom, mert nem sűrűn fordult elő. Visszaolvasgattam, de nem találtam, hogy erre a problémára van valami ajánlott megoldás? Esetleg rakjam fel a legújabb fw-t?K dm
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Poco F7
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest