Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Mondjuk ez még annyira nem katasztrófa (tudom, nem Te írtad). Sajnos engem tud idegesíteni, ha akad a rendszer, bár együtt tudok vele élni. Pl. néhány éve még hetente mókoltam a telefonomat, de a mostanihoz hozzá sem nyúltam amióta megvan. Megy a rendszer és kész.
Arra viszont nem tudott még senki sem választ adni, hogy a WebOS, illetve a Tizen esetén lehet-e verziószámot frissíteni, vagy marad az amit vettél. Pl. WebOS most 5-össel jön ki, és gondolom az appok egy idő után nem lesznek frissíthetők, csak az újabb változatokon, már ha azt is lehet frissíteni. Ha nem, akkor néhány év után bizony korlátozott lehat az okos funkciója. Ha jól tudom, androidon ez frissíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Háztartási gépek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Arra viszont nem tudott még senki sem választ adni, hogy a WebOS, illetve a Tizen esetén lehet-e verziószámot frissíteni, vagy marad az amit vettél. Pl. WebOS most 5-össel jön ki, és gondolom az appok egy idő után nem lesznek frissíthetők, csak az újabb változatokon, már ha azt is lehet frissíteni. Ha nem, akkor néhány év után bizony korlátozott lehat az okos funkciója. Ha jól tudom, androidon ez frissíthető.
Vhiktor