- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
válasz
Kiskutya #2813 üzenetére
Mondjuk ez még annyira nem katasztrófa (tudom, nem Te írtad). Sajnos engem tud idegesíteni, ha akad a rendszer, bár együtt tudok vele élni. Pl. néhány éve még hetente mókoltam a telefonomat, de a mostanihoz hozzá sem nyúltam amióta megvan. Megy a rendszer és kész.
Arra viszont nem tudott még senki sem választ adni, hogy a WebOS, illetve a Tizen esetén lehet-e verziószámot frissíteni, vagy marad az amit vettél. Pl. WebOS most 5-össel jön ki, és gondolom az appok egy idő után nem lesznek frissíthetők, csak az újabb változatokon, már ha azt is lehet frissíteni. Ha nem, akkor néhány év után bizony korlátozott lehat az okos funkciója. Ha jól tudom, androidon ez frissíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest