Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Egy lassan 10 éves Samsung LE32D450G1W 32" LCD TV-t szeretnék lecserélni egy újabbra, a UPC kínálatából. A mostanit megkapnák a fiaim, a Chromecast-al együtt, így olyan készülékeket néztem, amiben már van beépített, de nem akarnék 6 ezernél többet fizetni érte havi részletben.
Két készülékre esett a választásom, mindkettő TCL. Az egyik a Thomson 50UD6406 TV, a másik a TCL 40ES560. Sajnos mindkettőről olvastam negatív dolgokat amik kissé aggasztanak, főleg az androidos menü akadozásai, vagy a random be és kikapcsolások.
Van köztetek esetleg olyan akik esetleg próbálták mindkét modellt, és van szubjektív véleménye? Esetleg más alternatíva? Mondjuk egy olcsóbb típus és egy új chromecast hozzá?
Ja, és BUÉK mindenkinek!
-
Bobby G.
senior tag
válasz dargelot #1040 üzenetére
Amúgy milyen applikációkat használtok az androidos TV-n? Gondolom HBO GO-Netflix (akinek van előfizetés), YouTube, Spotifly, Deezer alap. Meg mondjuk VCL lejátszó. De van még esetleg ami hasznos lehet? Ja, és létre kell hozni egy külön google fiókot, vagy tudja szinkronizálni a meglévővel?
-
Bobby G.
senior tag
válasz LilProphet90 #1042 üzenetére
Közben elgondolkodtam, hogy nem biztos, hogy jó, ha mindenki az én fiókomat használja mindenre.
-
Bobby G.
senior tag
Érdekes. A 40ES560 az UPC szerint 3840x2160 felbontás, de a külföldi oldalak 1920 × 1080-at írnak... Lehet mégis megvárom amíg újra lesz az 50UD6406-os Thomson.
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Bocsi az amatőr kérdésért, de az interpolációs érték annál jobb-minél magasabb? Készülékcsere lesz hamarosan, és a két kiválasztott készüléknél elég eltérő: S56 400 PPI, EP66 1200 PPI
Azt tudom, hogy elvileg jobb a magasabb, viszont sok bejegyzés szerint természetellenes lesz a kép. -
Bobby G.
senior tag
válasz Piftuka #2633 üzenetére
Kicsi szobába kell, így 40-50 col körülit kerestem. Ami fontos volt még, hogy vodás részletre akarom venni, mert a gyerek egyetembe költözése elvitt most egy csomó pénzt, így nem akartam havi 5-5500 Ft felé menni a részletben. Ami a legnagyobb dilemma volt az-az, hogy androidos legyen-e, vagy inkább vegyek egy boxot mellé. Ja, és a beépített Chromecast. Az android miatt maradt a TLC, és kb. ez a két típus. Amúgy főként filmnézésre vagy youtube hallgatásra lenne használva.
-
Bobby G.
senior tag
Bocsi, már megint egy amatőr kérdés. Már azt hittem, hogy megértettem, aztán összezavarodtam itt a Samsung TU8002 miatt.
Szóval TCL ep660 vs Samu TU8002? Mindkettő 43 vagy 50 col.
Jól sejtem, hogy a Samu szebb képet produkál, és kiforrottabb az OS, ellenben a TCL Androidjára nagyobb az applikáció választék, gyakrabban frissül, és jobban együtt tud működni a már meglévő Mi Home hálózatommal? Valahol úgy érzem, hogy az androidé a jövő, és ha most akadozik is, talán jobban törődnek vele később. A Tizen viszont szimpatikus a maga kicsit minimalistább arculatával. Amúgy hardver szempontjából is szimpatikus a TU8002, csak kár, hogy nem tudom megnézni őket egymás mellett.
Holnap megyek szerződést hosszabbítani..... -
Bobby G.
senior tag
válasz darius09 #2677 üzenetére
Hát ez nem jó hír.... Kaptam egy hét "haladékot". Hazaküldtek a Vodától, hogy még van egy hét az előfizumból, és addig nem tudok variálni a csomaggal. (Nekem valahogy nem tűnik olyan rugalmasnak az ügyintézés a fúzó óta... )
Akkor a két típus körül Te az EP660-at választanád? Az a baj, hogy a keretbe amit most szánok rá, nem nagyon fér bele más. LG? -
Bobby G.
senior tag
Az a baj, hogy nem látok jobbat, még drágábban sem a Voda kínálatában. Mint írtam, 50-55 col-nál nagyobbra nincs szükségem. Esetleg LG, de ott az OS-t nem ismerem. Vonz az Android a TCL-ben, mert itthon már erre építettem ki sok dolgot, de bizonytalan is vagyok a stabilitással kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
Bobby G.
senior tag
válasz Kiskutya #2712 üzenetére
Két dolog kérdés jutott erről eszembe:
1, Ha szolgáltatótól veszem (Vodafone), akkor is él az 5 év gari? Weboldalon fel van tüntetve.
2, Ha garis problémám akad, akkor a szolgálató intézi a szállítást, vagy nekem kell megoldani a szervizhez?
+1, Ha 1-2 napon belül meggondolom magam, mert nem tetszik valami (vagy hibás), akkor ki intézi a cserét?
-
-
Bobby G.
senior tag
Valaki meg tudná mérni, hogy egy 50EP660--nak (vagy más 50 col-os TV-nek) mekkora a két talp közötti távolság? Magyarul mekkora állvány kell hozzá? Ma rádöbbentem, hogy lehet az 55-ös nem fog ráférni, és gyanúm erős, hogy az 50-es is neccesen.
-
Bobby G.
senior tag
válasz Kiskutya #2813 üzenetére
Mondjuk ez még annyira nem katasztrófa (tudom, nem Te írtad). Sajnos engem tud idegesíteni, ha akad a rendszer, bár együtt tudok vele élni. Pl. néhány éve még hetente mókoltam a telefonomat, de a mostanihoz hozzá sem nyúltam amióta megvan. Megy a rendszer és kész. Arra viszont nem tudott még senki sem választ adni, hogy a WebOS, illetve a Tizen esetén lehet-e verziószámot frissíteni, vagy marad az amit vettél. Pl. WebOS most 5-össel jön ki, és gondolom az appok egy idő után nem lesznek frissíthetők, csak az újabb változatokon, már ha azt is lehet frissíteni. Ha nem, akkor néhány év után bizony korlátozott lehat az okos funkciója. Ha jól tudom, androidon ez frissíthető.
-
Bobby G.
senior tag
Sajnos a lábak eldöntötték a kérdést, így nem lesz TCL. LG 55UN74003 lesz helyette, remélem nem bánom meg, és kiszolgál néhány évig. Köszönöm a segítséget, tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest