Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redlight2
tag
válasz
vonSux
üzenetére
Ma jött meg
még nem tudtam tesztelni nagyon. Összepakoltam a tv-vel, gond nélkül eARC-on megy minden. Nagy ,nehéz ,minőséginek hatò cucc. Így elsőre a bass az valami brutàl
még tvadásnàl is. Gyors belehalgattam pàr letöltött tartalmamba , ott még jobban szòl. A beszéd szerintem jobban érthető, mint a tv hangszòròival. Tisztàn szòlnak a magasok is. Sőt...olyan részleteket is hallok, amit eddig nem
pedig nem vagyok vàjtfülű
Holnap szabis vagyok..le akarom tesztelni rendesen.Ezért is kérdeztem itt a topicban, hogy a tv-n a hangfeldolgozàst hagyjam-e auto-n? Illetve a Digitàlis hangkimenetet is hagyjam-e auto-n? Vagy azt inkább HDMi jeltovábbításra kellene állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Hisense 85A6EG 215CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
még nem tudtam tesztelni nagyon. Összepakoltam a tv-vel, gond nélkül eARC-on megy minden. Nagy ,nehéz ,minőséginek hatò cucc. Így elsőre a bass az valami brutàl
még tvadásnàl is. Gyors belehalgattam pàr letöltött tartalmamba , ott még jobban szòl. A beszéd szerintem jobban érthető, mint a tv hangszòròival. Tisztàn szòlnak a magasok is. Sőt...olyan részleteket is hallok, amit eddig nem
pedig nem vagyok vàjtfülű
Vhiktor