- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
Mr/Brooks #2399 üzenetére
Nekem 65c715 van de szerintem nem ér 300at. Elégedett vagyok vele viszont én 250-be vettem a telekomtól. Ha 300-ba néztem volna tévét tuti megnézem a hisense u8qf-et élőben mert jónak tűnik. Adatok alapján jobb tv mint a 715 igaz ez nem jelenti azt hogy saját szemmel nézve otthoni környezetben is jobb lenne. Egyébként a hdr filmek esetében a fényerő dolog érdekelne milyen saját szemmel tesztelve mert őszintén szólva nekem sötét szobában már a c715-nek is bőven vissza kell venni mert zavaró a nagy fény. Egy rokonom most vett 65q82r-es samsungot de költözés miatt még nincs beüzemelve ha lesz a házavató letsztelem hogy mit is tud látványban egy 400ezres tv az enyémhez viszonyítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest