Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz gellei #23250 üzenetére
Nagyjából azt használom de várom, hogy tesztelje c745 -öt és legyen hozzá teljes kalibrált beállítás és majd azt megveszem.
Beállítod az sdr-t sdr film alatt majd indítasz hdr filmet és beallítod majd dolby vision filmet és ott is beallítod. Ennyi. Ja meg összes forráshoz mentse ne csak aktuálishoz!
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz gellei #23250 üzenetére
Már megválaszolták
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
TCL 805 TV készülék esetére konkretizálva kérdezek, de alapvetően a Google TV platformot használó készülékekre vonatkoztatva.
Érdemes a Recovery-be belépni, és wipe dalcick cahce, és wipe cache metódussal élni? Egyáltaltán hogyan lehet előcsalni ezt TV-ken? -
jesszjessz
tag
Sziasztok!
TCL 55C643-55C645 között van valami érdemi különbség? -
mrmft
senior tag
válasz jesszjessz #23257 üzenetére
Elvileg ugyanaz a modell, csak mas ertekesitesi csatornara szantak.
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
75C805 készülékhez a jobb mozi hangélmény érdekében melyik a legjobb soundbar rendszer maximum 100ezer Ft-ig?
Köszönöm."This is usually the part when people start screaming." - Gabriel Gray (Sylar)
-
beverly
tag
Sziasztok!65c839 2025 decemberig garanciás tv-t mennyiért lehet eladni?
-
Redneck
nagyúr
55C735-öm van. Használok hozzá egy Sony XB41-es BT hangfalat, jack csatlakozón keresztül, de sajnos a TV jackje elkezdett búgni. Mennyiért lehetne vajon megjavítani?
BT módban sajnos van 150-200ms késés a TV hangszóróhoz képest, ami beállítható, de így nem az igazi, és rosszabbul is szól.Jó lenne ha működne, mert eddig elvoltam vele a belső Onkyo hangfalakkal kombinálva.
Szerk:
Esetleg van valami alternatív megoldás, hogy a belső hangszórókkal együtt, más is szóljon rajta? Helyhiány miatt, most nem jöhet szóba semmilyen hangfal vásárlása.
Ha lesz hely, Polk Audio XT70-ek lesznek mellette.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz st6969 #23270 üzenetére
Köszi! Arra még van optikai->jack átalakító is, úgyhogy nem kell javítani!
Celtis:
Megnézem, de azt hiszem már lejárt a gari, mert sajnos csak 2 év volt rá.
Tévedtem, C728 és dec. 28-án lesz két éves.Celtis:
Rákeresek mi ez a földhurok dolog.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Oraculus
tag
rainman72, Urguru, mrmft -> köszönöm.
"This is usually the part when people start screaming." - Gabriel Gray (Sylar)
-
ssj81
aktív tag
Sziasztok,
Samu QN85A-ről váltanék C805-re, érdemes vagy inkább visszalépés lenne?https://www.youtube.com/watch?v=gAlRqRRK68Q
-
Bogyi007
veterán
Tudom van erre is szaktopic, de a C645 mellé ez TCL S522WE hangprojektor 2.1 vagy a Hisense HS312 Dolby Atmos Hangprojektor mennyire lehet jó választás?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
Én novemberben agyaltam Mini LED cserén QN90A után, de végül inkább más lett a vége. Akkor számomra egyértelmű volt, hogy a TCL felé kell lépnem, és a 845 felé húztam, majdnem azt is vettem.
Ugyanakkor a 805 szerintem baromi jó deal. Nem biztos, hogy a két TV közötti különbség mindenkinek megér annyi plusz lét. Ez egyén és felhasználás függő.
Meg nyilván akciótól is függ, mert szerintem januárban megint lesznek kedvezmények.
A 805 a panel miatt szerintem mindenképp előrelépés lesz. Viszont a 845 már majdnem OLED árban van, és akciók során még közelebb is kerülhetnek egymáshoz.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
DaVE-1
aktív tag
Keresem azokat a C805 felhasználókat akik tudják ,hogy a C805 típusú tv-n miket kell állítani és hol ,hogy elő lehessen csalni az fps kijelzést a képernyőre.
Ilyen videokat találok ,de ilyen menü nincs a c805ben..
https://www.youtube.com/watch?v=V2-XhYgbTx0
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz rainman72 #23284 üzenetére
Persze, úgy jogos, ha az érdekli. Kíváncsi vagyok milyen akciók jönnek majd év elején.
Mondjuk 65 -ös méretben a 805 és a 845 között sincs nagy különbség. 55 -ben már jóval nagyobb. Legalábbis jelenleg. Szóval tényleg érdekes lenne, hogy milyen méretben gondolkozik.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Celtis
veterán
válasz Redneck #23271 üzenetére
A hibabejelentés napja számít. Tehát ma még megteheted.
A földhurkot úgy tudod ellenőrizni, hogy a hangeszközön kívül minden kábelt kihúzol a tv-ből, illetve ha máshoz is csatlakozik a hang cucc, azokat is kihúzod. Ha így elmúlik a búgás, akkor földhurok az ok.
Másik módszer ha egyszerűen kikapcsolod a tv-t. Ha így is megmarad a búgás, akkor földhurok van vagy a hangeszköz hibás. -
Celtis
veterán
válasz Perillustris #23273 üzenetére
Miben jobb ez, mint egy soundbar? Ha jól sejtem ez inkább PC-hez való. Tv-hez nem vennék olyat, ami nem tudja a HDMI-(e)ARC-ot.
-
ssj81
aktív tag
válasz Celtis #23290 üzenetére
4,5m-ről nézem, a filmeknél még nem is lenne annyira gond, nekem megfelel csak a pc is rá van kötve és a Call of Duty-ban nagyon sasolni kell az ellenfeleket. 85" kéne de az már nagyon nagy felárral jár. Ezért gondoltam 75"ra. (Qn85c)
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=gAlRqRRK68Q
-
silboy
aktív tag
Sziasztok, 75C805 tulaj vagyok kb. két hete.
Biztos én vagyok a béna, de nem találok bizonyos beállításokat.
A fogaskerékre kattintva alig találok beállítási lehetőségeket.
Hanghoz semmit, rendszer beállításhoz semmit.
Hol keresgéljek?Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
MrRL19
senior tag
Hello
valaki tudna segíteni mit tegyek ?
javk dugó része elromlott már hónapok óta nem szólt egyik fulessel sem … most újra próbálni akartam ,viszont arra lettem figyelmes ,h beesett maga a jack dugalj része Ahogy be akartam dugni jack kábelt ilyenkor mi van ? Garis / biztosítás is van rajta (euronics) 55c728 típusNa, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
B.A.T.21
tag
Sziasztok!
Írna valaki tapasztalatot a TCL (C805) streaming minőségéről? (volt-e vele gondja, képminőség stb)
- Netflix, Disney+ stb.
Esetleg normál TV (DVB-C) (Vodafone/upc) adásokról, hogy milyen a felskálázás?
Előre is köszönöm!
B.A.T.21
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android szakmai topik