Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Celtis #21374 üzenetére
Én biztos nem foglakoznék ezzel a videóval.
Ha 2 tv egymás mellé van téve oda nagyon komoly felszerelés kell, hogy visszaadja a valóságot. Valószinű a 745re volt beállítva a kamera. Egyébként azért is tűnik sötétetbbnek a 745 mert kisebb a fényereje mindennek.
Filmes ismerősöm még ARI kamerával sem volt hajlandó nekem hasonló videót felvenni, mert mondta, hogy esélytelen.Az ilyen youtube videóknak semmi értelme nincs.
Látszik, hogy nincs bekalibrálva egyik tv sem, semmi információ tartalma nincs így az egésznek, azt sem tudni milyen beállítással használta őket.Egyébként azt alátámasztom, hogy a 835-nek, sokkal de sokkal kontasztosabb képe van mint a845-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone 17 - alap
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPhone topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest