Új hozzászólás Aktív témák

• ricsi0307

senior tag

válasz tomp #19728 üzenetére

Leszedtem Avatarból egy HDR10-es Bluray Remuxot ég és a föld a Disney+ -hoz képest. Ebben az egész sztoriban az az elkeserítő hogy kifizetsz havonta tízezer forintot ha mind a 3 nagy streaming szolgáltatót használod és egy ingyen letölthető verzió oda-vissza veri őket. Viszont a letöltött filmek között is számomra nagy a káosz azon a bizonyos oldalon, egy halom elnevezés meg egyebek, én konkrétan ott se tudom mi az ami valós hdr-t tartalmaz és mi az ami nem, mindezt pedig kideríteni egy fájl nevéből nekem lehetetlen. És ez a legbosszantóbb hogy ha nem vagy hozzáértő vagy nem akarod magad film technikussá képezni akkor marad az előfizetés amivel rosszabb minőséget kapsz. Azt olvastam mindenhol hogy a DolbyVision mennyivel komolyabb mint a HDR10, hogy a Samsung tv mennyire rossz mert az csak a HDR10-et támogatja, de olvasva itt a hozzászólásaid én azt látom hogy egy pár film kivételével ami tényleg valós DV-t kapott, ez csak egy csalogató brand, mint sem valós hozzáadott érték. Igazából mondhatnánk a filmes világ Balenciagajanak is :D

Új hozzászólás Aktív témák