Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Én is a V562-ot használom a c825-ön mióta kijött. Semmi hibát nem vettem észre. Bár az is igaz én csak kijelzőként használom a TV-t.
Viszont észrevettem két, számomra pozitív előrelépést:
- szerkeszthető a gyors menü. Végre nem kell annyit a menüben mászkálni a "Csak hang" lehetőségért. Jó lenne, ha ezt egyből el lehetne érni a gyors menüben, de ez a kétkattintásos elérés is sokkal jobb- CEC-en keresztül a TV távirányítója rendesen kezeli a médiabox-omat. Eddig ez nem ment. csak a ki-bekapcsolás és a hangerő. Ugyan néha elveszti a CEC kapcsolatot, ilyenkor a gyors menüben nyomok egy CEC ki-be kapcsolást és újra megy.
Igazából az utolsó pontot teljesen véletlenül vette észre tegnap a gyermekem.... Én ezt már régesrégen elengedtem....
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest