- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
senior tag
válasz
Piftuka #1665 üzenetére
Lehet én voltam a figyelmetlen, de ezidáig csak wallace 234 volt az akinél nem működik, meghibásodott az ARC funkció. Ez is simán lehet a frissítés hibája. Legalábbis én úgy veszem észre, hogy ez a funkció nála a frissítést követően lett rossz. Ezen felül a hibás soundbar, nos ezt is ha jól olvasom a fórumot egyetlen fórumtársunk írta, hogy az övén rossz volt.....Hozták a csere TV-t és vitték a rosszat, tehát nem volt egy percig sem tv nélkül. Így én azért nem tennék általánosítást ahogy te máris ráhúznád az újabb sorozatokra. Én is x815 felhasználó vagyok. Az ARC funkciót nem tudom tesztelni, nincs ilyen eszközöm. De ezen felül minden tökéletesen működik rajta.
Csak azért írtam le ezt, mert nagyon sok helyen látni, hogy van 1-1 kiugró hiba és máris elkezdődik az általánosítás, hogy az xy termék gyengébb összeszerelésű, rosszabb minőségű, sok a meghibásodásuk..... Ne tegyük már ezt itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest