Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrosilov
tag
Sziasztok! Telekomos kínálatból keresek elsősorban TV-t, olvasgatom is a fórumokat szorgalmasan. Első tapasztalat, hogy bármelyik TV fórumát olvasom, tele van problémával, sokszorta drágább TV-k esetében is, úgyhogy visszatértem a "kályhához" azaz 'ha már nem tökéletes, legyen legalább olcsó' változathoz. Már majdnem rábólintottam egy kétszer ennyibe kerülő LG nanocellás tévére, de ahogy olvasom a fórumában, többen küldözgetik vissza, mindenféle bevilágítási problémák miatt...
Szóval 50DP600. Olvastam, hogy az oprendszere illetve az erőforrása elég gyenge, nem megy a HBO Go, 4k youtube állítólag szaggat - Ugye jól tudom, hogy ezeket a problémákat egy 20 ezres médiabox megoldja? Már ha egyáltalán probléma, mert nem HBO-zok.
Alapvetően TVzésre kell, meg filmeket nézni.
Azt viszont sok helyen olvastam, hogy jó a képminősége, ami ugye előny.
Akinek van az meg tudná mondani, hogy milyen betekintési szögtől kifelé nem érdemes nézni? (Erre kétféle véleményt találtam: a '170 fokig tökéletes't és a '30 foknál már kifordulnak a színek' címűt) élőben nem tudom megnézni errefelé sehol nincs üzletben.
Köszönöm, ha valaki segít, mennyire válhatna be ez a TCL.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő