Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• petrosilov

tag

Sziasztok! Telekomos kínálatból keresek elsősorban TV-t, olvasgatom is a fórumokat szorgalmasan. Első tapasztalat, hogy bármelyik TV fórumát olvasom, tele van problémával, sokszorta drágább TV-k esetében is, úgyhogy visszatértem a "kályhához" azaz 'ha már nem tökéletes, legyen legalább olcsó' változathoz. Már majdnem rábólintottam egy kétszer ennyibe kerülő LG nanocellás tévére, de ahogy olvasom a fórumában, többen küldözgetik vissza, mindenféle bevilágítási problémák miatt...

Szóval 50DP600. Olvastam, hogy az oprendszere illetve az erőforrása elég gyenge, nem megy a HBO Go, 4k youtube állítólag szaggat - Ugye jól tudom, hogy ezeket a problémákat egy 20 ezres médiabox megoldja? Már ha egyáltalán probléma, mert nem HBO-zok. :) Alapvetően TVzésre kell, meg filmeket nézni.

Azt viszont sok helyen olvastam, hogy jó a képminősége, ami ugye előny. :) Akinek van az meg tudná mondani, hogy milyen betekintési szögtől kifelé nem érdemes nézni? (Erre kétféle véleményt találtam: a '170 fokig tökéletes't és a '30 foknál már kifordulnak a színek' címűt) élőben nem tudom megnézni errefelé sehol nincs üzletben.

Köszönöm, ha valaki segít, mennyire válhatna be ez a TCL.

Új hozzászólás Aktív témák