- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrosilov
tag
Sziasztok! Telekomos kínálatból keresek elsősorban TV-t, olvasgatom is a fórumokat szorgalmasan. Első tapasztalat, hogy bármelyik TV fórumát olvasom, tele van problémával, sokszorta drágább TV-k esetében is, úgyhogy visszatértem a "kályhához" azaz 'ha már nem tökéletes, legyen legalább olcsó' változathoz. Már majdnem rábólintottam egy kétszer ennyibe kerülő LG nanocellás tévére, de ahogy olvasom a fórumában, többen küldözgetik vissza, mindenféle bevilágítási problémák miatt...
Szóval 50DP600. Olvastam, hogy az oprendszere illetve az erőforrása elég gyenge, nem megy a HBO Go, 4k youtube állítólag szaggat - Ugye jól tudom, hogy ezeket a problémákat egy 20 ezres médiabox megoldja? Már ha egyáltalán probléma, mert nem HBO-zok.
Alapvetően TVzésre kell, meg filmeket nézni.
Azt viszont sok helyen olvastam, hogy jó a képminősége, ami ugye előny.
Akinek van az meg tudná mondani, hogy milyen betekintési szögtől kifelé nem érdemes nézni? (Erre kétféle véleményt találtam: a '170 fokig tökéletes't és a '30 foknál már kifordulnak a színek' címűt) élőben nem tudom megnézni errefelé sehol nincs üzletben.
Köszönöm, ha valaki segít, mennyire válhatna be ez a TCL.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest