- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
válasz
petrosilov #1382 üzenetére
Nem, egy TCL és egy Thomson ugyanabból a 2017-es szériából.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
petrosilov #1379 üzenetére
Két típus volt nálam, az előző 30°-os, a mostani 170°-os, szóval kicsit zsákbamacska :D
-
Salex1
őstag
válasz
petrosilov #1379 üzenetére
2 hete vettem én is meg a 50DP600-at, hálószobában nézzük ~3m-ről.
Nekem a youtube nem szaggatott, bár nem sok 4K tartalmat néztem, inkább csak kipróbáltam (szerintem nem is fogom kihasználni soha).
HBO go-t nem próbáltam.
Betekintési szögre vonatkozóan, pont valamelyik nap néztem, hogy még majdnem teljesen oldalról is nagyon jók a színek. Szóval a 170 fokra teszem a voksom.
PC-ről használom, és most csak a 1920x1080 felbontáson megy, de így is nagyon jó.
SD Divx film is teljesen élvezhető rajta, szép képet ad, de a 720p meg már kimondottan tetszik nekem. És a mindennapos sorozatainkat nem töltöm nagyobb felbontásban úgysem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest