- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alc
tag
Én filmeket, ha olyan (szintén rar** oldalról) nem a 80-90Gb körülieket szedem, max a 20-30Gb változatot, ez szintén DV viszont csak 15-30Mb/s + hang ezeknek a bitrátája.
Persze értem amit mondasz, ha már van olyan tv, akkor használja ki az ember. Én is ezt tenném, csak ahhoz nagyobb merevlemez kellene. Meg több idő, hogy ha már leszedtem, nézzem is meg, ne csak hetek-hónapok múlva.Phoenixy:
Nálam se jött be alapból a windowsban, mindig külön be kellett jelentkeznem (azóta már egy batch fájllal megoldottam) a megosztott könyvtárba.
Ha nem a router ip címét írom be, hanem rögtön a beállított megosztott könyvtárat, akkor mindjárt belép \\TP-Share\G (Tp-Link AX73 router).
Így gépről mindjárt mehet a routeren lévő merevlemezre, onnan meg már lehet is nézni a tvn.
Nézz körül a hálózati megosztások topicban, ott biztos tudnak segíteni a te routereddel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 86 (217 cm) 4K Smart TV Óriási moziélmény, 2 év garival
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest