- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korosiat
újonc
válasz
mistvan68 #1419 üzenetére
Sziasztok, két hónapja én is egy 55C728-as készülék tulajdonosa vagyok. Tegnap elég sokat próbálkoztam azzal, hogy befogjam a Mindigtv DVB-T2 HEVC kódolású földfelszíni adásait, de sehogy sem sikerült. A fórumba belekeresve mistvan68 -nak már volt problémája ezzel, hogy a CI interfészes Conax kártyás dekóderrel nem ment a dolog valamilyen TCL tévén, de engem nagyon meglep hogy egy 2021-es készülék esetében, sem megy ez a szolgáltatás. Az egészben az a legérdekesebb, hogy nem a Conax kártyaolvasóval van a gond. A kártya adatait látja a TV. Sőt a 88-as csatornán lévő teszt adást kártya nélkül is veszi más TV. Szóval a DVB-T2-es tunerral van valami gond. Próbálkozott már ezzel valaki, sikerült valami megoldást találni? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- fűnyíró traktor
- EA Sports WRC '23
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest