Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Bakker lassan ár annyi képet raktam össze amiket mind szeretnék meg tetkónak, hogy nincs annyi bőrfelületem.
-
net84
őstag
Végre gyarapodtam én is. Bal láb projekt elindult. Ez teljes keleti felhozatalú lesz. Pár év és el is készül...
3 óra önkínzás után "feladtam". Még kellett volna bele egy "kis" fehér és meg kellett volna húzni a test kontúrját sötétebbel. Folyt. köv.! -
Melack
veterán
Van itt olyan, aki steampunk stilusban tud rajzolni?
-
legiaap
félisten
Kezd összeállni a következő tetkóm. Annyit előljáróban, hogy én magam fogom megrajzolni, bikavidalat fog ábrázolni minimalista stílusban, már csak az kérdéses, hogy a korábban betett régi tetkómat el fogja-e fedni.
A minimalista stílus miatt a kontúrok egyik fele lesz erőteljes, míg a másik oldal szépen fokozatosan tűnik majd el. Hasonlóan, mint a Batman-Superman tetkóm. Két ünnep közt lesz majd legközelebb annyi időm, hogy nekiessek. Addig csak gyűjtögetek ötleteket. -
net84
őstag
válasz
legiaap #2970 üzenetére
Moge lehet rakni egy "tajkep" sziluettet, tiszta feketere kitoltve. A bikahoz akar egy westernes sziluett vagy akar szines hatter is mehet. Kerdes, hogy mi illik hozzad, mi jon be.
Az angyalos szarny is jo elgondolas, de a kezrol/vallrol lehozva nem biztos, hogy olyan szepen adna ki magat. Ha megvan hozza a felkarod, el lehet rajt fondolkodni, egyebkent en nem javasolnam. Guy Altchinson nagyon jol leirja a test iveit a tetovalashoz (Reinventing the Tattoo konyv). Erdemes tanulmanyozni. -
legiaap
félisten
Az első ötletem, hogy megtartom csak átgondolva kicsit azt a részt ahogy kijön a bőrből valahogy el kéne takarni valamivel. Balami absztraktos dologban filózok.
A másik, hogy a felkarrol indulna egy angyal aminek az egyik szárnya takarná el, a masik menne mellkasra. A teste meg maradna a karron. Ez is mindenfeleképp absztarkots lenne. Nem tudom melyik lehetne a járható út. -
net84
őstag
válasz
legiaap #2968 üzenetére
Nalam adott a rovidnadrag a futesi szezonig
. De kellett mar letolnom a gatyamat munka kozben, hogy ujra kremezzem... Foliazaskor is cserelem napkozben a foliat. Igaz ehhez kell egy olyan munkahely is, ahol van esetleg ido, hely es sok esetben tolerancia.
Foliazni ilyenkor mar nem ajanlott. Az addig kell, amig gyulladt. Ez ember/bor fuggo, de altalaban 1-5 nap.Szabaly nincs. Azonban barmit nem lehet. Egy eros feketere nem lehet ugyanugy, ugyanolyan intenzitasu sargat varazsolni, mint a tiszta borre. Ez olyan, mint a filc. Ha feketevel huzol egy vonalat, arra hiaba huzol zoldet. Leteznek takaro szinek, de azok sem mindenhatok.
Ahogy neztem a kepet, van ott meg eleg sok intenziv fekete. Arra vilagos szinnel nagyon nehez radolgozni, hogy ne usson at az alatta levo minta.
Mivel szeretned takarni? Elonyosebb egy eros fekete-feher abra, sotet arnyalassal. -
legiaap
félisten
Lehetetlen állandóan nedvesen tartani, hacsak nincs szabin az ember és otthon van, mert bekenem én de azért gatyát kell húznom amihez ugye hozzáér és az leszedi valamennyire. Vagy fóliázza állandóan de azt meg több helyen olvastam nem javasolják. Mindenki csak az első három napra mondja a takarást.
Más: A régi tetoválás takarásának van szabálya? Értem ez alatt, hogy bármit el lehet takarni vagy a régi tetkó befolyásolja az újat? Pl. kell használni a réginek a vonalait, színeit stb.
Én filózok, hogy takartassam a régimet. Erről lenne szó:
[link] -
net84
őstag
válasz
legiaap #2966 üzenetére
Kenni mindig annyira, annyiszor kell, hogy ne szaradjon ki. Altalaban a napi harom egy nem tul szaradekony borre eleg. A bepanthen elhagyhato, amint a teljes hamlas megtortenik. Utana eleg a testapolo.
Az en boromnek pl. nem eleg a napi harom. Annyira szarad, hogy 4 orankent be kell kennem a hamlas ideje alatt.
Normal hasznalatra pedig kefejezetten tetovalasra szant kremet hasznalok. Azt reggel felkenem, bedorzsolom, este meg a zuhany alatt sikalnom kell, hogy leszedjem a boromrol. -
legiaap
félisten
Napi háromszor tudom csak. Reggel mielőtt megyek melózni. Ezért korábban kelek, hogy legyen ideje beszívódni. Majd délután fél hatkor meg este kilenc körül. Még egy hétig kenem beantennel azt majd utána áttérek testápolóra. De amúgy már fóliával nem takarom. Csak az első három napban fóliáztam. A szőröm meg közben nő azt viszket mint a fene.
-
legiaap
félisten
Az normális, hogy úgy hámlik most a bőr a tetkómnál, mint amikor leég az ember és utána jön le a bőr? Az első fázis volt az a gennyes fekete folyadék az első 2-3 napban. Majd utána apró fekete cuccok jöttek le folyadék nélkül. Most meg a bőr. Az első tetkómnál nem emlékszek hogy lett volna hámló bőr. Vagy csak olyan rég volt, hogy elfelejttem.
-
net84
őstag
Valami olyasmi.
A kezfej erdekes. Embere valogatja, mint a legtobb testresz eseteben. En meg nem csinaltam es nekem sincs
. Igy konkret tapasztalatom nincs.
Csontos az elegge, hogy legalabb kellemetlen legyen.Eldugasra:
Minek eldugni? Van hetkoznapi foglalkozasom is, ott sem takargatom, csak ha etikett szerint kell feloltozni.
Sot! Mar volt, hogy vendeget sikerult megvezetnem, hogy csak a karomon van az a pici, smit lat......es kulonben sem szeretem, ha szet van varrva az ember.
ilyenkor szokott nekik leesni, hogy addig hulyitve voltak.
-
-
net84
őstag
válasz
legiaap #2955 üzenetére
Hát ezt most meg nem mondom. Talán egy rajzszakos tudná ennek az ábrázolásnak a nevét.
Ez it egy kevert dolog lett. Kaptam a csaj alakot, hogy csináljak belőle egy egy-szín feketét, szedjem le az árnyalást és az elmosódást és keverjem az eredeti buena vista koncepcióval.
Van egy párja is, ott egy kardos alak van szintén ezzel a stílussal, szintén piros háttérrel, de ott a kard csapásvonalát követi a háttér. Előszedem majd azt is. -
net84
őstag
válasz
legiaap #2952 üzenetére
Tetszetős. Egy darabig rakosgattam magamban a képet, de összeállt minden.
Csatlakozom Fr0z3n kollégához. Az a trutyi természetes. Váladék, egy kis festék és krém keveréke. Később pedig krém és bőrcafatok keverékét fogod lemosni.Hasonlót csináltam vasárnap (nem marvel), csak kicsit elvontabb ábrázolásba.
-
legiaap
félisten
Na akkor fólia nélküli kép: [link]
200 font volt amúgy és itt csináltattam.
Matt Hunt volt az artist-om.
Antibakteriális szappannal finoman megfürdettem, papírtörlővel leitattam, majd bepantent adtam neki. A maradékot szintén leitattam. Fólia ment rá. Azért húzódik rendesen, meg egy nagyon kicsi genyós-festékes cucc azért jött ki, miközben leitattam. -
net84
őstag
válasz
legiaap #2949 üzenetére
A Marvel kep tetszik
Kerunk majd folia nelkuli kepet is.
Igy elsore nem rossz...egyszin lett? A folia miatt nem latszik jol.
A terdhajlatot en is megereztem, leizzadtam (barhol mashol, akar 4 oran keresztul, mint ott). Nekem volt/van egy olyan hatranyom, hogy anno, szetszakadt a borom hajlatba. A hegesedesi reszen sokkal vekonyabb es sokkal erzekenyebb a borom.
-
legiaap
félisten
Na kész lett a mestermű. 2 óra alatt lett kész. Majd ha asszony megjön lefotózza azt megmutatom. Azért fájt rendesen főleg a térdhajlatnál. Majd este leszedem a fóliát, megmosom és megy rá a bepanten meg a fólia.
-
net84
őstag
Ilyen panaszt még a normálról nem hallottam. De ahány ember, annyi "eredmény" lehet.
Lehetne használni sok minden mást is helyette, hiszen régen sem volt bepanthen (illetve nem volt ennyire elterjedt a használata a tetoválások esetében).
A legfontosabb, hogy nem száradhat ki, nem irritálhatja a krém, tudjon szellőzni/lélegezni a bőr. Ha ezek mellé társul a "gyulladás" és bőrpír csökkentő és a hámlást elősegítő "képesség", akkor gond nem lehet. Ezt tudja a bephanten is.
Vannak spec. krémek is, amik már kifejezetten tetoválásra kerültek kifejlesztésre. Ott minden kezelési fázisnak megvan a maga kréme. De minden tetoválónak és minden tetováltnak (főleg, akinek nem az első és már van bevett gyakorlata a kezelésben) megvan a preferált kezelési módja és kréme. -
net84
őstag
válasz
legiaap #2944 üzenetére
Bephanten-bol a Plus a masik. Lanolint es talan B6 vitamint tartalmaz. Nem ajanlott a tetovalasra (tapasztalatok szerint fakitja a szineket).
Tusfurdo, szappan esete: antibakterialis szappan ajanlott. A Sanex-nek van pl olyan tusfurdoje, ami nem tartalmaz sem illatanyagot, sem szinezeket, az is megfelel a celra. En szemely szerint mar elso nap mosom, ovatosan, de szappannal is. Ezt javaslom minden vedegemnek is. A tisztan vizes torolgetessel nem lehet kellokeppen megtisztitani, "fertotleniteni".
Ha jok az emlekeim, pont 1-2 oldallal korabban veseztuk ki a kezeles mikentjet.
A legtisztabb mindent megkerdezni a tetovalotol. Ha valami nem egyertelmu, kerdezni kell. A borodon nem eri meg kiserletezni. -
legiaap
félisten
Folpack, ragasztó hozzá, konyhai törlőkendő bepanten meg olyan tusfürdő amiben semmi adaléganyag, színezék meg egyébb káros cuccok nincsenek beszerezve.
Amúgy bepantenből több féle fajta volt. Volt ilyan nagyon krémes, meg az original kenőcs. Én az utóbbit vettem.
Pénteken megyek meglesni, mit hoztak ki a rajzból és ha okés akkor jövő hét kedden nyomatjuk élesben. -
-
Fr0z3n
őstag
válasz
legiaap #2940 üzenetére
Használj bepantent, az a legjobb. Illetve fóliázni folyamatosan 2-3 napig. De majd látod hogy gyógyul. Tusolni az első 2 nap csak óvatosan, tusfürdő ne érje.
Én is mennék a következőért, de a 3D-s tetkót 2 helyen se vállalták. Azt mondták, olyat kell keresnem aki csinált már ilyet. -
legiaap
félisten
Nekem olyan 16 cm magas és 13 cm széles lesz. Úgy fogom elhelyeztetni, hogy a vádlimon középre így elvileg nem lesz vészes. Térdhajlatig nem megyünk fel vagy a bokáig le szóval akkor nem parázok. Szokták mondani enni kell előtte, de bakker reggel 10-re megyek és reggelizni sosem szoktam, nem is tudok. Max. Iszok egy redbult. Azt viszont nem tudom hogy fogok kibírni 3 óra fekvést. El fogok zsibbadni rendesen.
Utókezelésről mondjatok valamit. Totál elfelejtettem már az elsőnél, hogy volt.
Annyit tudok lehet fürdeni vele, csak finoman kell bánni vele, papírtörlővel szárítgatni nem dörzsölve, meg valami testápolóval kenni.
Viszont azt nem tudom ugyanazzal a tusfördővel moshatom, mint minden mást vagy valami külön cuccot kell venni?
Hány alkalommal kell testápolóznom naponta és meddig?
Mikor megyek melózni akkor tekerjem be folpakkal meg mikor fekszek le? -
legiaap
félisten
Amennyiben minden jól megy 16-án meglesz életem második tetkója. Az elsőt még 10 éve csináltattam a jobb lapockámra. Amennyire emlékszek nem fájt, egy két helyen volt kellemetlen.
A mostanit jobb vádlira fogom. Mit gondoltok mennyire lesz fájdalmas ott? Bármilyen is lesz akkor is felfog menni csak, mire számítsak?
A rajz amúgy 3 órás lesz, egy-max két/három színt használva. -
Dyrtyho
őstag
Egy olyan tragédia történt ma velem, hogy mosakódás közben a piercingem valahogy beleesett a lefolyóba, és igaz hogy most vettem egy átmeneti sima piercinget az Árkádban lévő Apacsban, de olyan amilyen nekem volt, nem találtam. Szerintetek hol és mennyiért lehet olyan piercinget venni aminek mindkét gömbjén van ilyen minta ? Előre is köszönöm a segitségeteket
Valami ilyesmi volt, csak nem volt ekkora, és szürke hátterű volt
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok!
9 éve készült utoljára tetkóm, arra lennék kíváncsi, hogy manapság milyenek az árak? 2 db 10x10-est szeretnék mindkét alkaromra. Múltkor elmentem, de pont zárva volt a szalon. -
R3laX
addikt
Hali!
Vasárnap a bnőmmel szurattunk nyelvpiercinget. Kedd reggelre neki eléggé feldagadt, úgy hogy az alsó golyó szinte nem is látszik. Mondták, hogy vissza kéne menni egy nagyobb szálat belerakatni, de sajnos a Westend Piercinges mindkettőnktől elég távol van helyileg. Mekkora gond lehet, esetleg még apadhat neki ha szépen kezeli? Ma reggel is alig látszik neki az alsó golyó.
szerk.: Ja és nem fáj neki, meg nem is gennyes.
-
qdak
addikt
sziasztok, győrbe hova erdemes menni ?
(tattoo)
meg lenne 1 ujra elenkites v hogy hivjak -
rwin5
őstag
Dejó, hogy van egy ilyen topik is
Szerk: 23 éves vagyok, 16-7 éves korom óta akarok csináltatni tetoválást, de úgy voltam vele, hogy legyek 21 és akkorra talán agyilag és stílusilag is el fogom tudni dönteni, hogy milyet is varrassak és hova. Kb 2 éve nézek tetoválásokat, de egy mellett sem döntöttem véglegesen. Az volna elsődleges kérdésem, hogy tud valaki ajánlani jó tetoválót, akinek munkái is vannak fent, pl honlap, vagy fb oldal.
Ilyenek vannak fejben/tervben:
-
Revesz
aktív tag
Hali, egy hetes a tetoválásom és hámlik mint a fene, meg nagyon gyorsan kiszárad hiába kenem bepanthen krémmel 4 óránként.Van bepanthen kenőcsöm is ami zsírosabb a krémnél.Az szerintetek jobb lesz? Fólia alatt még a kenőccsel kentem, de mindenhol a krémet írják és ezért váltottam...Segítségeteket előre is köszönöm.
-
gegefox
csendes tag
Köszi szóval akkor rámegy a gatyám is nem baj erre számítottam
-
RECSKA
veterán
válasz
LamerGyuri #2908 üzenetére
-
RECSKA
veterán
Sziasztok!
Én angyalos témában merültem el.
Bár 14 évesen a bal vállamra rakattam egy "kicsit" más ábrát, azóta kompenzáltamBal felkar - Sátány kutyájának feje
Jobb váll - Bukott női angyal
Bal mellkas - non timebo mala szimbólum
hát - Gainward logo -
Dazsar
aktív tag
válasz
Mr. Elliot #2904 üzenetére
Remélem nem vetted sértésnek!
ha több éve ezt csinálod akkor viszont meg értem
-
Mr. Elliot
senior tag
-
Dazsar
aktív tag
válasz
Mr. Elliot #2900 üzenetére
Meg bánnád!
(szerintem)
-
Steve1207
veterán
válasz
Mr. Elliot #2900 üzenetére
Pont ezt szeretnéd vagy csak hasonlót? Én stílusilag lőném be (mert lehet más formában jönne be), hogy mifélét és utána keresnék tetoválót a munkáik alapján, mivel max 1-2 ételeset fogsz találni a hazaiak munkái között. De nagyon ügyesek! Facebookon rengeteg tetovaszalonnak és dolgozóiknak fent vannak a munkái külön-külön is. Én majd úgy akarok, hogy kb összállítom a tervemet, kiválasztom ki az aki stílusilag űberül megtudja elméletileg csinálni (minden tetoválónak van egy stílusa ugye, ki ezt vágja jobban, ki a másik, harmadik vonalat) és úgy terveztetem vele újra még komplexebben. Igaz ez elég sok idő, de kell is, hogy összeálljon és legalább egyedi. Nem muszáj rám hallgatni, elvégre még nem sok közöm a dologhoz, csak irány-tanács
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest