Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
Időközben megtaláltam a számomra, ideális első tetoválást, amit majd ősszel akarok a hátamra, a nyakam alá varratni, valahová. Szerintetek hol nézne ki igazán jól ? Köszönöm előre is a segítségeteket

-
Dyrtyho
őstag
A két idézet közül szerintetek melyik a jobb és melyik néz ki jobban az alkaron ?
Sors Bona Nihil Aliud (magyar forditásban.: Csak a jó szerencse és semmi más)
Emlékké válok magam is
-
Dyrtyho
őstag
Havercsaj ismerőse kiszámolta a tetkóm árát, és 8600 ft, mert időközbe találtam egy fokkal találobb, jobb idézetet, szóval ez tolódni fog tavaszig
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Google forditóval szabadon vissza forditva latinról magyarra
Barátság : a hit , az állandóság , az őszinteség .
-
Dyrtyho
őstag
A japán kanji helyett idézetett fogunk magunkra varratni a barátaimmal. Egy olyan kérdésem lenne felétek hogy melyik nyelven néz ki jobban az alkaron ?
Magyarul :
A barátság: hűség, helytállás, becsület.
Olaszul :
Amicizia : lealtà, fermezza , onestà
Latinul :
Amicitia : fidem , constantiam, fidem praeferebat.
Előre is köszi a segitséget

-
Dyrtyho
őstag
3 kérdésem lenne felétek
1. Ezt a szimbolumot közepes méretbe szerintetek hova érdemes tetováltatni ?
2. Szerintetek egy palin ez nem túl b*zis ugye ?
3. Úgy körübelül mennyibe kerülne sac per kábé ?Előre is köszi

A szimbólum ami szeretnék még idén magamra varratni :

-
Dyrtyho
őstag
Egy olyan tragédia történt ma velem, hogy mosakódás közben a piercingem valahogy beleesett a lefolyóba, és igaz hogy most vettem egy átmeneti sima piercinget az Árkádban lévő Apacsban, de olyan amilyen nekem volt, nem találtam. Szerintetek hol és mennyiért lehet olyan piercinget venni aminek mindkét gömbjén van ilyen minta ? Előre is köszönöm a segitségeteket

Valami ilyesmi volt, csak nem volt ekkora, és szürke hátterű volt

-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok !
Még nagyon új vagyok ebben a topicban, de ősz közepén-végén mindenképp szeretnék 1 vagy legalább 2 tetoválást, de először is megkérdezem az elsőt, mivel most haverom kint van Angliába, és a barátságunk tiszteletére szeretnék a karom alatti testrészre egy barátságról szóló rövid idézetet varratni ami japán kandzsira van átfordítva. Szóval az lenne a kérdés, hogy az szerintetek nem túl csajos ? Szóval pasik is szoktak oda varratni ? Melyik tetováló szalonban lenne érdemes megcsináltatni ? Előre is köszi
-
Dyrtyho
őstag
Szeretnék segítséget kérni tetoválás terén.Jövő nyáron megyek tetováltatni,és ez lesz az első tetoválásom.Az egyik ismerősöm szerint,hogy ha a hátamra akarok tetováltatni,akkor először a lapockámra tetováltassak.Lapockára milyen mintát érdemes tetováltatni ? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Sony Playstation konzolok Okosítása / Szervizelése - TMR Szenzor bépítés // 13.00-s PS4 Moddolás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest