- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralyroli
tag
Folyamatosan mehet a fólia vagy így hogy kipattogott inkább nappalra ne fóliázzam? Sajnos a tetoválás mellett is kipattogott elég közel a tetováláshoz, ettől nem fog több festéket kidobni? Nem ártok vele ha befóliázom? Már pár órája nincs rajta fólia. Csak nem tudom hogy mivel ártok jobban a tetoválásnak ha fóliázom vagy ha nem. Köszi a segítséget.
-
rwin5
őstag
Ha elvakarnád véletlen akkor sem fogsz meghalni
Én meg nem tudom hogy folytassam a bal karomat, a mexican koponyám tetszik legkevésbé a karomon, 6 tattoo közül, ez az egyetlen amit kicsit most másmilyenre terveznék többivel meg vagyok elégedve, valahogy háttérbe akarom helyezni a karomon, de nem tudom a környékét mivel kéne. Rózsa nagyon tetszik de már minden emberen van kb, illene pedig a koponya mellé pedig. Színesen is agyalok, egyre jobban tetszik már a színes, pedig régen a bal kart csak szürkére akartam.
-
legiaap
félisten
Ez lesz a 4. meg csak. Szerintem nem. Amugy ez a jobb felkarra megy fel kicsit rakuszva a vallra azokkal a vonalakkal. Azt a kovi majd a jobb lapockamon levo tetko eltakarasa ugy hogy kicsit ossze legyen kapcsolva ezzel. Ott majd egy medusa lesz. Az a no kigyokkal a fejen. Majd talan a nyaron vagy osszel kerel teritekre.
-
net84
őstag
"Lelegzo" folia. Egyre tobben hasznaljak, mar en is elgondolkodtam rajt. Azt a problemat kuszoboli ki, amikor az elso napokban a juzer nem megfeleloen kezeli a tetovalt borfeluletet. Elvileg ket valtozata letezik. Az egyik gurigan van, a masikat fiz meretekben lehet rendelni.
Amugy a plasztikai sebeszetben es a maganklinikakon egyre tobb muteti eljaras utan hasznaljak sebkotozokent. -
legiaap
félisten
Marcius vegere is foglaltam idopontot ha netan nem fejezne be de vegeztunk tegnap igy uj project lesz majd legkozelebb. Amugy tok zsir, hogy olyan atlatszo foliaval takarta le amit nem kell leszednem 5 napig es furdeni is lehet vele. Nagyon raragadt, simult a borre. Tegaderm a neve. Sosem lattam meg ilyet. Majd ha leveszem utana kell bepanteneznem. Amugy eleg gusztustalanul net most ki a folia alatt.
-
net84
őstag
Fusion Ink, Intenze - ezeket a markakat hasznalom. Utobbit mar reg ota, de biztos forrasbol egyre nehezebb beszerezni, igy elobbi lesz idovel a kizarolagos festek. Illetve a fekete az amibol a Koru Sumi ket verzioja valt nalam be.
A tetovalasnak annyi a lenyege, hogy a normal kep negativ szinei vannak a borbe utve. Tehat a sarga helyett kek, a feher helyett fekete, a fekete helyett feher. A szurke sokat nem valtozik negativban sem, de ott is van arnyalatbeli elteres.
Ez volt az elso ilyen kiserletem. Tetszik. Most gyokolok a kovetkezo ilyenen. Ehhez azonban kell, ha beutom a borbe a szint, tudjam, hogy az olyan is marad. Erre jok a fenti markak. Olyan a szin a borben, amilyen a flakonban.
-
net84
őstag
Valami olyasmi.
A kezfej erdekes. Embere valogatja, mint a legtobb testresz eseteben. En meg nem csinaltam es nekem sincs
. Igy konkret tapasztalatom nincs.
Csontos az elegge, hogy legalabb kellemetlen legyen.Eldugasra:
Minek eldugni? Van hetkoznapi foglalkozasom is, ott sem takargatom, csak ha etikett szerint kell feloltozni.
Sot! Mar volt, hogy vendeget sikerult megvezetnem, hogy csak a karomon van az a pici, smit lat......es kulonben sem szeretem, ha szet van varrva az ember.
ilyenkor szokott nekik leesni, hogy addig hulyitve voltak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Napelem
- Home server / házi szerver építése
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest