Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bogil99
üzenetére
Tartok tőle, hogy nem tudnék elég szájbarágóst írni. Eleinte nem is értettem, hogy min lehetsz elakadva. A leírás sztem egyértelmű:
"Installation:
The flashable Toggle2G-Update.zip is designed to work with CyanogenMod based ROMs. There is no need to resign any CyanogenMod ROMs."
CWM -ből telepítéshez sztem egyértelmű, hogy update.zip -et kell keresni. Lejjebb ott is van:
"Toggle2G-v0.3.5-Update.zip - [Click for QR Code] (171.7 KB, 13658 views)"Amit Te néztél, annak a neve is az, hogy FORRÁS. De fölötte külön oda van írva:
"SOURCE CODE IS AVAILABLE HERE:
Toggle 2G Source
Toggle 2G Plugin Source"A videóban pedig az látható, hogy kikapcsolja a netet, vált, majd visszakapcsolja. Nézd meg, hogy mindez mennyi ideig tart. Továbbá az, hogyan szaggatja, amikor a teló a Telenor különböző sávszélességű hálózatai között vált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Linux kezdőknek
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest