- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joke21
aktív tag
válasz
Markizmark #8433 üzenetére
De van választási lehetőséged, csak az a bajod, hogy az rosszabb. Szóval igazából az a bajod, hogy ami van, egyik sem megfelelő neked. Kíváncsi lennék arra, hogy ha bekötnék a digi-t, azzal mennyire lennél megelégedve. Mert képminőségben jobb a tarr. Internetben is csak a társasházakban jó. Kimaradások itt is vannak, szerintem több, mint a tarr-nál. Lassan jönnek ki, lassabban mint a tarr-nál. Mikor bekötötték, mondtam nekik, hogy be volt már ide kötve, nem kell semmit csinálniuk, adják meg a felhasználónevet meg a jelszót és kész. Erre ők, hogy azt nem lehet, mert így nem működik. Még kétszer megpróbálkoztam ezzel az ügyfélszolgálaton, akkor sem ment. Kijött a szerelő, akire 16 napot vártam, mire mondtam neki, hogy mi a helyzet, a válasza ez volt: "Ezek hülyék", majd megadta a felhasználónév/jelszó páros. Szóval a diginél sem minden tejfel, ahogy a upc-nél sem.
A beltérim kb hetente szól, hogy változás van, újrakeresi. Hetente!!! nem 3 havonta.
15k egy kicsit sok, mi otthon a tarrnál kb 9 ezret fizetünk, digitális tv-vel, telefonnal, 16 megás nettel. A műsorújság meg az összes csatornán tökéletes, ellenben a diginél nem mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung LCD és LED TV-k
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Politika
- Futás, futópályák
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest