Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz ftamas0201 #19201 üzenetére
telefonon nekem is megy onnan kipróbáltam
LG Pontos típusa most nincs meg 1-2 éves 55" WEB OS 4.0, Storeban benn van az app ha nem lenne támogatva nem lenne benn.. és néhány hónapja ment vele
De utána nézek a típusnak. -
kenand
veterán
Egyik talán 55UN70003LA másik egy évvel újabb és picit "jobb" típus magic remote távval de mindkettő sima 4K UHD nem naono cell OLED stb
[ Szerkesztve ]
-
farkas63
aktív tag
Ez elég érdekes minden szempontból mert nálam webOS 1.1-en működik.
Igaz, frissíteni nem tudom és 2.2.0 (1) verzió van fent.[ Szerkesztve ]
-
Aprósólyom
addikt
válasz kenand #19207 üzenetére
Nem lehet, hogy a próbálgatással mindig kiesik egy 4-ik eszköz? Én úgy tudom max 3 eszközön lehet használni. Ha bejelentkezel a tarr ügyfélkapujába, emlékeim szerint ott leellenőrizheted a 3 engedélyezett eszközt.
Szerk.: lecsekkoltam, sehol nem találom az ügyfélkapuban, pedig meg mernék rá esküdni, hogy egyszer láttam 3 eszközünket is, amivel valaha, valamikor is bejelentkeztem.
[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
kenand
veterán
válasz Aprósólyom #19208 üzenetére
Szia!
Úgy tudtam 5, de megnézem
Megnéztem (telefonon) 5 eszköz, 4 van hozzáadva, benn van mindkettő BP-i WEb OS, még sem megy...Egyébként az 3-ik TV a legújabb típus: UN74003LB (nem indul)
De ha ez a gond miért nem írja ki hibaüzenetként, csak betöltés... és megáll...
[ Szerkesztve ]
-
Aprósólyom
addikt
válasz kenand #19210 üzenetére
Nem tudom hogy miért 3-ra emlékszem. De lehet, hogy csomag függvénye is? Meg mernék esküdni a 3-ra.
Akkor marad a kontakt a tarral és/vagy az LG-vel? A tarr általában gyorsan felveszi a telefont. LG-nél pedig lehet indítani live chatet és hamar eljutsz oda, hogy kérdezhetsz húv-vér embertől.Jevons paradox
-
wayne1
senior tag
Hali. Olyanról kérdezném akihez mostanában kötötték be Sárbogárdon a netet, kb mennyi időt kellett várni? Csütörtökön rendeltük meg. Régebben albérlet is volt ez a lakás és akkor be volt kötve. A kábel bent is van a szobában. Gondolom csak a routert kellene bekötni és beállítani, mert az ügyintéző nézte, hogy a végpont bent van.
-
bzolika10
aktív tag
[link] Tamásiban is verseny várható hamarosan
-
tarr52
csendes tag
Megszűnik a magyar tévécsatorna – Ekkor sötétül el örökre
Megszűnik a Pesti TV (femcafe.hu) -
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Elszámolási vitám alakult ki a tarral, amit ők nem tartanak jogosnak, én viszont igen.
Szóval nem fizetek. A kérdésem az, hogy mi fog történni? Tv előfizetésem van náluk.
A sztori lényege:
Márciusban a számlabefizetés során nem ment végbe a fizetés, valami nyűgje volt a simplepay-nek. Az én saram ugyan, hogy nem győződtem meg a teljesítésről, de ők bármilyen elektronikus emlékeztető helyett egyből 5590Ft helyett 6500-ról küldtek számlát, mert hogy felszólítási díj. A büdös életben sose csúsztam meg senkinél semmikor semmilyen fizetéssel, most fordult elő először. Viszont a nem ügyfélbarát hozzáállásuk miatt én addig egy petákot nem adok amíg nem normál összegről állítanak ki számlát, erről őket is tájékoztattam.
Szóval mikor kötnek le? és utána mire számítsak?Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
emre33
addikt
válasz Markizmark #19221 üzenetére
Nincs esélyed.
Ha az ÁSZF-ben ez van (és ez van) akkor mehetsz bíróságra is, szabály az szabály.
Szabály nem arról, szól, hogy mi az ügyfélbarát.
Kresz se a hirtelen döntésekről szól! Ami le van írva, és dte elfogadtad, akkor azt be kell tartani.
Minden további ügy csak sok-sok pénzdbe, és idődbe fog kerülni.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Aprósólyom
addikt
válasz emre33 #19222 üzenetére
Pláne mikor a szerződés be nem tartásáról van szó...
Ha bizonyítható hogy nem küldtek értesítőt vagy ők tartanak erről belső vizsgálatot/ellenőrzés, hogy küldtek-e vagy nem és esetleg kiderül, hogy nem küldtek értesítést, akkor jogos lehet. De akkor igazad kell legyen és panaszt kell írni.
Ezt már neked kell felülbírálnod. Mármint Markizmark[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
Markizmark
addikt
-
félisten
válasz Markizmark #19224 üzenetére
Szerintem nincs igazad. Nem fizettél, mindegy milyen okból, a te hibádból nem ment át az utalás.
Amúgy az ellentmondás a sztoridban hogy felszólítási díjat számoltak fel.
Azt csak akkor számítanak fel, ha küldtek felszólítást azaz kaptál figyelmeztetést, pénzért, hogy el vagy maradva....ez nem szeretet szolgálat ha tartozol és nekik utána levelezni kell veled ezt adminisztrációs költségbe kerül attól hogy et azt vártad hogy felszólítási díj nélkül is figyelmeztetnek ez is a te figyelmetlenséged , nem olvastad el a szolgáltatói szerződést.Jó tanács hogy ilyenkor sokkal egyszerűbb kifizetni a számlát és utólag megreklamálni, ha nem kaptál volna felszólítást, mert általában vissza utalják az összeget mert él a fogyasztóra vonatkozatva jóhiszeműség elve szinte az összes szolgáltatónál.
Amennyiben nem fizetsz éves kamat megy a tartozásodra és minden egyes felszólító emelni fogja a költségedet. Mivel ezek a cégek behajtási cégekkel vannak szerződésben, azok átvállalják te tartozásodat a Tarrtól, átpasszolnak hozzájuk és onnantól annak a cégnek fogsz tartozni, akik ezzel foglalkoznak a Tarr meg szépen elfelejti hogy te valaha léteztél... nem terhelő a behajtó cégnek 2 hetente levelet írni és felhívni téged, persze plusz költségekért. A vége az is lehet hogy behajtási listáról bárlistára kerülsz 6 ezer( illetve 600) forint miatt. és 2 év múlva 1-200 ezer forintról fogtok beszélgetni.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Aprósólyom
addikt
Mint ahogy egy ismerős nem fizette be a BKV büntit, pedig elkapták és minden adatot felvettek. Nem foglalkozott vele, majd. kb 1 év múlva jött az ügyvédi felszólító levél a kb 3-4x összegről....
#19224 Markizmark: Lásd be, hogy ebből iszonyatos hiúsági kérdés csinálsz. Ha te hibáztál jogos. ha ők hibáztak ki kell deríteni. De annak vannak hivatalos formái, amit említettem. Élhetsz panasszal. De kifizetni, akkor is érdemes. Legfeljebb utólag, ahogy b. is említette kompenzálják.
Ha pedig olcsóbb a telekom, érdemes megemlíteni az ügyfélszolgálatot személyesen, hátha adnak egy kedvezőbb egyedi ajánlatot. Mert, hogy úgy tudom csinálnak ilyet alkalmanként.Jevons paradox
-
valakky
aktív tag
válasz Markizmark #19221 üzenetére
legalább az 5590Ft-ot utald el, ha még nem tetted. úgy is átmész máshoz. 500 ft-ért meg nem fognak sót nyalni, legfeljebb nem kötnek veled szerződést többet, erre hivatkozva, hogy tartozásod van. én így jártam a telekommal
utólag kiegyenlített számla 500 ft-os felszólítási díját sanszos, nem fogják átadni behajtócégnek.[ Szerkesztve ]
-
valakky
aktív tag
válasz emre33 #19222 üzenetére
azért arra ne fogadjál nagy mértékben, hogy egy bíróság előtt bármely ÁSZF minden pontja megállná a helyét főleg nem pl. ilyen az 500 ft-os felszólítási díjak, amiket lehet, a következő számlával küldenek ki. volt már, hogy az ÁSZF-ben meghatározott késedelmi kamat/pótlékot is jogtalannak tartották abban a mértékben. bár 500 pézért én inkább nem iszok aznap kávét, mintsem hogy ilyenekkel foglalkozzak.
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
Szerintem meg igazam van, sosem lógtam semmilyen közművel soha. Ők egy egyszerű elektronikus emlékeztető helyett a következő havi számlával együtt küldtek felszólítást, szóval semmilyen ellentmondás nincs a sztorimban. Pedig egyébként sose küldtek számlát mivel mindig ügyfélkapun rendezem. Lehetőségük lenne beállítani egy automatikus emlékeztetőt ami egy emailt küld még a határidő lejárta előtt, de inkább pénzért leveleznek. Én befizetem ezt az emelt összeget, de következő hónaptól már nem vagyok ügyfél. Természetesen azért a tapasztalataimat megosztom majd másokkal is, csakis az igazat, semmi egyebet. Szerencsére szarban van a környéken a Tarr, itt a telekom az optikával 1 éve, netem már azóta ott is van. Ők meg ugye leragadtak a pénzszámolgatásnál, a fejlesztések lassan mentek, drágábbak és szarabbak is. Szerencsére pont lejárt a hűségem is.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
farkas-j
őstag
válasz Markizmark #19230 üzenetére
Sok sikert a Telekom IP TV-jéhez és az ügyfélszolgálatukhoz!
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Bozek
nagyúr
válasz Markizmark #19224 üzenetére
Extrán fizethetsz a felvételért. A minőség meg még egy ezressel kevesebbet se ér.
#19229: "egyébként sose küldtek számlát mivel mindig ügyfélkapun rendezem"
Akkor azt a 400 Ft kedvezményt is buktad, szóval az is megjelent a számládban.
-
korcsi
veterán
válasz Aprósólyom #19234 üzenetére
Nem tudom a modernebb hálózatokon hogy van, de az adsl korban nagyon alacsony bitrátával ment az iptv, 8Mbitbe három SD folyamot bele tömörítettek.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Dave1984
őstag
válasz korcsi #19235 üzenetére
Optikai hálózaton is jóval gyengébb a Telekom iptv képminőség a Tarr kabeltől. Plusz rengeteg felvétel, visszajátszás korlátozás,android box sokszor lefagy!Senkinek nem ajánlom! Novemberben valtok vissza Tarr ra igaz drágább 1 ezressel,de megéri a különbséget!
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
fa4hu
őstag
A Tarr-tól csak e-mail cím mellé jár SMTP szerverhasználat? Mennyi egy e-mail cím havidíja? Az SMTP szerver használható más, nem tarr-os e-mail címekről való küldéshez is?
-
Aprósólyom
addikt
válasz Aprósólyom #19172 üzenetére
Új Tecnicolor modem után, bevásároltam egy erősebb és valamelyest paraméterezhető QoS képes routerbe (AC65p). Beállítottam a gatewayt is végre bridge módba. Kapott a 100/10 internet egy 94/9,4 tempókorlátozást is. A gép továbbra is egy 5GHz-es brige-en keresztül kapcsolódik a routerhez. A következő, örömteli eredményeket kaptam, amit szinte sose. Boldogság és öröm van. Legalább is így éjfél körül szépen teljesített elsőre.
Waveform bufferbloat
(Az utókor számára, illetve hátha hasznos más számára is, hogy mit lehet kihozni a 100-as tarr netből.)[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
farkas-j
őstag
"Az SMTP szerver használható más, nem tarr-os e-mail címekről való küldéshez is?"
Igen. Csak megjegyzés, oda kell figyelni a TARR-os SMTP használatakor, mert ha TARR-os hálózaton kívül is használnád, nem az alap (25) hanem más SMTP port számot kell megadni."A szolgáltatók biztonsági okból nem engedik, hogy más szolgáltató levelező szerveréhez csatlakozzanak a felhasználók a szabványos beállítások használatával. Állítsd a kimenő levelek kiszolgálójának port számát 25-ről 587-re, ezzel mind Tarr, mind külső hálózatból működni fog a levélküldés."
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
CsodaPOK
senior tag
válasz Aprósólyom #19234 üzenetére
Hát kb úgy képzeld el, hogy egy Snooker meccsnél IPTV-nél szőrös pamacsok vannak az asztalon, amik némi szellemképpel mozognak lökéskor. Koax-nál meg guruló golyókat látsz.
-
barnibooo
aktív tag
Paks - Lakótelep, Optikázás elkezdődött.
Akik szintén a környéken vannak, ott is megindult a folyamat? -
félisten
válasz karldergroße #19245 üzenetére
Telekom 750 forintot számol fel. Digi 600 forintot.
DirectOne 250 forint de a számla másolatának újra küldése 500 forint mellé...[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
-
Markizmark
addikt
Telekom miatt volt már ügy az NMHH-nál, ott is kirívóan magasnak találták a díjakat amit aztán a telekom mérsékelt is.
Szóval már benyújtottam a témát az NMHH-nak én is. A díj mértékén kívül még megemlítettem, hogy 30 helyett 31. napon kaptam meg (ha már ugye ragaszkodunk a szabályokhoz) a panaszomra az ajánlott levelet, valamint a fizetési emlékeztető és felszólító levélben nekik le kell írniuk a fizetés elmaradásának további következményeit. Ez nem történt meg. Hétfőn befizettem nekik az elmaradást és lemondtam az egészet, nőci megkérdezte miért, elmondtam, ágyő.[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
félisten
válasz Markizmark #19249 üzenetére
Majd ha nem gond írd meg légyszíves az eredményt/ ítéletet nem tudom minek hívják. Természetesen nagyon magas árak én is ezt gondolom.
Ilyen szempontból megközelítve érthető az álláspontod abszolút.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest