Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cfcfan30
tag
válasz farkas63 #18298 üzenetére
Jo pelda a tidal. Lehet regisztralni neha ugy, hogy mondjuk 5 honap ingyenes es utana kell csak fizetni. De ha akar regisztracio napjan le is mondod, attol meg hasznalhatod 5 honapig utana megszunik es nem kell fizetni semmit. Itt is igy lehet ertelmezni, az meg, hogy kevesen bujjak az afsz-t, nem csak az elofizeto hibaja, irjak ki akkor rendesen hogy van ez az egesz.
Mondjuk en pont az ara miatt nem kertem platina mixet, a 11ezer ft-os extra tv es net melle nem fizetek + 2ezret havonta ra. Boven sok a 11k is, csak persze nem igen van mas szolgaltato, nem megyek bele a muholdas meg iptv-s marhasagokba, azok szart se ernek. Kabel masik nincs.
Zako: keped alapjan te nem ugy gondolod ahogy en?
Huseg nelkul es 2 honap ingyen, ha aszf-ben mas van miert nem azt irjak ki fooldalra is? Ez igy akkor is megteveszto. -
zako
tag
válasz cfcfan30 #18302 üzenetére
Igen, valóban ellentmond egymásnak a weboldalon található, általam belinkelt képen látható "hűségvállalás nélkül" mondat és az ÁSZF-ben olvasható "1 év határozott idejű szerződés vállalása Filmbox vagy Platina Mix kiscsomagra." feltétel. A szándék feltételezhetően az lett volna, hogy az egy éves csomagdíj (12*2.090 Ft) helyett 10*2.090 Ft-ba kerüljön pl. a PlatinaMix. Gondolom a marketinges és a jogász csapat nem egyeztetett elég alaposan...
Egyébként szerintem is túlárazott a PlatinaMix, a benne lévő csatornák 90%-a nem érdekel senkit szerintem (talán a Travel és az Epic Drama ér valamit).
-
zako
tag
válasz cfcfan30 #18302 üzenetére
Nemcsak a Tidal, de szinte az összes streamingszolgáltató kínál ingyenes, hűség nélküli "beetetést", amely bármikor lemondható (Spotify, HBO Go, Netflix, stb.). Mondjuk ezek arra szolgálnak, hogy egy új, ismeretlen szolgáltatást teszteljen a leendő felhasználó, működik-e egyáltalán a készülékén, megfelel-e a minősége, stb. A Tarr esetében nem erről van szó, itt egy ismert és működő szolgáltatás bővítésére kap kedvezményt az előfizető, nyilván nem éri meg a Tarrnak két hónap ingyen előfizetést osztogatni mindenkinek.
Egyébként pedig dec. 18. és jan. 3. között kódolatlan lesz több csatorna is, pl. a FilmBoxok, ez teljesen ingyenes kedvezmény! [link]
-
cfcfan30
tag
Beetetes vagy sem, aki nem aszf-et bujja, hanem csak azt olvassa amit az arcaba nyomnak, az gondolhatja ugy is ahogy en. Szerintem tobben vannak akik ezen infok alapjan ugy gondoljak. Ha megsem, akkor velem van gond (sztem nem).
-
cfcfan30
tag
Igen, gondolom a bankban a 30oldalas szerzodest is elolvasod alairas elott.
-
kabelmania27
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
A TARR teljes gőzzel nyomja az optikát. A Tartsay lakótelepen pl. "rohamtempóban" megy az átállás. Az alvállalkozók (szerintem azok) kötik át optikára a lakásokat. A lányomékat is a héten állították át optikára.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
farkas-j
őstag
válasz emre33 #18312 üzenetére
Az ONT egy F aljzaton adja ki RF-en a TV spektrumot. Itt van a csatornakiosztás ha valakit érdekel. A kimeneti jelszintje nálam ~74dBuV a teljes spektrumban. Ez az ONT egy kompakt cucc. A router is bele van integrálva. 2 telefon és 4 Lan kimenete van még az RF-en kívül.
Érdekesség, ami számomra nagyon pozitív, hogy amelyik programnak van HD verziója, annak csak a HD verziója érhető el. SD-ben nincs is bent a spektrumban, legalábbis az én előfizetésemnél. A ZTE ZXHN F688 ONT már egészen korrekt eszköznek tűnik. A lányomnál tökéletesen szuperál. Nálam is jó itthon, de én szeretném bridge módba kapcsoltatni, hogy csak a saját hardver NAT-os routerem legyen a NET kapcsolatban, ne dupla routeren mennyen keresztül. A ping mondjuk így sem rossz 1-3ms. Ezzel a firmware-rel még állítólag nem lehet bidge-be kapcsolni, majd csak egy későbbi frissítéssel. Várom a frissítést.Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
emre33
addikt
válasz farkas-j #18313 üzenetére
Ez az optika azért elég érdekes technika.
DVB-C esetén 64-QAM és 8Mhz sávszélesség esetén egy frefi 38,47 Mbit/s sávszélességű.
Táblázatod alapján 24 Frekit használ a Tarr.
Ez kb 923,28 Mbit/s sávszélesség.És mivel optikán Tarr 1Gbit csomagot is árul, így 2Gbit/sec adat biztosan átjön a csövön.
Persze, ez nem nagyon cucc, több hullámhosszon ennek többszöröse is lehetséges (10-100Gbit)
De akkor is jó látni, hogy ez már itt van nálunk, elérhető közelségben.
[ Szerkesztve ]
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Bozek
nagyúr
válasz emre33 #18315 üzenetére
"Táblázatod alapján 24 Frekit használ a Tarr. Ez kb 923,28 Mbit/s sávszélesség.
És mivel optikán Tarr 1Gbit csomagot is árul, így 2Gbit/sec adat biztosan átjön a csövön."Te mind a 24 frekvenciát nézed egyszerre? Mert az általad leírt számolásnak csak akkor lenne értelme.
-
farkas-j
őstag
Mind a 24 frekvenciát azaz az azokat moduláló programcsomagot egyszerre egy időben kell átvinni optikán. Ennek van egy sávszélességigénye, erre gondolt emre33. Az más kérdés, hogy a DVB-C QAM-256 sávszélesség igénye, hogyan viszonyul egy általam nem ismert protokollt használó optikai átvitelhez.
woodworm: emre33 azt próbálta számolni, hogy az optikán a DVB-C spektrum átvitele plusz az előfizetői internet együttes átvitelének a sávszélességigénye mennyi lehet.Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
emre33
addikt
válasz woodworm #18326 üzenetére
Igen, kb erre gondoltam.
Vagyis RF (DVB-c) nem befolyásolja az internet sávszélességet.
Vagyis ha pl kétszer annyi digitális freki lenne egyszer, akkor se lesz lassabb a net...
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
kabelmania27
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
Van valakinek tippje, belső infója, hogy Mohácson mikor lesz optika?
Már hónapok óta elérhető a címemen a Telekom 2000-es nete, de nem feltétlen akarnék átállni, ha lesz a közeljövőben a tarrnak alternatívája.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Zozzant
addikt
Szekszárd most.
[kép]https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
korcsi
veterán
válasz kabelmania27 #18332 üzenetére
Az egy le egy fel csatorna rendben van amúgy?
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
korcsi
veterán
válasz kabelmania27 #18334 üzenetére
Ok, értem mit mondasz, de én sokszor tapasztaltam, hogy nem nálam volt a hiba, és ugyanígy gyengék voltak az értékek.
Zozzant: Fejlemény?
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm jelenleg 2-es szűrővel 2 TV-t használ, de tervez beüzemelni még egy 3. TV-t is úgy, hogy nem akar 3-as szűrőt venni hozzá.Azt meg lehet úgy csinálni, hogy a 2-es szűrő egyik kivezetésére rátesz egy T elosztót és úgy arról a kivezetéséről 2 TV működjön?
Köszi! -
Markizmark
addikt
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Markizmark #18339 üzenetére
Modem feltöltési értékek közel vannak az 50-hez ezért jobb lenne úgy elosztani a koaxot, hogy bejövőre kettes splitter (5-1000Mhz CE felirat), egyik kimenet modem, másik kimenet hpf szűrő, utána ilyen toldó utána pedig lehet osztani a tévékre kettes. Lezáró ellenállással letudod zárni az üres kimenetet, de ezt az osztót inkább cserélni kellene mert műholdvételre való és a magasabb csillapítása problémát okozhat tavasszal/nyáron.
[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
válasz Markizmark #18339 üzenetére
Lezárásra ilyesmit keress.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
farkas63
aktív tag
Emberek ezt is megéltük.
Az új tarr mobiltv-ben elérhető lett a 720p és az 1080p is.
Azt még passzolom, hogy ebben a verzióban végre megoldották-e a pufferelés problémát.[ Szerkesztve ]
-
farkas63
aktív tag
Érdekes de Androidon még nem elérhető.
-
farkas63
aktív tag
Azért 3 év alatt illett volna azt átíni már.
-
ThuG4LifE
senior tag
Bongeszobol megy nektek a mobil tv? 3 kulonbozoben se indul, kifagynak.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest