- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
katonatom90
csendes tag
Sziasztok. Lehet tudni valamit a Match4 csatornáról hogy bekerül még ebben az évezredben valamikor?
-
emre33
addikt
Van valakinek 1000/30Mbit internete a tarrtól?
Milyen modemed add ehhez a tarr?
9. Leállás óta Németkerre is rendelhető. (Még gondolkodom, hogy mi legyen, partos ajánlatot még megvárom)
-
Iceakos
tag
válasz
kabelmania27 #19492 üzenetére
Köszi, mentek privátba az új képek
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Iceakos #19491 üzenetére
Okés, köszi az infókat.
Cseréld fel a két kimenetet a következő módon. Először áramtalanítsd a modemet.
A tévé kábelét azaz a hpf és 8dB csillapítót tekerd le az osztóról, majd utána a modem kábelét tedd át az out kimenetre, majd a tévé kábeléről tekerd le először a hpf szűrőt utána az attenuatort, majd csak a hpf szűrőt tekerd fel a tap kimenetre, utána a hpf szűrőre tekerd fel a tévé kábelét. Átkötés után kapcsold vissza a modemet írd meg a modemértékeket. -
Iceakos
tag
válasz
kabelmania27 #19490 üzenetére
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Iceakos
tag
válasz
kabelmania27 #19488 üzenetére
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Iceakos
tag
Nemrégiben kicserélték a jól működő modemet egy Arris TG2492-re, ami után azt vettem észre, hogy egyre többször szakadozik, instabillá válik a net. Sokszor többszöri próbálkozás után töltődik be csak egy oldal. Router-emet kivettem és az Arris működik routerként is.
Ennek az okára próbálok rájönni, csináltam a logról is képet, hátha vkinek többet mondanak az értékek.
Köszönöm. -
rviktor25
tag
válasz
Leki78 #19485 üzenetére
Változtattak rajta.
Most már csak FTTH területen jár azonnal ingyen egy box, ill. ha prémium csomagot is kérsz.
Koax területen a normál csomagokkal 390Ft/hó az első ára.
Médiaeszközök - TARR . kábeltv . internet . telefon
edit: ezt eredetileg bzolika10-nek akartam válaszolni -
Leki78
tag
Ma bent az irodában azt mondta az ügyintéző, hogy csak akkor, hogy valamilyen prémium csomagra is előfizetnék.
-
Leki78
tag
Sziasztok!
A szolgáltatást még nem kötötték be nálam, de lenne egy kérdésem. Van egy régi Sharp Lcd tv-m (LC-32DH66E). A tv támogatja a DVB-T szabványt ami a földfelszíni sugárzás. Viszont a DVB-C szabvány nincs feltüntetve az adatlapján csak ez: CATV: Hyper-band S1-S41ch.
Ez mit jelent pontosan?
Kell mellé egy set-top box?
Milyent érdemes vásárolni ami olcsó, de megbízható?
A Tarrnál elvileg olyan 10.000ft körül tudnék venni boxot, érdemes ilyent venni, vagy nézzek máshol?
A csomag amit rendeltem az az extra, (koax területen) amihez nem kell külön kártya. -
bzolika10
aktív tag
válasz
blizzrd #19480 üzenetére
Az is érdekes, hogy a telekom valamiért nem repül (vagy repülhet) rá a közepes településekre. Pl. Sásdon sincs T optika, miközben Felsőegerszegen is már építési engedélyt kapott a T, a szomszéd falu, amivel meg majdnem össze van épülve nem kap T optikát. Mind a két helyen koaxal van jelen a Tarr. Valaki nem tudja esetleg, hogy ennek mi az oka?
-
cfcfan30
tag
Nekem is januarig van huseg, de sztem bontom, banja f***om a kotbert. Tv nekem is marad amugy tarrnal.
Tenyleg, kb mire szamithatok a kotberrel kapcsolatban? Extra tv, 200/18 net, 11490 a szamla. -
blizzrd
senior tag
válasz
bzolika10 #19479 üzenetére
Vásárosdombón se elérhető koaxon a gigabit, cserébe elérhető a telekom optikája végre. Felhivtam a Tarr-t, hogy ennek tükrében lehet-e számítani a csöves 200-as net + extra tv csomagra (amiböl ugye már egy csomó csatorna kikerült) kis kedvezményre, amire röviden a válasz nem, hosszabban: kb menjek anyámba. Januárban lejár a hűség, szerinteü itt is megy a net a kukába.
-
bzolika10
aktív tag
válasz
farkas63 #19475 üzenetére
Én nem találom. Lassan lehet, hogy sajnos érdekelt leszek egy ilyen csomagban, mivel a T év végére ígérte az optikát, de meg neki se kezdtek. Remélem, hogy akkor az 500as ára legalább lejjebb megy, de nem lennék meglepve, ha nem menne lejjebb.
Szerk: Nálunk természetesen nincs, de Szekszárdon már van.
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Ilyen árakkal sok előfizetőt fog elveszteni a Tarr.. Nálam is a ház elött az oszlopon a konkurencia,a koaxal szemben..
-
emre33
addikt
válasz
farkas63 #19475 üzenetére
Letöltésben egyszerű a Docsis 3.1, de feltöltésben már sokkal költség és időigényesebb a bevezetése.
Baromi drága. Duplájra egy 2Gbit/1Gbit telekom optikához képest. Pofátlanság! És enyhe voltam...
Ha nem lesz speciális ajánlat átmegyek a Telekomhoz. Ház elött áll és vár az optika
De tv marad tarr-nál -
farkas63
aktív tag
Nem tudom ki mikor nézegette a tarr honlapját de lett koax hálozaton is 1Gb-s net.
Extra1000 kombi csomag: 14600Ft.
Legnagyobb gáz benne, hogy 1000/30-as. -
emre33
addikt
válasz
totron #19473 üzenetére
Akkor logo, de látni kellene a csatorna logóját, nevét, akármilyét, beazonosítás az elsődleges.
De név ami fontos szerintemlogó változik, névről gyorsabb azonosítani.
TV is a csatorna nevét nézem (amit TV kiír) nem a logot.Ami engem még zavar: Android 720p hiánya, IOS van, androidon új design óta eltünt
Gyakran nézem mobilnetről. 480p kevés, 1080p meg túl nagy (adatforgalom, meg utazas közbe instabill a nagy hálózati igénye miatt).
-
totron
addikt
válasz
emre33 #19471 üzenetére
A névkiírás hiánya szerintem nem akkora probléma, fordítva - logó nélkül - lenne érdekesebb a helyzet. Így képolvasással tudsz eligazodni azonnal, szemben az olvasnivalóval, s egyébként is a logót látod mindig a csatorna nézése közben.
Engem inkább az zavar, hogy készülékek hozzáadása során gyakran nem akarja a jót, nem regisztrálja az új eszközt az istennek se vagy épp törölni nem lehet a hardverlistából, olyankor mobilkliensből megoldható a dolog. Idővel - ki tudja minek a hatására - megy az említett kettő, de rendszert nem találtam bennük. Ja, van, hogy be sem enged webre, user oldal felől szintén randomnak ható hibáról van szó. -
emre33
addikt
Pár éve van már tarrmobil tv. De van valami ami első nap óta zavar mióta az új desing bevezették.
Csatorna lista. Tényleg ilyen picinek kell lennie a csatorna logójának?
Még én jó szememmel egy nagykijelzős telefonon se látni a csatornák logoját. Csatorna neve meg nincs kiírva.
Tényleg így böngésszek a csatornák között?
Ez a modern design?Fejlesztők ezt miért nem veszik észre? Érthetetlen számomra. Webfejlesztőként meg... no comment inkább
-
Leki78
tag
Sziasztok! Itt a Tarrnál mióta van az ID Discovery? A Digihez most került vissza, de én Tarr-ra szeretnék váltani, de ha ezt kiveszik a kínálatból akkor engem az asszony megöl.
-
barnibooo
aktív tag
Szia!
Lakótelep már alakul. Vácika - Gesztenyés - Babits - Árnyas környék már egy része kész állapotban! Jelenleg az építők útján dolgoznak onnan pedig lefelé menne a Pollackon, szerintem ha a Pollakon leértek akkor lesz ott ilyen fejlesztés.
De ha kérdésed van PM-be megtalálsz! -
simo9555
tag
Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne, Paks-on a Pál utca fele nem tudja valaki, hogy optikai net mikor várható a szolgáltatóktól? (Tarr vagy Telekom)
Jelenleg Tarr-os netem van koax-al, ami nem rossz csak a feltöltés kevés, más lehetőség pedig nincs is. Annó évekkel ezelőtt a Telekom ígérte hogy fejlesztenek erre de nincs semmi azóta se. Ahhoz képest hogy Paks elvileg város nem nagyon történik erre érdemi fejlesztés. -
kisninja
őstag
Végre a Tarr elkezdte húzni az optikát Bartina utca és felfelé.
(persze szerintem erre rádolgozik a rezsi is...optika jóval olcsóbb)
-
1egaly
aktív tag
221110 new
Szerintem teljesen új!? -
cfcfan30
tag
Koszi mindenkinek az infot. Azt mondjuk en sem tudom hogy hogyan/honnan/mikor kerul a faluba az optika fo kabele, mert ilyen munkalatokat meg nem lattam.
En is vegyesben tervezem a kesobbiekben, tv tarr, net telekom. Arbol talan lehet majd faragni, ha ossze lehet vonni telekomos szolgaltatasokat (van 2 mobilelofizetes), bar tv nelkul nem tudom mennyire van ilyenre lehetoseg, nem neztem utana meg. Ha nem lehet es arban kicsit dragabb lesz ez a kombo, meg mindig karpotol a net sebessege a tarros 200/18 helyett 🙂
-
emre33
addikt
Nekem is mvm-es csomagom van, azert kisebb Part-s csomag (Koax) + telekom optikai net így együtt baromi sok.
Nagyon tanácstalan vagyok, de. Iptiv és Box ide nem jön, de Tarr ára akkor is sok, még Part kedvezménnyel is.
Tarr-nak főleg Koax területen lépniük kell, mert drágák, és TV miatt akik maradnak, ők se sokáig fognak.
Telekom meg támad az optikaval kb mindenholRemelem olvassák ezt a bejegyzést Tarr-s dolgozók.
-
Mike88
senior tag
válasz
amadeus11 #19454 üzenetére
APK-ból telepítés nem működik? Nekem nincs tarr-nál TV előfizetésem, és nem minden működik APK-ból, azért kérdezem (hátha nem próbálkoztál még vele). Példának okáért chrome jól működik APK-ból telepítve is. Nem nagyon foglalkoznak az androidTV rendszerrel számomra érthetetlen módon, RTL most, tv2play sem elérhető androidTV-re.
-
HIJ
őstag
válasz
emre33 #19458 üzenetére
Nekem is párhuzamos lesz… Sajnos nem éri meg a netet lemondani, így csak leveszem a sávszélt. Az mondjuk durva, h a Tarr FTTH -s áraihoz képest is olcsóbb a Telekom : 6340 az 1/1… Ha hűség nélkül akarod (ahogy és is), akkor 5500 ft a telepítés. Az MVM -es csomagban ugyanez 8500, nem tudom mennyi a normál felhasználói ára…
Mondjuk érdekes a Tarr hozzáállása az árakhoz… Meg akartam nézni az árat, de már ahhoz is név, cím, emailcím, telefonszám ‘TB igazolvány’ kell… Ez egy derék szolgáltatói hozzáállás: ne kíváncsiskodj, hogy máshol/másnak mennyiért adom…
-
emre33
addikt
Fő különbség és a nehézség mindig az, hogy az optikai kábel hogy ér el a faluba. azon belül bekábelezni már nem nagy cucc.
nagyon gondolkodom. Tarr internet sokkal drágább.. De Tv visszatart.
Szerintem dupla szolgáltató lesz: Tarr TV, Telekom internet
Hacsak nem adnak kedvezmény. Ezt amúgy nem lehetne kérni? Sziasztok: Ha nem adtok kedvezmény szolgáltatót váltok?
-
HIJ
őstag
-
emre33
addikt
válasz
cfcfan30 #19455 üzenetére
Németkér speciális helyzetben van/volt.
Paks és Székesfehérvár között megy egy nagy Fő optikai gerinc hálózat.
Ezt kellett elvágni a focipálya mellett (ha valki ismerős itt). Ezt tavasz végén kezdődött kb. Ez tartott a legtovább.Amikor az oszlopon megjelentek a szerelők 2 hét alatt az egész falut bekábelezték.
Miután végeztek a kábelezéssel naponta néztem, hogy mikor lett rendelhető: 5 nap múlva már rendelhető lett. -
cfcfan30
tag
válasz
emre33 #19437 üzenetére
Azt esetleg tudod, hogy a kiepites befejezese utan mennyi ido telt el mire rendelheto lett?
Remelem iparkodnak mostmar Nagydorogra is, felalltak az oszlopra 2 hazzal mellettunk, de ez mar vagy 3 honapja tortent, azota nem jott erre senki toluk, pedig mar bizsereg az ujjam a gigabit miatt 😀 -
amadeus11
senior tag
Hello! Android tévére még mindig nincs alkalmazás? Vagy csak én nem találom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest