Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
amadeus11
senior tag
Hello! Android tévére még mindig nincs alkalmazás? Vagy csak én nem találom?
There is a star
-
cfcfan30
tag
válasz emre33 #19437 üzenetére
Azt esetleg tudod, hogy a kiepites befejezese utan mennyi ido telt el mire rendelheto lett?
Remelem iparkodnak mostmar Nagydorogra is, felalltak az oszlopra 2 hazzal mellettunk, de ez mar vagy 3 honapja tortent, azota nem jott erre senki toluk, pedig mar bizsereg az ujjam a gigabit miatt 😀 -
emre33
addikt
válasz cfcfan30 #19455 üzenetére
Németkér speciális helyzetben van/volt.
Paks és Székesfehérvár között megy egy nagy Fő optikai gerinc hálózat.
Ezt kellett elvágni a focipálya mellett (ha valki ismerős itt). Ezt tavasz végén kezdődött kb. Ez tartott a legtovább.Amikor az oszlopon megjelentek a szerelők 2 hét alatt az egész falut bekábelezték.
Miután végeztek a kábelezéssel naponta néztem, hogy mikor lett rendelhető: 5 nap múlva már rendelhető lett.[ Szerkesztve ]
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
HIJ
őstag
-
emre33
addikt
Fő különbség és a nehézség mindig az, hogy az optikai kábel hogy ér el a faluba. azon belül bekábelezni már nem nagy cucc.
nagyon gondolkodom. Tarr internet sokkal drágább.. De Tv visszatart.
Szerintem dupla szolgáltató lesz: Tarr TV, Telekom internet
Hacsak nem adnak kedvezmény. Ezt amúgy nem lehetne kérni? Sziasztok: Ha nem adtok kedvezmény szolgáltatót váltok?
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
HIJ
őstag
válasz emre33 #19458 üzenetére
Nekem is párhuzamos lesz… Sajnos nem éri meg a netet lemondani, így csak leveszem a sávszélt. Az mondjuk durva, h a Tarr FTTH -s áraihoz képest is olcsóbb a Telekom : 6340 az 1/1… Ha hűség nélkül akarod (ahogy és is), akkor 5500 ft a telepítés. Az MVM -es csomagban ugyanez 8500, nem tudom mennyi a normál felhasználói ára…
Mondjuk érdekes a Tarr hozzáállása az árakhoz… Meg akartam nézni az árat, de már ahhoz is név, cím, emailcím, telefonszám ‘TB igazolvány’ kell… Ez egy derék szolgáltatói hozzáállás: ne kíváncsiskodj, hogy máshol/másnak mennyiért adom…
[ Szerkesztve ]
-
Mike88
senior tag
válasz amadeus11 #19454 üzenetére
APK-ból telepítés nem működik? Nekem nincs tarr-nál TV előfizetésem, és nem minden működik APK-ból, azért kérdezem (hátha nem próbálkoztál még vele). Példának okáért chrome jól működik APK-ból telepítve is. Nem nagyon foglalkoznak az androidTV rendszerrel számomra érthetetlen módon, RTL most, tv2play sem elérhető androidTV-re.
-
emre33
addikt
Nekem is mvm-es csomagom van, azert kisebb Part-s csomag (Koax) + telekom optikai net így együtt baromi sok.
Nagyon tanácstalan vagyok, de. Iptiv és Box ide nem jön, de Tarr ára akkor is sok, még Part kedvezménnyel is.
Tarr-nak főleg Koax területen lépniük kell, mert drágák, és TV miatt akik maradnak, ők se sokáig fognak.
Telekom meg támad az optikaval kb mindenholRemelem olvassák ezt a bejegyzést Tarr-s dolgozók.
-
cfcfan30
tag
Koszi mindenkinek az infot. Azt mondjuk en sem tudom hogy hogyan/honnan/mikor kerul a faluba az optika fo kabele, mert ilyen munkalatokat meg nem lattam.
En is vegyesben tervezem a kesobbiekben, tv tarr, net telekom. Arbol talan lehet majd faragni, ha ossze lehet vonni telekomos szolgaltatasokat (van 2 mobilelofizetes), bar tv nelkul nem tudom mennyire van ilyenre lehetoseg, nem neztem utana meg. Ha nem lehet es arban kicsit dragabb lesz ez a kombo, meg mindig karpotol a net sebessege a tarros 200/18 helyett 🙂
-
1egaly
aktív tag
221110 new
Szerintem teljesen új!? -
kisninja
őstag
Végre a Tarr elkezdte húzni az optikát Bartina utca és felfelé.
(persze szerintem erre rádolgozik a rezsi is... optika jóval olcsóbb)powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
simo9555
tag
Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne, Paks-on a Pál utca fele nem tudja valaki, hogy optikai net mikor várható a szolgáltatóktól? (Tarr vagy Telekom)
Jelenleg Tarr-os netem van koax-al, ami nem rossz csak a feltöltés kevés, más lehetőség pedig nincs is. Annó évekkel ezelőtt a Telekom ígérte hogy fejlesztenek erre de nincs semmi azóta se. Ahhoz képest hogy Paks elvileg város nem nagyon történik erre érdemi fejlesztés. -
barnibooo
aktív tag
Szia!
Lakótelep már alakul. Vácika - Gesztenyés - Babits - Árnyas környék már egy része kész állapotban! Jelenleg az építők útján dolgoznak onnan pedig lefelé menne a Pollackon, szerintem ha a Pollakon leértek akkor lesz ott ilyen fejlesztés.
De ha kérdésed van PM-be megtalálsz! -
Leki78
tag
Sziasztok! Itt a Tarrnál mióta van az ID Discovery? A Digihez most került vissza, de én Tarr-ra szeretnék váltani, de ha ezt kiveszik a kínálatból akkor engem az asszony megöl.
Le szoktál maradni a kedvenc műsorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tvben.hu/zzepg/zzepg/ajanlas.php?ki=24
-
emre33
addikt
Pár éve van már tarrmobil tv. De van valami ami első nap óta zavar mióta az új desing bevezették.
Csatorna lista. Tényleg ilyen picinek kell lennie a csatorna logójának?
Még én jó szememmel egy nagykijelzős telefonon se látni a csatornák logoját. Csatorna neve meg nincs kiírva.
Tényleg így böngésszek a csatornák között?
Ez a modern design?Fejlesztők ezt miért nem veszik észre? Érthetetlen számomra. Webfejlesztőként meg... no comment inkább
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
válasz emre33 #19471 üzenetére
A névkiírás hiánya szerintem nem akkora probléma, fordítva - logó nélkül - lenne érdekesebb a helyzet. Így képolvasással tudsz eligazodni azonnal, szemben az olvasnivalóval, s egyébként is a logót látod mindig a csatorna nézése közben.
Engem inkább az zavar, hogy készülékek hozzáadása során gyakran nem akarja a jót, nem regisztrálja az új eszközt az istennek se vagy épp törölni nem lehet a hardverlistából, olyankor mobilkliensből megoldható a dolog. Idővel - ki tudja minek a hatására - megy az említett kettő, de rendszert nem találtam bennük. Ja, van, hogy be sem enged webre, user oldal felől szintén randomnak ható hibáról van szó. -
emre33
addikt
válasz totron #19473 üzenetére
Akkor logo, de látni kellene a csatorna logóját, nevét, akármilyét, beazonosítás az elsődleges.
De név ami fontos szerintemlogó változik, névről gyorsabb azonosítani.
TV is a csatorna nevét nézem (amit TV kiír) nem a logot.Ami engem még zavar: Android 720p hiánya, IOS van, androidon új design óta eltünt
Gyakran nézem mobilnetről. 480p kevés, 1080p meg túl nagy (adatforgalom, meg utazas közbe instabill a nagy hálózati igénye miatt).
-
farkas63
aktív tag
Nem tudom ki mikor nézegette a tarr honlapját de lett koax hálozaton is 1Gb-s net.
Extra1000 kombi csomag: 14600Ft.
Legnagyobb gáz benne, hogy 1000/30-as.[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
válasz farkas63 #19475 üzenetére
Letöltésben egyszerű a Docsis 3.1, de feltöltésben már sokkal költség és időigényesebb a bevezetése.
Baromi drága. Duplájra egy 2Gbit/1Gbit telekom optikához képest. Pofátlanság! És enyhe voltam...
Ha nem lesz speciális ajánlat átmegyek a Telekomhoz. Ház elött áll és vár az optika
De tv marad tarr-nál[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Ilyen árakkal sok előfizetőt fog elveszteni a Tarr.. Nálam is a ház elött az oszlopon a konkurencia,a koaxal szemben..
[ Szerkesztve ]
-
bzolika10
aktív tag
válasz farkas63 #19475 üzenetére
Én nem találom. Lassan lehet, hogy sajnos érdekelt leszek egy ilyen csomagban, mivel a T év végére ígérte az optikát, de meg neki se kezdtek. Remélem, hogy akkor az 500as ára legalább lejjebb megy, de nem lennék meglepve, ha nem menne lejjebb.
Szerk: Nálunk természetesen nincs, de Szekszárdon már van.
[ Szerkesztve ]
-
blizzrd
aktív tag
válasz bzolika10 #19479 üzenetére
Vásárosdombón se elérhető koaxon a gigabit, cserébe elérhető a telekom optikája végre. Felhivtam a Tarr-t, hogy ennek tükrében lehet-e számítani a csöves 200-as net + extra tv csomagra (amiböl ugye már egy csomó csatorna kikerült) kis kedvezményre, amire röviden a válasz nem, hosszabban: kb menjek anyámba. Januárban lejár a hűség, szerinteü itt is megy a net a kukába.
-
cfcfan30
tag
Nekem is januarig van huseg, de sztem bontom, banja f***om a kotbert. Tv nekem is marad amugy tarrnal.
Tenyleg, kb mire szamithatok a kotberrel kapcsolatban? Extra tv, 200/18 net, 11490 a szamla. -
bzolika10
aktív tag
válasz blizzrd #19480 üzenetére
Az is érdekes, hogy a telekom valamiért nem repül (vagy repülhet) rá a közepes településekre. Pl. Sásdon sincs T optika, miközben Felsőegerszegen is már építési engedélyt kapott a T, a szomszéd falu, amivel meg majdnem össze van épülve nem kap T optikát. Mind a két helyen koaxal van jelen a Tarr. Valaki nem tudja esetleg, hogy ennek mi az oka?
-
Leki78
tag
Sziasztok!
A szolgáltatást még nem kötötték be nálam, de lenne egy kérdésem. Van egy régi Sharp Lcd tv-m (LC-32DH66E). A tv támogatja a DVB-T szabványt ami a földfelszíni sugárzás. Viszont a DVB-C szabvány nincs feltüntetve az adatlapján csak ez: CATV: Hyper-band S1-S41ch.
Ez mit jelent pontosan?
Kell mellé egy set-top box?
Milyent érdemes vásárolni ami olcsó, de megbízható?
A Tarrnál elvileg olyan 10.000ft körül tudnék venni boxot, érdemes ilyent venni, vagy nézzek máshol?
A csomag amit rendeltem az az extra, (koax területen) amihez nem kell külön kártya.[ Szerkesztve ]
Le szoktál maradni a kedvenc műsorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tvben.hu/zzepg/zzepg/ajanlas.php?ki=24
-
Leki78
tag
Ma bent az irodában azt mondta az ügyintéző, hogy csak akkor, hogy valamilyen prémium csomagra is előfizetnék.
-
rviktor25
tag
válasz Leki78 #19485 üzenetére
Változtattak rajta.
Most már csak FTTH területen jár azonnal ingyen egy box, ill. ha prémium csomagot is kérsz.
Koax területen a normál csomagokkal 390Ft/hó az első ára.
Médiaeszközök - TARR . kábeltv . internet . telefon
edit: ezt eredetileg bzolika10-nek akartam válaszolni[ Szerkesztve ]
Chiwasuu!!!
-
Iceakos
tag
Nemrégiben kicserélték a jól működő modemet egy Arris TG2492-re, ami után azt vettem észre, hogy egyre többször szakadozik, instabillá válik a net. Sokszor többszöri próbálkozás után töltődik be csak egy oldal. Router-emet kivettem és az Arris működik routerként is.
Ennek az okára próbálok rájönni, csináltam a logról is képet, hátha vkinek többet mondanak az értékek.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Iceakos
tag
válasz kabelmania27 #19488 üzenetére
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Iceakos #19489 üzenetére
Nincs mit, köszi a képet.
Meg kellene nézni az osztónak a másik oldalát amelyiken a felirat van.
Elvileg a fekete kábel a bejövő és a hpf szűrős kimeneten van a tévé.
Nézd meg, hogy hány dB van írva az Attenuator feliratú csillapítóra és melyik kimenetre mi van kötve.[ Szerkesztve ]
-
Iceakos
tag
válasz kabelmania27 #19490 üzenetére
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Iceakos #19491 üzenetére
Okés, köszi az infókat.
Cseréld fel a két kimenetet a következő módon. Először áramtalanítsd a modemet.
A tévé kábelét azaz a hpf és 8dB csillapítót tekerd le az osztóról, majd utána a modem kábelét tedd át az out kimenetre, majd a tévé kábeléről tekerd le először a hpf szűrőt utána az attenuatort, majd csak a hpf szűrőt tekerd fel a tap kimenetre, utána a hpf szűrőre tekerd fel a tévé kábelét. Átkötés után kapcsold vissza a modemet írd meg a modemértékeket.[ Szerkesztve ]
-
Iceakos
tag
válasz kabelmania27 #19492 üzenetére
Köszi, mentek privátba az új képek
-
emre33
addikt
Van valakinek 1000/30Mbit internete a tarrtól?
Milyen modemed add ehhez a tarr?
9. Leállás óta Németkerre is rendelhető. (Még gondolkodom, hogy mi legyen, partos ajánlatot még megvárom)
[ Szerkesztve ]
-
katonatom90
csendes tag
Sziasztok. Lehet tudni valamit a Match4 csatornáról hogy bekerül még ebben az évezredben valamikor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest