Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockCNC
senior tag
Ma kerestek a tiszavirág call centertől, hogy nem e akarok váltani másik csomagot hüséggel?
Mindent tudtak rólam, mert a tarr megbízásából telefonálgatnak.
Az mekkora már, hogy a tarr kiadta az adataimat harmadik félnek?[ Szerkesztve ]
-
allnickused
tag
válasz RockCNC #19904 üzenetére
Kiadja még a titkos telefonszámokat is. Multkor hívtak valami online shoptól, hogy micsoda ajánlatuk van számomra, olyan számon amit csak a feleségem és anyám tud, egyébként titkos. Nem adom meg sehol, ez csak családi használatra van. Kérdeztem a nőtől, aki hívott, hogy szerezték meg a számot. Az volt a válasz, hogy vásárolták az adatbázist és benne volt. Tehát a szarr kft el is adja az ügyfelei elérhetőségét marketingcégeknek. Csak mondom...
Mennyire kell már prosztónak lenni ahhoz, hogy valaki kiírja ide dicsekvésből (aláírás), hogy milyen cuccai vannak? (pl: TV, telefon, autó, pc konfig)
-
RockCNC
senior tag
Tudja valaki, hogy az Arrisban hol kellene beírni, hogy a kamera fix IP címen maradjon?
-
Red product
csendes tag
Üdv.
5G-t ki lehet valahol kapcsolni a routeren vagy ha belépek a Tarr fiókomba?
/klima nem akar kapcsolódni a hálózathoz hátha az 5G miatt/
Köszi -
RockCNC
senior tag
válasz Red product #19909 üzenetére
A routerben lehet kikapcsolni, de nincs köze a klímához.
A telefonod amelyiken a klíma alkalmazást elindítod legyen 2,4 GHz-hez kapcsolódva és ne 5G-n.[ Szerkesztve ]
-
mizu
aktív tag
Ha átállítás történik ügyfélkapun, mindenképpen jelezni kell az ügyfélszolgálatnak. Ha engedélyezve volt korábban és kiadták az adatokat, pech. Az már kiadott adat marad.
Nálam a titkos számról hívás tiltás is aktív.Tényleg vigyázni kell a pipálgatással adatok megadásakor.
A hozzájárulás soha sem kötelező!▫️ PH! FAN ▫️
-
Grande Ale
őstag
A Tarrnal nincs még olyan modem, ami Wifi 6-ot tud?
-
mizu
aktív tag
válasz Grande Ale #19915 üzenetére
Nincs vagy jól titkolják. Gigabithez luxus. Ez lehet az ok.
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz Grande Ale #19917 üzenetére
9608Mbit/s az elméleti maximuma. A wifi 5-é 6933Mbit/s
Ha jól puskáztam.▫️ PH! FAN ▫️
-
bzolika10
aktív tag
válasz Grande Ale #19915 üzenetére
Van, Arris TG6441-nek hívják. 2 hónapja van nálam, megbízhatóan működik, csak a szoftvere egy kicsit érdekes.
-
Grande Ale
őstag
válasz bzolika10 #19919 üzenetére
Csak azért gondoltam, mert elég sok eszközünk wifi 6-os, laptopok pl.. és ezek így közel sem használják ki a gigabites netet. Gyakorlatilag meg sem tudom mérni, hogy megvan e a sebesség, mivel kábelt nem tudok rájuk dugni, wifin meg ugye így nem lehet. Olyan 300/500-at szoktam mérni, max.
Ez amúgy optikahoz való modem?[ Szerkesztve ]
-
rviktor25
tag
válasz Grande Ale #19920 üzenetére
Nope, azt a modemet az 1000-es Koaxoshoz adják.
Optikához szerintem nem adnak még AX-osat, úgyhogy lehet jobban jársz ha veszel egyet és bridge módba állítod az ONT-ot.@bzolika10: "a szoftvere egy kicsit érdekes" - ez erős alulbecslése a modem bullshitjének.. lehetetlen a jelszót átírni, több száz GB-nyi RAM-ot jelez benne, de a mennyi használt az normális, rohadtul el van rejtve a modem jelszintje, és ez csak az amit bridge módban egy gyors átnézéssel találtam
[ Szerkesztve ]
Chiwasuu!!!
-
-
margithid
veterán
Tarr kábeltv-m van és hátul a csatlakozó egyáltalán nem viszi át a jelet.
Leblankoltam a vezetéket, próbálom összeőasszitani, de nem jó sehogy se.
Ötlet, hogy mit csinálhatok rosszul?[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz kabelmania27 #19926 üzenetére
Ilyen alkatrészeket hol kapok? Tarr-tól nem lehet venni?
Kis helyen lakom, egy műszaki bolt van, ott majd megnézem van-e ilyen. -
margithid
veterán
válasz kabelmania27 #19928 üzenetére
Holnap telefonálok nekik
-
Tutu7030
veterán
válasz kabelmania27 #19926 üzenetére
Én inkább ezt az önkompresszióst ajánlanám. Az olcsóbb csavarossal csak gondom volt mindig.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
margithid
veterán
válasz kabelmania27 #19928 üzenetére
7500 Forint a kiszállás
Inkább igy kihagyom és megpróbálom magam megcsinálni.Tutu7030
Ezt könnyebb felrakni?
[ Szerkesztve ]
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz margithid #19931 üzenetére
Pont ezt akartam írni hogy lesz kiszállási díj erre, mert ezt biztosan user errorként veszik.
Meg tudod te is csinálni a linkelt blankolási kép alapján, rendelni is lehet ilyen csatlakozókat, menni fog és nem nagy dolog. De ha végképp nem, akkor biztosan van villany szerelő ismerősöd, ők is meg tudják ezt csinálni. -
margithid
veterán
válasz ftamas0201 #19932 üzenetére
Az a baj rendelésnél is a kiszállítás drága.
Itt helyben megnézem egy műszaki üzletben, hátha van. -
margithid
veterán
Köszi a segítésget, 300 Forintért vettem dugaszt, blankoltam a vezetéket, és most jó!
Vicc azért ennyiért elkérni 7500 Forintot... -
allnickused
tag
válasz margithid #19934 üzenetére
Nem ennyiért kérik el. Azért kérik el, mert az ügyfél beletaknyol, nem megfelelő minőségű alkatrészt épít be, nem ért hozzá, megcsinálni nem tudja a legegyszerűbb dolgot sem és nekik kell kijavítani (ráadásul ingyen kijavítják a hibát, ha telefonál az ügyfél). Reméljük, hogy nem ver vissza valami frekvencián a hálózatra zajt és ez miatt nem áll le a fél falu/település... Remélem jó messze laksz tőlem...
[ Szerkesztve ]
Mennyire kell már prosztónak lenni ahhoz, hogy valaki kiírja ide dicsekvésből (aláírás), hogy milyen cuccai vannak? (pl: TV, telefon, autó, pc konfig)
-
farkas-j
őstag
válasz margithid #19937 üzenetére
A "lehúzás" az relatív. Nem a munka és az anyagköltség sok, hanem ki kell fizetni a két szaki arányos órabérét (mert tudtommal ketten járnak), és ki kell fizetni a kiszállást is. Az autó üzemanyaggal megy, plusz terheli egy csomó költség és közteher. Azt szerintem egyetlen szolgáltatótól sem lehet elvárni, hogyha nem rajtuk múló dolog miat van meghibásodás a végponton, annak költségét ők állják. Szerintem a díj nagyságán talán lehet vitatkozni, de a jogosságán nem. Másnak lehet más a véleménye...
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Tegnap lett 1000es netem tarrnál eddig 150 volt..
Optikai kábellel, ZTE f688 router van bent...
Wifin telefonon 5ghz a letöltés 150-300.a.feltoltes 6-800Mbps kozott van...ez totál helytelen.laptopon 400folott van a letöltés és 900 körül a feltöltés.xd.a torrent ugrál fel le 60-80-100- 0.1 között....mi lehet a hiba?wifire rá fogják hogy interfetencia,.de ez szerintem baromság....
Ja h
Belső hálózaton a másolás is max 50mb/S...
Duplája kéne legyen...:/
Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
-
farkas63
aktív tag
Mikori a gép?
-
farkas63
aktív tag
bár nem hiszem, hogy a fép paramétereivel lenne a gond, hogy nem birná a gigás netet.
[ Szerkesztve ]
-
szkutyi
addikt
válasz Grande Ale #19945 üzenetére
Köszi a torrent néha fel fel ugrik 110ig, aztán le egyre..aztán 80-90..szóval talán valahol kábelen a sebesség meg van..csak a laptop nem bírja így le le ugrik....15 giga letöltése átlag 77mb/S jött ki....aztán szépen elázott a laptop, a mostanival csak 60....xd.
A wifi siralmas ..holnap vagy hétvégén megyek veszek ax-es repeatert ami lábon megkapja a gigabitet.... -
szkutyi
addikt
Na azt mutatja a tapasztalat hogy a speed testek teljesen falsok, a torrentek jönnek 70-110mb/s-al....telefonon is wifin ki ír 150Mbps-t közben jön a film lefelé 75mb/s-al.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest