Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz ftamas0201 #18600 üzenetére
Akkor jól gondoltam. Az a baj ilyenkor valamiért instabil lesz a wifi és újra kell indítani a routert, hogy jó legyen. Jövő héten már jön egy jobb router (Asus ac 65p) de addig a tenda AC9 - et használom ami valamiért nem jól kezeli az IP cím változást. Remélem Asus ac 65p jól fogja ezt kezelni.
-
1egaly
aktív tag
[M4-ek!]
Először azt hittem tv csatornák, de így is jó! -
kamant
csendes tag
Sziasztok!
Arris TG2492S modemem/routerem van, ezen szeretném a WakeOnLan-t beállítani, de nem akar sikerülni. Házon belülről megy, tehát a gép elvileg rendben.
Ha be van kapcsolva, akkor elérem, port forwading is megy dinamikus dns-sel, de a távoli bekapcsolás nem. (A régi megnemmondom milyen típusú modemmel és a saját TPLink routerrel ment, de a modemcsere óta nem akar.
Van valakinek ötlete? -
Bozek
nagyúr
válasz kamant #18604 üzenetére
Én azért megnézném Wireshark-al például (csak a szűréshez be kell írni, hogy wol és az enter után már csak azt mutatja), hogy megkapja-e a csomagot a gép. Mert attól, mert házon belülről megy, még lehet a gép a ludas. Mennyit vártál, amikor megpróbáltad? Nekem volt, hogy este még ment, aztán reggel már nem akart bekapcsolni, a gép túlságosan mélyen bealudt.
[ Szerkesztve ]
-
1egaly
aktív tag
Mi nem tartozunk? [link]
Bennünket is büntethetnének! -
Zozzant
addikt
[link] A lakosság türelmét kérik, hétfőtől újabb munkálatok indulnak Szekszárdon.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
margithid
veterán
Egész egyszerűen nem tudom megcsinálni a TV csatlakozóját..
Itt egy kép:
[link]
Akárhogy passzítom össze, recseg ropog az adás.
Valami ötlet, mit csináljak? -
margithid
veterán
válasz kabelmania27 #18610 üzenetére
Aha.
Na akkor még próbálkozom majd.
ilyen precizen biztos nem tudom megcsinálni, de próbálkozom majd. -
wayne1
senior tag
Hali. Gondolkodunk azon, hogy Sárbogárdra költöznénk az Árpád lakótelepre. Van esetleg onnan valaki itt? Milyen ott az internet szolgáltatás?
-
HIJ
őstag
Ez a baj, ebben a melegben nincs erőm elindulni a padlásra… Volt bajom a nettel, aztán elsőre osztót cseréltek, de végül a modem csere oldotta meg a problémát. Az osztó csere után a TV kezdett kockásodni. Most próba képen betettem egy osztót a tv elé, mert szerintem sok volt a jel. Ez most úgy tűnik működik, nem kockásodik. Ezért gondoltam, h talán a tap osztót kéne cserélni egy nagyobb csillapításúra és talán a netnek is jót tenne!?
-
kabelmania27
Topikgazda
Negatívak a letöltési értékek ezért inkább kisebb csillapítású osztó kellene a modem elé, mert ezek az új többcsatornás modemek érzékenyebbek a jelre mint a korábbiak.
Nyáron inkább gyengébb szokott lenni a jelerősség mert ilyenkor a légkábeleknek nő a csillapításuk.
Ha a tévén 90% feletti a jelerősség de a minőség 50% vagy alatta és szétesnek a csatornák akkor lehet csillapítással próbálkozni, de lehet nem nálad van a hiba. Igen, ilyen időben szauna van a padláson, ha jobb idő lesz és fel tudsz menni és megírod az osztó tipusát ki lehet számolni, hogy kb milyen a bejövő jelerősség.[ Szerkesztve ]
-
HIJ
őstag
válasz kabelmania27 #18620 üzenetére
-
meke11
aktív tag
Augusztustól új csatornák a kínálatban, jellemzően HD fejlesztés.
Sajnos a Comedy Centrál és a Discovery Sience nincs köztük!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
1egaly
aktív tag
Rég nem néztem a honlapot,ez Prémium kiscsomag valami új cucc?
Extra +30valahány csati? Már most is rendelhető ezek szerint!?
-----------
Az még áll,hogy ingyenes STB.mellé kötelező rendelni valamilyen kiscsomagot?
Vajon ez a Prémium kiscsomag minek számit?
Szeretném megtartani a Technisat K2 Isomat!
Kösz a választ!A dikht hiánypótló! (bocs)
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz 1egaly #18625 üzenetére
Lényegében annyi történt ezzel a prémium dologgal hogy volt a platina mix kiscsomag, az eltűnt és így összevonva lett egy prémiumként. Én is először lestem, mint hal a szatyorban mikor az ügyintézővel beszéltem a hűség hosszabbításról, hogy eltűnt a platina mix, de van ez a prémium, ami lényegében ugyanaz, csak így egy hűséggel kevesebb, össze van vonva a fő csomagokkal így nem kell külön kiscsomagként kérni és hűségezni hanem egybe mehet az egész egy hűség alatt.
Igaz a weblapon szerintem nagyon bonyolultan van megjelenítve ez a dolog, mert csak sokszori nézegetés során jöttem én is rá, hogy valójában mennyi az annyi, mit is adnak érte és mit kell kérni. -
1egaly
aktív tag
válasz ftamas0201 #18627 üzenetére
Magyarán most Extrám van+500net+teló az 13990ft
Ha Prémium ugyanolyanra váltanék az egy ezressel több(csak)..
Gondolkodom! -
ftamas0201
Topikgazda
-
barnibooo
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek volt már "gondja" ezzel a csoda "Arris TG2492"-es HGW-vel?
Már nagyon régen próbálkozom létrehozni egy házi NAS-t és a HGW létre is hozza (az ip-ről rá is tudnák csatlakozni), de kér felhasználónevet meg jelszót (a menüben hiába állítom be az everyone access-t akkor is).
És igen már próbálkoztam az admin password és társaival, de nem jó az se neki.
Se a HGW megváltoztatott belépési adatai. -
barnibooo
aktív tag
válasz cs.david94 #18632 üzenetére
Gondolkodtam már rajta, de akkor is miért nem tud müködni
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Másnak nincs gond a TV2 és az RTL klub vételével?
Többi adó bejön, de ezeknél csomószor fekete kép és gyenge vagy nincs jel.
Ez mitől van?
Mindkét TV-nél ez van. -
PirosPöttyös
tag
https://tarr.hu/rahangolodas
-
neo81
senior tag
válasz PirosPöttyös #18635 üzenetére
Hm, ez nem semmi!
-
Bozek
nagyúr
1. Vótmá
2. "A csatornákat új műsorhelyre (EPG) tesszük" – EPG, mint műsorhely.
3. Ezt a felsorolást mi alapján csinálták szerintetek? Mert vagy soroljunk fel minden települést, vagy csak a nagyobbakat. Iborfia szerepel a listában, míg az én lakóhelyem nem, ahol 100x annyian laknak. Bár még ez is csak 1200 fő.
4. Írhatnák azt is, hogy augusztus közepétől, mert ez az augusztusától egy kicsit megtévesztő. -
bzolika10
aktív tag
up
-
8th
addikt
A dikktévéhádé az kellett mint egy falat kenyér. Nem is értem, hogy tudtam eddig élni nélküle.
...
-
the_one
tag
2018-ban a Tarr Kft teljesen új koax alapú hálózatot épített a falunkban. Elég volt a főkábeleket cserélni, mivel a zelka anno kiépítette minden lakáshoz a bemenő kábelt. Ezek a kábelek még teljesen jó állapotban voltak / vannak. Valószínű ez az oka, hogy nem FTTH rendszer épült ki. A Telekom köszöni, jól van a meglévő réz alapú (vdsl) hálózattal. Semmi nem utal arra, hogy itt valaha előfizetőkig menő optikai internet lesz. A tarr internete teljesen korrekt, viszont a DOCSIS 3.0 rendszer miatt elég "harmat" feltöltési sebességek vannak.
Találtam egy régi képernyő mentést az Arris HGW vonali adatairól, amit összehasonlítottam a jelenlegi állapottal. Ami egyből szembetűnik, hogy 2 feltöltési csatorna helyett, most 4 van használatban!
Most, hogy az analóg TV csatornák helye felszabadult, van arra esély, hogy nagyobb feltöltési sebességet adjon a Tarr? Wikipédia szerint 200 Mbit/s a max feltöltési sebesség a DOCSIS 3.0 rendszeren..[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz the_one #18643 üzenetére
Upgrade-elniük kéne ahhoz az upstream-et D3.1-re, de nem fogják, mert iszonyat költséges. Úgy tűnik, az FTTH-ra koncentrálnak inkább. Bár egyelőre csak jórészt lakótelepeken.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Tutu7030
veterán
válasz szabogabor10 #18644 üzenetére
Hétfőn kaptuk mi is az értesítést a közös képviselőtől, hogy augusztus végén kezdik a koax cseréjét optikaira a háztömbben.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
korcsi
veterán
Tanács erre:
Úgy látszik tekertek az erősítésen az utcában:
Most 12dB-es TAP-al megy, van egy 16-os itthon, akkor a letöltés picit jobb lesz, de messze nem ideális, a feltöltés viszont 45dBmV fölé fog menni.
Eddig a letöltés 0 és 10dBmV között volt.[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Zozzant
addikt
Üdv! Mire számíthat az ember ezzel az optika szereléssel ha 4 tv van a családban? Kötelező ez? Ugye nem kell felborítani az életünket? Mire elér a modemig a koax előtte van 4 tv. Az egyik ráadásul pc-ben usb-s tuner.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest