Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
Frissült a mobiltv app. Próbáltátok?
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
-
farkas63
aktív tag
Amúgy mi a rák van a tarr-os nettel?
nincs ncore, nem csatlakozik battle.net-re, se wow-ra, még szerencse, hogy van origin.[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
válasz farkas63 #16008 üzenetére
És tényleg.. Telenoros mobilnettel pikk-pakk, bejön az ncore, tarros nettel meg semmi. Próbáltál másik dns-t?
Én próbáltam, másik dns-t beállítva sem megy az ncore.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
farkas-j
őstag
válasz Tutu7030 #16004 üzenetére
Nekem csak két szolgáltatás és egy csatorna hiányzik nagyon a mobil appból.
1. Jó lenne a stream minőség állítását ketté szedni. Külön WiFi-re és külön mobilnetre. WiFi-n max felbontással nézem, mobilneten meg inkább takarékosabban. Nem kellene mindig állítgatnom.
2. A tableteken van a főoldalon (az ajánlóknál felül a beállítások ikon és a TV műsor ikon mellett) EPG újság, a mobiltelefonoknál viszont nincs ilyen menü pedig nagyon jó lenne.
A Spektrum Home (ha már a Mindig TV-ben ingyenes) jó lenne ha bekerülne a programok közé.
Egyébként jó a program és a szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
farkas-j
őstag
A MobilTV tabletes verziójában fent a képarány váltás gombok mellett megjelent egy új gomb/menu und felirattal. Egyenlőre nem vettem észre, hogy csinálna valamit. Lehet egy későbbi opció (pl. előző csatorna gomb) előkészítése?
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Bozek
nagyúr
Mi történt az Eurosport2 HD-vel? Csak SD-ben jön.
-
emre33
addikt
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
1egaly
aktív tag
válasz szabogabor10 #16023 üzenetére
SD
-
veterán
-
1egaly
aktív tag
válasz szabogabor10 #16025 üzenetére
Már OK!
-
meke11
aktív tag
Szerintetek lesz a TARR-nál UHD-s csatorna, amin a foci vb-t adják? Akár teszt jelleggel is?
-
vpanangin
senior tag
Oóóóóóóóóóóóóóóóó.
Tarr lelőtte a torrentet?
-
veterán
Olyan fura, hogy ahányszor valamiért elakadnak az nMag torrentek, mindig az jön itt elő, hogy biztos a Tarr lőtte le.
Bár felőlem nyugodtan lelőhetné (meg a többi szolgáltató is), de sok ember nem lenne boldog.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
vpanangin
senior tag
válasz szabogabor10 #16040 üzenetére
Mégis melyik szolgáltatóra gondoljak először, ha itt vagyok előfizető?
-
veterán
-
vpanangin
senior tag
válasz szabogabor10 #16042 üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
Ráadásul általában szeretek mindenre saját magam rájönni, így lassabb tempóban is haladok. De ma megint tanultam valamit, és ez a lényeg.
-
veterán
válasz vpanangin #16043 üzenetére
Így van.
De ha már torrent, én nem tartom reálisnak, hogy Magyarországon mostanában betiltsák a torrentezést. Kormányszinten se, meg szolgáltatói szinten se. Túl nagy felháborodást váltana ki egy ilyen árérzékeny(ségben tartott) országban. Na meg a fejesek és családtagjai is torrenteznek ugye...[ Szerkesztve ]
-
farkas63
aktív tag
válasz szabogabor10 #16044 üzenetére
Ha olyan fizetés lenne mint külföldön és akkora áfa is lenne (7-15%) akkor azt mondom, ok megveszem a boltban a terméket, de amíg ilyen életet élünk itt, addig még jó sokáig maradhat a torrent.
(meg mostanában feliratosan nézek mindent, az meg nincs a boltokban. )[ Szerkesztve ]
-
vpanangin
senior tag
válasz szabogabor10 #16044 üzenetére
Én is erre számítok (mármint, hogy nem tiltják be), sitcomok, sport, koncert videók akkor amikor én akarom. Erre kell.
-
veterán
Annyit tennék hozzá, hogy ráadásul pl. egy sporteseményt az Eurosport Player-en meg a Médiaklikken (ott is vicc, hogy csak a magyar vonatkozású meccseket lehet visszanézni, F1-et pl. nem) kívül igazából sehol nem tudsz legálisan visszanézni. Az AMC-nek (Sport TV) meg andy papának igazán eszébe juthatna egy on demand szolgaltatás indítása. Hihetetlen, hogy a VoD-nak ennyire nincs mai napig erős jelenléte Magyarországon.
Nekem van UPC kábel előfizetésem is, ott a műsorvisszanéző az mondjuk elég fasza. Sokat is használom. Azt se értem, miért nincs a Tarrnál nyoma se egy ilyen szolgáltatásnak.[ Szerkesztve ]
-
korfa
aktív tag
válasz szabogabor10 #16047 üzenetére
Miért nincs? Hetek óta van a story4en a mobiltvn. baleol lehet kihuzni az elmult műsorokat telon.
-
veterán
-
farkas63
aktív tag
válasz szabogabor10 #16049 üzenetére
És hogyan hozható elő iOS-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠