Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mennyire vagy képben a hardverekkel ,de talán egy vagy kettő alaplapgyártó tünteti fel az aktuális BIOS verziót a terméken. Beindítás nélkül csak az esetek kis részében tudod megállapítani hogy támogatja-e a processzort, illetve néhány esetben frissítheted indítás és alkatrészek nélkül.
Ha jól értem, egy háromnapos ügyintézés így néz ki a 04ahgy által felhozott alkatrészekkel szerinted:Eladáskor (rendeléskor?) tájékoztatod a vevőt, hogy ha a vásárolt alkatrészek kompatibilitását ellenőrizze (ez általában szerintem megtörténik egyébként).
Elviszi, összerakja, nem indul, visszahozza. Bejelent egy hibát, aminek a meglétét NEM ellenőrizheted. Cserét kér - ezt a raktárkészlet erejéig vizsgálat nélkül azonnal meg kell tenni, majd 15 napos határidőre törekedve, ha a raktárkészlet elfogy amíg a fogyasztó nem unja meg, és el nem áll a szerződéstől.
Akkor a pénzt visszakapja, a boltban meg kiderül, hogy minden alkatrész hibátlan volt, a BIOS nem támogatta a CPU-t, tehát az üzlet behajtja a fogyasztón az elszenvedett kárát, például azt, hogy az összes kiadott terméket használtként kell értékesítenie.
Persze nem is kell, hogy ilyen BIOSos téma legyen, elég, ha a hosszabbítót nem dugja be a hálózatba amire a gépet köti és az persze nem kapcsol be, mert volt ilyenre is példa. Vizsgálat persze ez esetben sem lehet, a bolt azonnali cseréből eredő kárát viszont behajthatja a fogyasztón (majd valamikor meg is kapja).
Jól értem, a te verziód? Mennyi idő lenne bedönteni egy kisebb boltot ez alapján szerinted?
Idézlek: "... megállapítható, hogy nem a gyártó által meghatározott feltételek szerint akarja használni a hardvert, nem teremti meg a rendeltetésszerű működéshez szükséges feltételeket, ami a linkelt alaplapi gyártói leírással bizonyítható is, így elutasítható a kicserélés." - csak ég gondolom, hogy ezzel ellentmondasz magadnak, mert ez a hiba okának vizsgálata, amelyet szerinted egyértelműen elutasítanak az általatok hivatkozott bírói határozatok?
E szerint a logika szerint az ott említett ügyben ugyanúgy megállapítható lett volna, hogy a telefont elflashelte esetleg az ügyfél és azért hibás?
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest