- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
VIPowER
üzenetére
Volt már a kínálatukban könyv, citromprés, autógumi, zacskósleves és Cappy ital is. No meg ezeknél még cifrább cuccok, sőt, lehet náluk festményt, ceruzát, radírt kapni. Gurulós bőröndöt, egyebeket.
Más: Nekem is reggel 7:45-kor jött az SMS, hogy hozza a futár a csomagjaimat, most nem rég (nehogy felkeltsem szegényt) fel is hívtam, hogy egyeztessem az átvétel időpontját. Neki is jobb, nekem is jobb, ha nem kell feleslegesen kerülnie.
HGyu
-
bul07
nagyúr
válasz
VIPowER
üzenetére
És pedig miért?
ipon már nem csak számteck bolt, jó széles lett a termékpalettájuk
Majdnem tőlük rendeltünk autó gumit mert versenyképes volt az áruk a fekete péntekenNézted te a árdiagramokat, 1000Ft kedvezmény egy 3000Ft-os cuccra az biz ám igen combos akció pl [link]
És nem ám olyan akciók mint az emag-nél szoktak lenni, hogy felé írjuk a magasabb árat és áthúzzuk(persze van tényleges jó akció is de)
ipon inkább kisebb %-ot enged de nem áraz fel
Amúgy frissült a Trans-o-flex oldala és látom a csomagom mozgását , első bejegyzés tegnap est (21:40)
-
VIPowER
őstag
Hírlevél : "Most minden konyhai kisgépet akciós áron vásárolhatsz meg. Az akció december 7-ig érvényes." Ezt komolyan gondolják? Ha igen, akkor az ipont enyhén szólva elmebetegek irányítják!
-
bul07
nagyúr
Valami nem kóser az én csomagszámommal, Trans-o-flex oldalán nem hoz rá semmit, még mindig
Semmi olyat hogy depoba érkezett vagy felvétel alatt semmiRemélem nem pukkantotta meg a futár
Na de reggel majd telefon hogy merre is jár
-
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Tenylegesen at fogod tudni venni 4-tol.

-
gyurkikrisz
őstag
Tüzér utcai boltba rendeltem személyes átvétellel. Azt írták, hogy holnap 16 órától tudom átvenni. Ez egy becslés, vagy ténylegesen ha 4 után bemegyek, át is tudom venni?
-
Dany007
veterán
Elég összetett volt a helyzet. Kb 3 hónapja elszállt a táp. Ennek eredménye volt, hogy az alaplapi 4 pines csatlakozók 2db 12 voltos csatlakozása az alaplapnál odakozmált...
Mivel erre a gépre már nem nagyon akartunk költeni, ezért csak egy tápot vettünk, alaplapot nem. Ment minden faszán tovább...
Aztán rá egy hónapra - tehát két hónappal ezelőtt - egy munka kapcsán kevés lett a 8GB ram. Hát rohadtul nem akartam, de muszáj volt rendelni még 16GB ramot. Beraktam azt is, így lett 24GB a gépben. Na így már frankó volt minden... Dolgoztunk ezerrel... Tényleg, piszkosul sokat ment a gép ahhoz, hogy ha valami gond van akkor az első héten kijöjjön.Aztán most 1,5 hete elkezdett crashelni az egyik program. Furcsálltam ugyan, de havonta 1x elő szokott fordulni korábban is. Sőt, 1,5 éve, mikor elkezdtem a programmal dolgozni, szintén így indult a móka, akkor frissítettem a VGA (AMD) szoftvert és azóta minden ment gond nélkül (jó havonta-két havonta 1x volt egy program plug-in crash). Szal 1,5 hete is ez volt, hát frissítettem a drivert újra. Egy ideig megint jó volt. De már kezdett naponta crashelni. Aztán jött egy áramszünet. Utána még gyakrabban crashelt, de azon a hétvégén még simán tudtam dolgozni... Majd hétfőn már totál összeomlott a rendszer. Akkor kezdett el összeomlani a Firefox is. És fokozatosan lett egyre rosszabb. Cserélgettem a hardvereket, amiket tudtam. A régi memóriákat kiszedtem. Az újaknál váltogattam a slotot stb... Aztán felraktam egy új Win7-et. Fél napon át minden fasza, azonban a fő program pluginje ismét crashelt. De akkor már Chrome-ot raktam fel, az minden gond nélkül ment. Majd fél nap után csakúgy a Chrome is elkezdett crashelni... De közben a VGA miatt is kékhalálozott a rendszer pl atimdag.sys ismert hiba... Aztán persze lefuttattam a Win7-es memtesztet kétszer. No prorblem, és mivel tényleg új ramokról volt szó, amik még több, mint egy hónapja folyamatosan dolgoztak a gépben, tényleg abszolút látótéren kívülre esett a ramok lehetséges hibája. Aztán volt kékhalál ntfs.sys miatt is párszor. Illetve az áramszünet után pár file is megsérült. Hát gondoltam vinyó, úgyis 6-7 éves, biztos megdöglött. Akikkel beszéltem informatikusok, akik jobban benne vannak a dolgokban, a füstös alaplap miatt mind arra tippelt. Majd a végén volt egy anti-surge protection, tehát elvileg a túláramtól megvédte a gépet az alaplap. Így már a tápegység is előtérbe került...
Ezek után már tényleg fogalmam se volt már mi lehet hibás és mi nem. Ami plusz alkatrészem (pl vga, vinyó) volt, azokat kipróbáltam. Idő hiányában meg nem volt lehetőségem arra, hogy mindent átvigyek egy haverhoz, akinél szépen lassan mindent ki lehet cserélni egyesével és letesztelni egy új Windows-szal. Szal vettem mindenből újat, kivéve memóriából... =/ Hát pont az volt a gond...Szerk.: egyébként annyira nem volt random hiba. Mert csak renderelés közben fagyott ki és csak a programnak egy bizonyos plug-inja. Plusz a böngésző. Persze a legvégén már mindentől meghalt, sima másolástól is...
-
Dany007
veterán
No, nap végére meglett a válasz miért kellett kis túlzással komplett új gépet rendelnem az iPon-ból.

Az az egyetlen cucc volt a hibás, amit pont nem rendeltem. Ez pedig nem más, mint a 1,5 hónapos Corsair RAM-ok voltak... Hogy ba...ák meg.
Mindent kipróbáltam, még a ramokat is cserélgettem a slotokban. De semmi.
Kicsit füstös volt az alaplapom, meg vga driver gondokkal küzdöttem. Plusz a vinyóim is 6-7 évesek voltak. De nem tudtam rájönni a hiba okára. 1,5 hónapja vettem Corsair 2x8 GB-ot. Kifogástalanul ment a gép. Majd 1,5 hete random crashek terhelésre... Firefox összeomlás stb... Ahogy fent írtam szinte mindent kipróbáltam, cseréltem teszteltem stb...
Jó, mondtam nekem erre nincs időm. Cseréltem mindent. Vettem új lapot, új procit, új tápot, új vinyót...Ma ugye megjött a cucc az iPon-ból. Mindent összeraktam. Win7 feltelepít stb... Firefox 10 perc után crash! Mondom ez nem lehet igaz! Aida64, stressz teszt! 45 másodperc után leállította magát, hardwer hiba miatt. De azt nem írta ki, hogy melyik hardver. Na mondom bazdmeg, minden ki van cserélve, kivéve a ramokat. De mivel 1,5 hónapos és addig is tökéletesen ment... Nem létezik...
Fogtam két régi, szintén Corsair 2x4GB ramot, beraktam. Baszki, azóta minden tökéletes és hibátlan. Aida stressz teszt 20 percen át gond nélkül.... El vagyok képedve emberek.
Tudom, előbb is kipróbálhattam volna a komplett ram cserét, nem csak a slotban cserélgetést... De ki a fene gondolt volna az új ramok hibájára egy elfüstölt alaplapos gépben?
Mindegy, garanciális, cseréltetem. -
h1mpi
félisten
Nekem is megjött a hdd 14 óra körül
-
Dany007
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Meglepő, mert elég rosszakat olvastam erről a futárcégről.
Utolsó offom, jéghideg minden cucc. Mennyit kéne várni a beépítéssel? : S
-
Dany007
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem is!
Engem is csak felhívott előtte, azt ennyi. De a lényeg, hogy megvan.
És ahhoz képest, hogy BF volt, tényleg csak 1 napot késtek. Azért ez így összességében elég jó szvsz. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Meg is hozta, előtte hívott, hogy itthon vagyok-e.
-
Dany007
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ja akkor jó.
Azt hittem egy nappal előbb küldik. -
Dany007
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát az jó, mert ma még nem küldött... ergo akkor v.színű ma már nem hozzák ki?
-
Dany007
veterán
Frankó!

Nekem még a csomag nem jött meg. Még mindig "szállítás alatt - Veszprém".
Vajon ez a Flex o trans is küld külön sms-t szállítás időponttal? Hát majd meglátjuk. Nem ártana ha ma jönne meg..Egyébként pár éve rendszeresen belefutottam olyan rendelésekbe-szállításokba, hogy kb senki nem küldött se e-mailt, se sms-t se semmit. Hanem egyszercsak két nap múltán csöngetett a futár. De előzőleg se a cég - már nem tudom melyik - se a futár nem jelzett, hogy amúgy jön a csomagom ekkor és ekkor...
-
gogantibi
csendes tag
No, nekem is megérkezett még a múlt héten a csomagom. Hát emberek, Nem sok tapasztalatom van az iPonnal, de ők korrektek a maguk módján, de a Cofidis maga a pokol. Több órány telefonálgatás, degradáció után a legvégén azzal zártam az beszélgetést, ha nem tudnak 1 hónap alatt elbírálni egy áruhitelt, akkor töröljék az igénylésemet, adataimat, illetve minden engem igazoló dokumentumot postzázzanak vissza, de ha ez nem történik meg akkor részesítsenek, kárpótoljanak kedvezményben.
Másnap felhívtak, hogy elbírálták a kérelmemet.
Csak egy kicsit szájbarágós az a nyamvadt Cofidis...
-
Gézengúz
addikt
Nekem hozták, kiraktam melegedni a GTX 1050-et mert hideg minta jég.
-
Dany007
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen? Lehet túl optimista voltam ezzel a felx o transzal?

-
-
shteer
titán
Cerberus egér melyik lapokhoz jár? Az akciólinkre kattintva 1500Ft-os kuponos lista jön be
-
bul07
nagyúr
válasz
Dany007
üzenetére
Én még péntek reggel 9körül rendeltem
(#9254) ACE-
Én nem barkácsolok rajta amikkor amúgy ingyenes a csere
Majd holnap ha öcsém arra jár majd kicseréltetti, neki zokszó nélkül kifogja még az az arrogáns izé is mert hiába ő nem jogosult de 90% ő csinálja a telefonos dolgokat(sim csere, új telefon felvétel, új előfizetés indítás)
Csak ugye így olyan egy napig nem lesz telfonom, ha feladták volna a csomagot akkor nem adom oda neki mert akkor a futár nem tudott volna elérni, de így hogy nem jön a csomag mert ha eddig nem jött akkor már marad a holnap
-
bul07
nagyúr
válasz
Dany007
üzenetére
Hát nekem még semmi

Én egy telefont rendeltem egy egeret meg egy ventilátort, nemhiné. hogy hiány cikkeketMinden összejön, most délután hajtottak ell a Tmobiltól hogy már pedig felhatalmazás nélkül nem cserélik a sim kártát nano-ra
Flotába vagyok, de na egy sim csere miért olyan nagy ügy
A leg boszantóbb hogy csak azért nem cserélte kj mert egy arogáns ügyintézőhöz kerültem, tudtam hogy ilyen de mostmár sorszám húzás van és pont hozzá kerültem, a csaj akinél szoktam ilyeneket intézni simán kicserélte volna -
Dany007
veterán
Na megjött az sms, hogy feladták.
Mostmár csak várni kell. -
Dany007
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Na ez az.
De gondolom felhívni még nem lehet őket... Mit javasolsz? Várjak? Az e-mailben azért nem bízok, mert lassú és nehézkes mire ezt lebeszélném. Telefonon kb 5 perc lenne szerintem megtudni a státuszt és hogy akkor mi legyen.
Nem vagyok amúgy ennyire türelmetlen. Csak múlt héten beszart a gépem és sürgősen kellett valami. Most meg már nyakamra járnak az ügyfelek és csinálni kéne... =/ -
Dany007
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Értem, tehát valószínű, hogy a legjobb eshetőség szerint holnap adják át a futárnak, ami szintén legjobb esetben csütörtökön ideér vele, vagy pénteken...
De azt meg lehet tudni valahogy, hogy már össze van-e készítve a cucc? Tehát ha mondjuk 3 óra múlva megjelenek az üzletben akkor oda tudják egyáltalán adni?

-
Gézengúz
addikt
A cégkódhoz vajon mit kellene írnom, hogy elfogadja?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
amikor emailt kapsz akkor aznap át lesz adva a futárnak és onnantól rajtuk múlik de gondolom ők is túl lesznek terhelve.
-
Dany007
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Ez okés is lenne. De egyelőre nem tudom mi a státusz.
Mert ha ma feladják és holnap kihozza a futár, akkor az még okés. De ha holnap és még a futár is késik...
Aztán azt se tudom, egyáltalán ott van náluk a cucc? Ha felmegyek átvehetem egyáltalán? Szal érted a dilemmát.
Vp-ből mennék Pestre, ami alsó hangon is 8-9 ezer plusz pályamatrica. Ha holnap amúgyis ideérne, akkor nem érné meg felmenni egy nap miatt. De ha csak hétvégén, akkor viszont már igen. De egyelőre nincs infóm, hogy ezt el tudjam dönteni / meg tudjam ítélni. -
Dany007
veterán
Ma már biztos nem kapjuk meg.
Nekem legalábbis még nem jött olyan e-mail, hogy "átadtuk a futárnak". Ergo ha ma adják át, akkor legkorábban holnap, de még a futár is késhet vele egy napot ami a BF miatt teljesen érthető is lenne... Akkor meg majd csak csüt.-ön kapjuk meg...
Csak azt nem értem mért nem lehetett erre felkészülni? Minden évben ez van és mindig szívás. De még ez se lenne gond, ha azt írták volna ki, hogy bocs kb csak csütörtökre kapod meg a cuccot. Mert akkor fogom magam és felmegyek személyesen. Annyit megért volna nekem. Na de így?Ahogy olvasom el se lehet érni őket telefonon. Tehát még csak felhívni se tudom őket, hogy figyelj ha még nem adtátok le a futárnak, akkor már ne is adjátok, mert felmegyek érte személyesen. Vagy ilyesmi.
-
h1mpi
félisten
Nekem a pénteken rendelt hdd-t, ma adták át a transoflexnek.
-
törölt tag
De legalább írjanak egy annyit, hogy kedden átadjuk.
Külföldön élek, kedden megyek át magyarországon, direkt olyan pick pack pontra rendeltem, ahol átmegyek, és nem probléma, ha ott kell várnom egy pár órát rá. De mivel vasárnap jövök haza a "nyaralásból", ezért nem tudom megtenni, hogy szerdán vagy csütörtökön, ha megérkezik, akkor veszem át.

Ezt akartam letisztázni velük telefonon, hogy ha nem adták még fel a futárral, akkor átvenném kedden a boltban, de mivel nem vették fel összesen 97 alkalomból egyszer se azt a kettékb*sz*tt telefont, nem tudtam...
Mért van telefonjuk, ha nem veszik fel? Vagy foglalt, vagy kicsörög. Felvenni soha.
iStyle dettó. 40-szer hívtam, ott legalább a szervizhez odakapcsolnak mindig, de ha bolttal akarok beszélni, csak kicsörög potyára. Szervizesek meg nem adják át a boltosnak.

Mondjuk ők legalább iMagazinon a fórumban válaszoltak 1 órán belül.
-
törölt tag
Hogy lehet őket elérni? Emailre nincs válasz, telefont nem veszik fel, pénteken 42-szer próbáltam összesen, ma csak 8-szor, nem veszik fel egyszerűen a telefont.

-
Dany007
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Okés. Úgyse számít igazán. Egyébként csak szombaton vettem észre, hogy én is akciósan vásároltam.
Biztos spóroltam egy 10-20 ezret az egészen. Ami tök jó. Csak most meló miatt kéne a gép sürgősen, mert a másik elfüstölt.
Egyébként nincs kit hibáztatni. Ez sajnos ilyen. Csak remélem, hogy szerencsém lesz. Múlt héten beszélte megy futárral, ő már akkor félt ettől a héttől. Hogy mindenhol most van a BF, ezért ezen a héten meg fognak gebedni a sok melótól... -
Dany007
veterán
Üdv!
Nem tudjátok véletlenül, a Black Friday miatt csúsznak a kiszállítások az iPonnál?
Péntek este rendeltem. Ott azt írták, hogy kedden szállítják. Ami teljesen jó lenne. Vajon ez tartható?
Ma reggel jött tőlük - gondolom sablon - email, hogy összekészítik a cuccokat és átadják a futárnak, ami 1-3 munkanapon belül kihozza. -
h1mpi
félisten
válasz
neil_mullen
üzenetére
Igen
-
Coc@s
őstag
Időközben kiürítettem a kosarat, újra beraktam a terméket és már a jó árak látszanak.
Ez a része rendben, de a PayPal-os sztori nekem nem tetszik. Egyébként 2% a rátett összeg.
ÁSZF-ben benne van ugyan, de sehol nem tapasztaltam ezt. Mondjuk lehet, hogy mindenhol máshol beépítik az árakba. -
Coc@s
őstag
Sziasztok!
Nem értem az iPon működését.
Kinéztem két terméket, a termékek mellett szerepel valamilyen ár.
Beteszem a kosárba, ott már magasabb az ár, mint a termék mellett.
Emellett ha a Pypal-t választom fizetési lehetőségként, felszámolnak kétezer valahány forintot, mint adminisztrációs költség. Nooormális???
Tudja valaki hogy van ez?
Még nincsenek nyitva, így telefonon nem tudtam megkérdezni, email-t írtam, még arra sem érkezett válasz. -
subaruwrc
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
lesz.
-
Bjørgersson
félisten
Nem tudjátok véletlenül, lesz valami iPonos fekete péntek? Már az is király lenne, ha 10% kedvezmény lenne mindenre.

-
válasz
gogantibi
üzenetére
Nem adtak meg a Cofidisnel egy vart idotartamot meddig fog tartani az ugyintezes? Azert ez rohejes, hogy ennyi ido alatt nem tudtak egy kis hitelt elbiralni... Mikor legkozelebb hivod oket, kerdezd meg hogy meg miert nem tortent elorelepes az ugyben? Ha nem mond semmi erdemlegest akkor kerd meg az ugyfelszolgalatos emberket szepen, hogy kapcsolja a feletteset, ha az se tud jobbat mondani, akkor kapcsolja az o feletteset. Egy kis felhaborodas nem art a hangodban

-
gogantibi
csendes tag
válasz
Bélaaaa
üzenetére
A szituáció a következő. iPon webshopban áruhitelt igényeltem egy megrendelt termékre, amiben csak a Cofidis lehet partner. Az előminősítés a rendelést követő első munkanap már meg is történt, ami pozitív lett, tehát küldték a szerződést másnapra. Felhívtam még aznap a futárt, aki a szerződéssel foglalkozik, egy azt követő munkanapon azt is letudtam. Tehát egy pénteki napon Azóta (4 hete) még semmi. Az iPon maximum két hétre hirdette meg, ez benne a pláne.
Pénteki napon rendeltem, hétfőn előminősítés, kedden kaptam postán a szerződést, szerdán átadtam a "futárnak".
Talán ez így többet mond
-
gogantibi
csendes tag
Sziasztok! Létezik, hogy lassan egy hónapja megy a hitelbírálat iponéknál? Nem egy nagy összegről van szó, de nem értem mi tart eddig. Lassan ott tartok, hogy 1 hónap vegetálással bevállalom KP-ban..
Vélemény? -
subaruwrc
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
ez már leadható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Star Wars rajongók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xcover 7 128/6
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mivel erre a gépre már nem nagyon akartunk költeni, ezért csak egy tápot vettünk, alaplapot nem. Ment minden faszán tovább...