- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz
!Overdose! #2096 üzenetére
már le e-maileztünk mindent ,ezért itt most nem válaszolnék még egyszer
-
D@ni88
addikt
[link]
Hali, ezen most tényleg ilyen hűtő van? mert elég olcsó ahhoz képes hogy nem referencia hűtésű -
!Overdose!
őstag
Tisztelt Iponosok!
Október 2-án megrendeltem egy Logitech diNovo Cordless Desktop for Notebooks billentyűzet-egér párost 111211 rendelési számon. Megkaptam a visszaigazolást. Ma reggel kaptam egy e-mailt, később SMS-t hogy 14:00 után átvehetem. Ezek után 16:00 körül csörög a telefonom, hogy a nagyker elszúrt valamit, ilyen billentyűzet-egér páros nincs stb.
Ebben többek között az a ciki, hogy én reggel az e-mail után elindultam Budapestre Békéscsabáról, hogy át tudjam venni. Akkor most, hogy is van ez?
Az lenne a minimum, hogy valaki elmagyarázná, hogy mi is történt pontosan. Arról álmodni sem merek, hogy aki hibázott az vállalja a felelősséget és szerezze be nekem, amit visszaigazolt.
Nagyon sajnálom a dolgot, mert kedvelem az Ipont, eddig nem volt semmi problémám velük.
-
Rossi
addikt
Üdv!
A tápomról tudtok valamit mondani? FSP Bluestorm II. 500W.
Előre is köszi.
-
total90
veterán
Hi!
Az ipon-on szereplő árakban a szállítási költség is benne van? Tehát van pl. egy grafikus kártya 30 000 forintért és meg akarom rendelni Szegedre, akkor mennyi + kell fizetnem?
-
Balázs1621
senior tag
Üdv Ipon!
Psp-tek nem lessz véletlenül? Főleg a 3000-es érdekelne, jó lenne ha lehetne kapni nálatok is...
-
D.Orion
veterán
Tiszteletem!
Volna egy kérdésem. Barátnőm tegnap rendelt az ipon-ból a saját regjével és a másodlagos számhoz az én telefonszámom van megadva. Nah most ő ezt kitörölte és én mégis kaptam ma sms-t(ő meg nem). Meg tudnátok nézni, hogy or!on néven van-e valami rendelés, nehogy kavarc legyen belőle azt nekem jöjjön ide valami cucc.
Szerk.: Barátnőm nick-je: ttiimmii
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz
adalbert1 #2083 üzenetére
Jellemzők
Támogatott foglalatok Intel LGA 775, AMD AM2
és AM2+, Intel Xeon
Súly (ventilátorral) 770 g
Anyag Talp és a hőcsövek: vörösréz
Hőelvezető lamellák: alumínium
Ventilátor kompatibilitás
120x120x25mm
120x120x38mm
(2db ventilátor rögzíthető)
Ventilátor jellemzői
Model Noctua NF-P12
Csapágy Önstabilizáló csapágy
Lapát geometria 9 lapátos kialakítás
Forgási sebesség (+/- 10%) 1300 RPM
Forgási seb. U.L.N.A*-val (+/- 10%) 900RPM
Légszállítás 92.3 m3/h
Légszállítás U.L.N.A*-val 63.4 m3/h
Akusztikus zaj 19.8 dB(A)
Akusztikus zaj U.L.N.A*-val 12.6 dB(A)
Statikus nyomás 1.43 mm H2O
Statikus nyomás U.L.N.A*-val 1.21 mm H2O
Bemeneti Teljesítmény 1.08W
Feszültség ingadozás 12V
Élettartam 150.000 óra
*U.L.N.A = Ultra low Noise Adaptor (Ultra alacsony zajszint átalakító)Úgy tudom ,hogy adnak hozzá már mindenféle lefogatót és bármire fel lehet rakni !
-
adalbert1
veterán
Üdv!
Meg tudnátok mondani, hogy ez a Noctua hűtő tulajdonképpen ez lenne? Csak mert a sima U12-P oldala jön be rá. Igazából kompatibilitás szempontjából lenne fontos, jelenleg LGA775-re venném, de később AM3-ra, vagy LGA1156/1366-ra szeretném használni.
Köszi!
-
Rossi
addikt
Üdv!
Tegnap odaadtam a futárnak a tápot, remélem odaér gond nélkül és hamarosan fogtok tudni információkkal szolgálni.
-
dany27
őstag
hali
Haverral rendeltünk pár cumót még hétvégén tegnap küldték az SMSt h át adták futárnak így 48 belül kihozzák. Így azt gondoltuk hogy DHL ma ki is hozza de mégse....
Ugye a DHL oldalán nyomon lehet követni hogy hol van a csomag. Nos ott elég érdekeset ír:
Kézbesítés megkísérelve - címzett zárvaPedig ugyan nála nem volt senki egész nap otthol volt pedig... Telefonon sem hívták hogy nem tud bemenni a futár.
Szerintetek akkor ez most mi??
-
Jester01
veterán
Helló!
AMD 600e/605e érkezéséről lehet sejteni valamit?Pitterix: az sima game port csatlakozónak látszik. Ha nincs ilyened, akkor vagy egy hangkártyára vagy egy usb-game port átalakítóra lesz szükséged.
-
Syrano
tag
Egy kis infó a gépösszerakóval és teszteléssel kapcsolatban:
Csürtörtök este rendeltem egy gépet, összerakással, teszteléssel. Ami ugye még plusz egy napot jelent amíg megkapom a gépet. Azonban már pénteken délután hívtak, hogy mehetek átvenni a masinát. Mindezek tetejébe a gép rendesen össze volt rakva, a kábeleket szépen elrendezték, összefogták. Dícséretreméltó, szép munka, maximálisan elégedett vagyok!
Ezúton megköszönném Buherának is az önzetlen segítséget, hátha olvassa...
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
HUN]Repa #2068 üzenetére
Köszi a választ
Azonban valami nem stimmel, vagy rosszul linkeltél vagy rossz az infó
Ugyanis a képen amit beraktál, nem a vezetékes Refresh változata van, hanem a vezetéknélküli valamilyen változata (abból is van Refresh). A vezetékes kék színű (mindkettő), a cordless meg a linkelt fekete (mindkettő
).
Engem az érdekelne, milyen különbség van a vezetékes normál, és refresh verziója között, mert kb 1k a különbség, szóval valami biztos van. Az képek szerint színben ugyanaz: Sima, Refresh
Sajnos hivatalos infót, review-t vagy ilyesmit erről nem találtam, azért érdeklődök itt.
Thx előre is. -
szumo
senior tag
A pénteki gép is szépen dolgozik.
Ez is jó vétel volt -
Rossi
addikt
válasz
HUN]Repa #2072 üzenetére
Gyanítom nem lesz egyértelmű, mert pl. most is megy a gép, de legutóbb csak a cseretáppal volt hajlandó elindulni. 2-3 hónapja szenvedek ezzel, szóval remélem nem lesz visszaküldve azzal, hogy nálatok nem produkálja a hibát.
Előre is köszi.
Ja, és hallottam a hangodat a telefonban, amikor egy kollégáddal beszéltem, és kérdezett tőled valamit.
-
Rossi
addikt
Üdv!
Tegnap rendeltem meg a garanciafutárt 29-e, keddre. Egy FSP Bluestorm II. 500W tápról van szó, és a hibaleírásban történt egy kis elírás. Olcsó és körültekintő ügyintézés helyett gyors és körültekintő ügyintézést akartam írni, csak épp lementem alfába...
Egyébként a táp már egy ideje rakoncátlankodik, most tudtam a gépet egy másik táppal kipróbálni, és működött. Számíthatok egy gyors cserére? Gyors alatt 1-2 hetet értek.
Köszi a választ.
-
Pitterix
őstag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem:kép, kép, kép, kép, ilyen kimenetű kormányom van és nem tudom csatlakoztatni az alaplapra meg sehova.
Kéne nekem egy ilyen átalakító, de nem találtam sehol...
Talán nálatok lesz, de még a nevét sem tudom, hogy hogyan keressem, ezért kéne a segítségetek!!!Előre is köszi!!!!
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz
NeoExDeath #2067 üzenetére
Ez ilyen ráncfelvarrás szerű dolog ,a G5-nél csinálták ugyan ezt , a refresh ,színben tér el ,meg
Én a régit ajánlanám ,mármint nem a Refresh-t
Sry a késői válaszért ;)
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
NeoExDeath #2061 üzenetére
Még mindig várom a választ a kérdésre az iponos guruktól
-
Snowy_owl
őstag
Garanciáztattam az Iponnál. Egy kicsi döcögés volt a dologban de az nem az ő hibájuk. Így is olyan alaplapot választhattam amilyet akartam. Meg is jött és nagyon szépen teszi a dolgát. Köszi nektek.
-
smiti
veterán
A webshop-al mi történt ? Nincs készleten vga, darabra nullát ir mindenhova
sőt, minden nullás
-
NeoExDeath
aktív tag
Hi.
Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a LOGITECH RumblePad II, és a LOGITECH RumblePad II (Refresh) között? (nem a Cordless-ről van szó, hanem a vezetékesről).
Az iPonban elvileg mindkettő kapható, de nem látszik a különbség.Köszi.
-
adalbert1
veterán
Gondoltam megjegyzem, hogy tegnap ismét csak sikeres garanciális ügyintézést hajtottam végre, minden gyorsan és flottul ment.
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #2057 üzenetére
Akkor az jó ,a gyártó úgy határozza meg ,ha betelik az a terület ahova át tud helyezni ,akkor onnantól cserés a vinyó ,de ettől még teljes értékű.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
HUN]Repa #2055 üzenetére
Köszi! Estool-t futtattam, bár nem alacsonyszintű formázás után. Szerinte rendben van a vinyó. Csak idegesít a 96%-os kondíció, a HD Sentinel alapján.
De ha ezt csináljátok a vinyóval, akkor kár beküldenem, itthon is meg tudom csinálni.
Estoolból csináljak egy LL formatot, aztán teljes tesztet futtassak?
CSak egy vadiúj winyónak nem mernék (egyébként) nekimenni így. Persze ti vagytok a szakértők, láttatok pár ilyet.Szerk: A teljes (Kb 2,5 óra) Estool tesztet futtattam, felület ellenőrzéssel. Minden OK.
De minden S.M.A.R.T. néző program (Everest is) felkiáltójelezi az áthelyezett bad sectorokat. -
HUN]Repa
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #2054 üzenetére
Szia ,itt is tudok válaszolni ;) !
Sajnos nem tőlünk függ hogy milyen bad sector van rajta (ha fizikai akkor cserés) ha logikai akkor meg kijavítja a gyári tesztprogram. Samsung merevlemezeknek a gyári tesztprogram (Estool egy low level format után a gyors tesztet lefuttatva megmondja hogy akkor most cserés vagy kijavította azokat)
-
Zoli bácsi
őstag
Azta.khm-khm.. 2 perc alatt választ kaptam. Az aláírt névből HUN]Repa fórumtársra tippelek, hogy ő válaszolt.
"A terméket kérem juttassa vissza megnézzük Önnek ,amennyiben hibás természetesen kicseréljük Önnek. A terméket a garanciafutár menüpont alatt tudja vissza juttatni hozzánk."Kicseréli(te)k négy, áthelyezett hibás szektorral? Mert akkor persze visszaküldöm. De ha nem, akkor azthiszem fölösleges a fél országon végigutaztatni, és a rajt lévő 250Gb adatot letörölni.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Zoli bácsi #2052 üzenetére
Már megkérdeztem hivatalosan, mailben, honlap szerint 1 órán belül választ kapok.
-
Zoli bácsi
őstag
Hali!
Egy kérdés lenne csak az Iponosokhoz.
Samsung 400Gb-os mobilvinyó, pár órát ment (Csütörtökön kaptam), HD sentinel szerint 96%-os a kondicíója, 4 hibás szektor van rajta.
Ez garis hiba?
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok! Lenne egy technikai kérdésem: ha rendeltem tegnap egy terméket X Ft bruttó áron, ami tegnapelőtt még X+4000 Ft volt és ma is visszament X+4000 forintra, akkor milyen áron fogom megkapni?
-
chester99
aktív tag
üdv
EVGA videókártya és alaplap várható hogy a közeljövőben felkerül az árlistára? -
Zoli bácsi
őstag
Megjött a futárral a cuccom az Ipontól. Korrekt, a laptopvinyót szivacsba csomagolták, dobozban hungarocell. Korrekt minden.
Köszönöm Iponosok. -
Shad0w
senior tag
PVA, IPS panel azoknak kell akiknek fontos, hogy amit a monitoron látnak az ugyanúgy nézzen ki, mondjuk kinyomtatva is, ez a színhűség (vagyhát nem teljesen, de fogjuk rá). Ha ez neked fontos, akkor gondolom befogsz szerezni egy monitor kalibrátort is, mert anélkül a PVA/IPS panelek sem színhűek. Hameg a látvány a fontos akkor egy TN panel sokkal látványosabb, mivel gyárilag jól rátekerik a színeket, hogy a vérpistikék erre izguljanak és persze így a színek is teltebbek lesznek, cserébe ha kinyomtatsz vmit az jó eséllyel nem úgyanúgy fog kinézni, mint a monitoron. Természetesen itt is lehet kalibrálgatni, de sztm mindennapi használathoz nem kell (film, net, játék -> ide meg kell a 2ms akárki akármit mond)
De a döntés természetesen a tied.
-
eneasos
csendes tag
helo
sajna csak fizetés után van lehetőség kipróbálásra. hiába a pixelhiba ha a gyártó nem minősíti hibának, csak 4-6-8 hiba fölött, tehát ha 1-2 kijön rajta akkor az nem minősül hibának és nem tudjuk visszavenni. érdemes lg vagy Samsungot venni Ők 1 pixel-subpixel hibától cserélik ha 3 munkanapon belül visszajuttatod hozzánk.üdv
-
eneasos
csendes tag
helo
sajna csak fizetés után van lehetőség kipróbálásra. hiába a pixelhiba ha a gyártó nem minősíti hibának, csak 4-6-8 hiba fölött, tehát ha 1-2 kijön rajta akkor az nem minősül hibának és nem tudjuk visszavenni. érdemes lg vagy Samsungot venni Ők 1 pixel-subpixel hibától cserélik 3 munkanapon belül.üdv
-
szumo
senior tag
A garis részem ki lehet a monitorokat próbálni. A srácok segítőkészek.
Viszont én csak 3nap pixel garanciásat szoktam venni, mert nincs annál rosszabb, mint amikor leteszteled, és ott figyel 1-2 pixel hiba, és a srácok nem tudnak semmit tenni, mert a gyártó nem vállal rá csak a class2 szabvány szerinti garanciát, az pedig ha jól emlékszem 4 pixel és 6 sub pixel. Ha nem jól emléxem, majd kijavítja valaki. -
looser
addikt
Sziasztok, ha itt vásárolok egy lcd monitort, vinnék egy laptopot, kipróbálhatom-e? Tehát kicsomizhatom a monitort (eladó segítségére nem lenne szükségem, tehát nem tartanám fel őt), s pár percig nézegetném egy tesztprogival. Van erre lehetőség?
-
eneasos
csendes tag
válasz
Zoli bácsi #2032 üzenetére
hello!
módosítottam a ramot, csütörtökön viszik de legközelebb inkább mailen(info@ipon.hu) módosíts mert ez így nem túl hivatalos.
üdv
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Most találtam meg ezt a topikot..... Látom vannak itt Iponosok, akik segítenek.
Ma délelőtt rendeltem cuccot, procit, VGA-t, memót, alaplapot, winyót...
Szóval Geil Black Dragon memória kitet rendeltem, 2x2 Gb-ot. Aztán most látom, hogy van ilyen is: OCZ 4096Mb DDR2 1066Mhz Gold KIT. Árban ugyanannyi, de ha jól látom, ez szorosabb időzítéseket tud, elvileg gyorsabb lenne ugye....?Át tudnátok írni, vagy lehetne módosítani? Egy Gigabyte P35 DS3R alaplapba menne bele.
Azért rendeltem automatikusan Geilt, mert eddig bevált. Az olcsó alaplapot meg a "leváltott" procinak, ramnak rendelem, megy a lányom gépébe.Szóval át tudnátok írni a '107609' rendelési számon..?
Köszönöm.
Saccperkábé csütörtökön kapom, ugye? -
Pitterix
őstag
Megérkezett a gépem!
Köszönöm iPon!!!
Főleg neked HUN]Repa a türelmet, segítséget, időt...!!!! -
South Velen
addikt
válasz
South Velen #2026 üzenetére
Meg is jött a monitor, jó korán, a futár telefonjára ébredtem.
Nagyon rendben van, nincs pixelhiba sem, minden tartozék benne, minden okés.
Ipon: ajánlott.
-
Jester01
veterán
A (jó)múltkori vásárlásom után küldtem néhány javaslatot a webáruházzal kapcsolatban és most látom, hogy pár meg is valósult közülük. Aztán hogy ennek bármi köze volt-e a levelemhez azt nem tudom, mindenesetre köszönöm mert a régi menü az őrületbe kergetett
-
smiti
veterán
válasz
South Velen #2026 üzenetére
nincs mit, ezek nekem csak a saját tapasztalataim
-
smiti
veterán
válasz
South Velen #2024 üzenetére
Ha most rendeled akkor holnap összekészitik, csomagolják - átadják a futárnak és holnapután megkapod
-
South Velen
addikt
-
eneasos
csendes tag
válasz
South Velen #2022 üzenetére
személyes átvét esetén simán, kiszállításnál már rizikósabb mert a DHL futárok viszik és nem tudni mikor érnek oda a forgalom miatt.
-
South Velen
addikt
Üdv!
az illetékesektől kérdezném, hogyha ma (kedd este) megrendelem a monitort, akkor ha megjegyzésbe beleírom, hogy lehetőleg péntek délelőtti átvételt szeretnék, megoldható?
(Nyíregyházára jön.) -
D@ni88
addikt
-
D@ni88
addikt
válasz
eneasos #2013 üzenetére
de akkor is tökmind1. ha fent van az oldalon, és vissza is jeleznek hogy olyanuk van, még típusszámra is. És amikor ott vagyo kszemélyesen, akkor nyögik be hogy nincs? ez szted korrekt? jah és akkor kiegyeztünk egy samuba. De az aktuális rendelésnél még mindig a seagate van. És végülis ingyen házhozszállítást adtak ezért. na kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
-
eneasos
csendes tag
szerintem jó hogy nem seagate vinyót vettél tesztek alapján a legrosszabb nem is beszélve a 40%-os meghibásodási arányról.
ezt érdemes átnézned a seagate majdnem minden teszten ucsó lett Samsung meg elsők között.
Értékelés, idézet:
"A Seagate Barracuda 1terrás se nem gyors, se nem halk, se nem hűvös."
teszt: http://prohardver.hu/teszt/terabajtos_merevlemezek_tesztje/1_teras_nagymenok.html
remélem valamennyire sikerült jobb kedvre deríteni.
üdv -
D@ni88
addikt
Na most felhúztam magam...
2napja írtam egy mailt, hogy megkérdezzem hogy ST31000528AS ez a típus van e náluk 19kért.
Visszaírják hogy igen, természetesen van.
Rendeltem egyet, és másnapra ígérték. Most voltam a boltban, erre közlik velem hogy ilyenből nincs 7200as, csak 5400es van. meg hogy nem is lesz. De oké, bénák, nem tudnak szerezni, de akkor minek van fent még mindig az oldalon, és persze lejjebb vitték 350ft-al... szval frissítettek az árán.
nem értem én ezt a dolgot. Főleg hogy visszaigazolást, meg mindent kaptam a dologról. Sőt, még ma meg is küldték hogy megérkezett a vinyó az üzletbe...
Aztán egy Samsung F1es lesz helyette. -
smiti
veterán
Sziasztok!
Dél körül megérkezett a futár a csomaghalmazommal!
Minden nagyon jól szuperál, a gép tökéletesen működik, csak apróbb hiányosságokat tapasztalok.
Az első, hogy a Hipro 350W-os tápegység dobozában nincsen tápkábel !
A második, hogy a Gigabyte HD 4670 1GB VGA-hoz nincs az égvilágon semmiféle kábel, vagy átalakító.
Nem mondom hogy ez a ti hibátok, csak elég furcsának találom hogy a gyártók így spórolnak esetleg. -
szumo
senior tag
Üdv!
A pénteken vásárolt kép összeszerelés után pöcc-röff indult. Nagyon kellemes a hangja, és a teljesítménye is. Faterom nagyon örült neki.Ami kicsit üröm volt a hétvégi örömben, és ez nem az Ipon hibája, hogy hazaérve vidékre, a gép bekötése után indít, és hát nincs internet. A régi gép hálókártyája betesz, van internet. MAC cím másol, de hiába nincs internet. Mindent elkövettem, de a játék, amiért meg lett véve a gép, csak úgy indult, ha nem volt netre kötve a gép, különben a gép újraindult. Kicsit ideges lettem mert egy MMORPG net nélkül kicsit érdekes, de pihenni tértem, hogy majd szombat reggel szólok a kábelTV/interneteseknek. Szombat reggel kiderült, hogy hétvégén nincs ügyelet, minden probléma hétfő-péntek 8-16-ig kerül javításra. Nem nem szentségeltem, csak magamban dúltam fúltam, hogy szüleim ne lássák. A mai világban egy szolgáltató cég, hogy lehet ennyire trehány? S a legviccesebb, hogy nincs lehetőség vidéken máshoz átmenni.
-
cpt.awsm
csendes tag
Üdv!
Pár perce leadtam egy rendelést. de nincs benne az aktuális rendelésekbe.
Még nem dolgozta fel a számítógép, vagy újra le kell adni a rendelést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia