Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
drunkyboy
üzenetére
igen, ahogy nézem az van benne, konkrét típust tudnátok ajánlani, ami megfelelően kussba is van?

és az újabb kérdés : hogyan szedem én ezt szét? bevallom reggel meló előtt megpróbáltam 20p alatt, 4 csavar fogja a ventiket, összesen 3 csavar van a 2 két oldalán. Nehezíti a szerelésemet, h ugye bent van a gépbe, kábelek kötözővel rögzítve stb, tehát olyan nagy mozgásterem nincs a táp mozgatásánál.
De a táp "felnyitásához" egyáltalán elég a 3 csavart kilőni és valahogyan felhajtani a "burkot"? Nem vagyok egy műszaki zseni, sőt tápot még sose szedtem szét, így fogalmam nincs h milyen metódus alapján működik a felnyitása

Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm ventilátor szettek, fehér/fekete, normal/reverse blade!
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Eladó EKWB FPT 120 D-RGB ventilátorok
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő