Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
drunkyboy #2624 üzenetére
igen, ahogy nézem az van benne, konkrét típust tudnátok ajánlani, ami megfelelően kussba is van?
és az újabb kérdés : hogyan szedem én ezt szét? bevallom reggel meló előtt megpróbáltam 20p alatt, 4 csavar fogja a ventiket, összesen 3 csavar van a 2 két oldalán. Nehezíti a szerelésemet, h ugye bent van a gépbe, kábelek kötözővel rögzítve stb, tehát olyan nagy mozgásterem nincs a táp mozgatásánál.
De a táp "felnyitásához" egyáltalán elég a 3 csavart kilőni és valahogyan felhajtani a "burkot"? Nem vagyok egy műszaki zseni, sőt tápot még sose szedtem szét, így fogalmam nincs h milyen metódus alapján működik a felnyitása
-
ggbuffon1897
őstag
köszi srácok az ötleteket, tippeket
hétvégén ha lesz egy kis időm szétkapom, ki "koszolom", meg megnézem egyúttal a ventit is, biztos ami biztos alapon. Aztán ha a takarítás hatására nem javul, tényleg venticsere lesz.
Ez egyébként érinti a garanciát?
-
ggbuffon1897
őstag
Hali
Van egy 1 éves FSP Raider 550W-os tápom. Elég jól belőttem a gépbe a cuccokat, h mind hangtalan legyen, így most a leghangosabb ami a gépben üzemel az a táp.
Érdekes módon egyébként bekapcsolás után félóráig teljesen néma, aztán elég "búgó" hangja lesz, ami engem zavar.
Egy venticsere segíthet a dolgon? Ha igen milyen típust ajánlanátok?
Gondolkodtam még, h esetleg a Z9 alján lévő eléggé elb*szott szellőzősávjain nem jut be neki elég levegő, mondjuk ennek meg ellentmond, h 10 hónapig üzemelt hangtalanul.
Esetleg ha a nem lefelé fordítom, hanem felfelé a házba irányítva a levegőt, az megoldást jelenthet?
Előre is köszi a segítséget, vagy ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz iPhone 19
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Eladó Lian Li UNI FAN SL120 V2 RGB Fehér
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő