Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
drunkyboy #2624 üzenetére
igen, ahogy nézem az van benne, konkrét típust tudnátok ajánlani, ami megfelelően kussba is van?
és az újabb kérdés : hogyan szedem én ezt szét? bevallom reggel meló előtt megpróbáltam 20p alatt, 4 csavar fogja a ventiket, összesen 3 csavar van a 2 két oldalán. Nehezíti a szerelésemet, h ugye bent van a gépbe, kábelek kötözővel rögzítve stb, tehát olyan nagy mozgásterem nincs a táp mozgatásánál.
De a táp "felnyitásához" egyáltalán elég a 3 csavart kilőni és valahogyan felhajtani a "burkot"? Nem vagyok egy műszaki zseni, sőt tápot még sose szedtem szét, így fogalmam nincs h milyen metódus alapján működik a felnyitása
-
ggbuffon1897
őstag
köszi srácok az ötleteket, tippeket
hétvégén ha lesz egy kis időm szétkapom, ki "koszolom", meg megnézem egyúttal a ventit is, biztos ami biztos alapon. Aztán ha a takarítás hatására nem javul, tényleg venticsere lesz.
Ez egyébként érinti a garanciát?
-
ggbuffon1897
őstag
Hali
Van egy 1 éves FSP Raider 550W-os tápom. Elég jól belőttem a gépbe a cuccokat, h mind hangtalan legyen, így most a leghangosabb ami a gépben üzemel az a táp.
Érdekes módon egyébként bekapcsolás után félóráig teljesen néma, aztán elég "búgó" hangja lesz, ami engem zavar.
Egy venticsere segíthet a dolgon? Ha igen milyen típust ajánlanátok?
Gondolkodtam még, h esetleg a Z9 alján lévő eléggé elb*szott szellőzősávjain nem jut be neki elég levegő, mondjuk ennek meg ellentmond, h 10 hónapig üzemelt hangtalanul.
Esetleg ha a nem lefelé fordítom, hanem felfelé a házba irányítva a levegőt, az megoldást jelenthet?
Előre is köszi a segítséget, vagy ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest