Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
drunkyboy
üzenetére
igen, ahogy nézem az van benne, konkrét típust tudnátok ajánlani, ami megfelelően kussba is van?

és az újabb kérdés : hogyan szedem én ezt szét? bevallom reggel meló előtt megpróbáltam 20p alatt, 4 csavar fogja a ventiket, összesen 3 csavar van a 2 két oldalán. Nehezíti a szerelésemet, h ugye bent van a gépbe, kábelek kötözővel rögzítve stb, tehát olyan nagy mozgásterem nincs a táp mozgatásánál.
De a táp "felnyitásához" egyáltalán elég a 3 csavart kilőni és valahogyan felhajtani a "burkot"? Nem vagyok egy műszaki zseni, sőt tápot még sose szedtem szét, így fogalmam nincs h milyen metódus alapján működik a felnyitása

-
ggbuffon1897
őstag
köszi srácok az ötleteket, tippeket
hétvégén ha lesz egy kis időm szétkapom, ki "koszolom", meg megnézem egyúttal a ventit is, biztos ami biztos alapon. Aztán ha a takarítás hatására nem javul, tényleg venticsere lesz.Ez egyébként érinti a garanciát?
-
ggbuffon1897
őstag
Hali
Van egy 1 éves FSP Raider 550W-os tápom. Elég jól belőttem a gépbe a cuccokat, h mind hangtalan legyen, így most a leghangosabb ami a gépben üzemel az a táp.
Érdekes módon egyébként bekapcsolás után félóráig teljesen néma, aztán elég "búgó" hangja lesz, ami engem zavar.
Egy venticsere segíthet a dolgon? Ha igen milyen típust ajánlanátok?
Gondolkodtam még, h esetleg a Z9 alján lévő eléggé elb*szott szellőzősávjain nem jut be neki elég levegő, mondjuk ennek meg ellentmond, h 10 hónapig üzemelt hangtalanul.
Esetleg ha a nem lefelé fordítom, hanem felfelé a házba irányítva a levegőt, az megoldást jelenthet?
Előre is köszi a segítséget, vagy ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gaming notebook topik
- Napelem
- Sorozatok
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA® driverek topikja
- Linux Mint
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

hétvégén ha lesz egy kis időm szétkapom, ki "koszolom", meg megnézem egyúttal a ventit is, biztos ami biztos alapon. Aztán ha a takarítás hatására nem javul, tényleg venticsere lesz.