- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!!
Még a múlt héten behoztak hozzám egy gépet vga hiba miatt(elfeketedett a kép, aztán visszajött, de tulajdonképpen megmukkani sem mertünk a gép előtt, mert egér mozgatásra elfeketedett a képernyő). Levettem az órajelet, akkor egy ideig jó volt, vagy 3 féle drivert próbáltam, mind hiába. Reinstall is megvolt, de ugyanaz, így kizártuk a szoftveres dolgokat, vgat cseréltük, megjött a 750Ti a maga kis 60as TDP-jével... Viszont. Egy csutka Akyga (nemrég találtam rá, ugyanis nincs ráírva a tápra, gondolom nem akartak dicsekedni vele) LPK 12-30-as 500 WATTOS(!!!! Ez rá van biggyesztve jó nagy kék karakterekkel) táp. Viszont eszméletlen hangos és kérte az emberke, hogy kicsit halkítsam el. Na most. A tápot kitakarítottam, sűrítettel, kapott minden lóf*szt de bekapcsolom, elkezdek 5 percet játszani és már süvít. Szóval gondoltam meglékelem. Egy Cooler Master A12025-7BB-3AN-D1 venti van itt a közelembe. Elméletileg 1200 RPM és 0.21A a dolog és valami DC12V van még odanyomtatva a seggére. Mit gondoltok, érdemes kivágnom a tápból azt a szutykot, vagy ahhoz a gyilkos 500 w-hoz nem lenne elég a légszállítás? Elvileg szabályozza a ventit, mert egyre hangosabb mikor bekapcsolom. Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tőzsde és gazdaság
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore café
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest