- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ximo
tag
Köszönöm amit küldtél az nagyon hasznos volt ez alapján szerintem már meg tudom csinálni a cserét.
Abban is igazad van, hogy a YL erősebb, már megint bele zavarodtam, a m3/h és a CFM különbözőségébe, de ahogy át számítottam a mostani kb 230-240 m3/h légszállítást tud az Akasa 186 míg a Bitfenix 207m3/h-t emellett a Viper 3,12 mmH2O statikus nyomása meg több mint a Bitfenix 2,8-a, fene nehéz helyettesítő ventit találni ehelyett a hulladék helyett. A legnagyobb teljesítményű ház hűtők sem elegek ezek szerint... (még egy 10E Huf+-os Noctura jöhetne szóba, de ez ugye nem reális alternatíva)Azért hajlok még az Akasa felé mert jókat írtak róla ugyan ezzel a táppal külföldi fórumon...
Azért mielőtt nekiesek még szét szedem a tápot lehet nem is az a venti van benne amit gondolok (erről hivatalos gyári adat nincs)
Ha meg ejtettem a cserét beszámolok a tapasztalatokról
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Ház ventilátorok
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest