- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
nem tudom hova írjak ilyen ügyben.. de úgy gondoltam inkább ide írok hátha tudtok segíteni
találtam a szekrény alján egy ADDA AD1212MS-A71GL típusú ventilátort.. szivesen be raknám a CM házamba alulra, hogy pumpálja játék közben befelé a friss levegőt!
de a gond az, hogy amikor forgatom kézzel (gyorsabban) vagy tápra kötöm akkor hangos búgó hangot ad ki.. régi ventilátor gondolom kezdi megadni magát.. néztem a fólia alatt nincs kis nyílás neki, hogy egy kis olajat belecsöpögtetnék.
ezt a fajtájú ventilátort nem lehet valahogyan szétszedni megpucolni megolajozni és voálá tökéletes lenne a venti ?
vagy ez már úgy ahogy van kuka ?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged