- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Di Natale
senior tag
válasz
BonFire #3784 üzenetére
Szerintem drága ez a szolgáltatás. Tanárt is csak Premium Plus előfizetéssel kapsz. A szintrendszer nincs jól beállítva. Idáig abban a tudatban éltem, hogy Pre-inter. szinten vagyok, ehhez képest teljesen megértem az Intermediate anyagokat.
Ráadásul szintenként ömlesztve vannak az anyagok, így nem tudod, hogy milyen irányba menjél el.
Mutatok valami érdekeset:"I have some experience studying English — how can I figure out where to start?
Set your learning level under "My Level" on the left side of the Dashboard. Choose from Absolute Beginner to Advanced and the Dashboard will recommend a lesson that best fits your profile. You can also listen to level descriptions to find one that matches your level. Remember, the first 3 lessons of every series are always free, so even as a free account member, you can still sample the different levels and series we offer."
Komolyan nekem kell tudnom, hogy hol kezdjek bele? Legalább egy tesztsort adjanak és a rendszer bekategorizálhatna eredménytől függően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával