Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Di Natale

senior tag

válasz BonFire #3784 üzenetére

Szerintem drága ez a szolgáltatás. Tanárt is csak Premium Plus előfizetéssel kapsz. A szintrendszer nincs jól beállítva. Idáig abban a tudatban éltem, hogy Pre-inter. szinten vagyok, ehhez képest teljesen megértem az Intermediate anyagokat.
    Ráadásul szintenként ömlesztve vannak az anyagok, így nem tudod, hogy milyen irányba menjél el.
    Mutatok valami érdekeset:

"I have some experience studying English — how can I figure out where to start?

Set your learning level under "My Level" on the left side of the Dashboard. Choose from Absolute Beginner to Advanced and the Dashboard will recommend a lesson that best fits your profile. You can also listen to level descriptions to find one that matches your level. Remember, the first 3 lessons of every series are always free, so even as a free account member, you can still sample the different levels and series we offer."

Komolyan nekem kell tudnom, hogy hol kezdjek bele? Legalább egy tesztsort adjanak és a rendszer bekategorizálhatna eredménytől függően.

Új hozzászólás Aktív témák