- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
tomee007007 #896 üzenetére
Tetszik, en csak az elso resszel jatszottam elotte, igy sok pozitiv valtoztatast latok benne. Alapdoboz kicsit necces, de egyszer vegigjatszani jo lehet, utana nem art par kieg a valtozatossaghoz, vagy legalabb black plaguebol importalni parat. A horda jo hogy gyulik az tablan kivul, de nagyon gyorsan kimerul a szornytartalek, esznel kell lenni. A 3-as fatty instant halal sebzes nem tul szimpi. Lesz boven kihivas benne.
Bugarov: 7 rugo csak akkor sok erte, ha nem tudod 7 rugoert barmikor eladni, de ezt el lehet, valoszinu tizert is. a 40% kamat meg 10eves allampapir hozam
.
-
Bugarov
aktív tag
Irigyellek, nálam egy hónap alatt se kerül ennyi játék az asztalra
Seafall akcióval úgy voltam egyébként, hogy ha egyébként sem játszanék vele (így is van vagy 5 bontatlan játékom a polcon, meg kb ugyanennyi rendelésben), akkor 7 rugó is sok érte, mindegy, hogy 17-ről vagy 22-ről van leárazva.
-
maross
nagyúr
válasz
tomee007007 #894 üzenetére
Ajándék áron volt, én lényegesen drágábban vettem, azóta se játszottunk vele. Ami szomorúbb valószínűleg nem is fogunk, több jobb játék hever a polcon. Ma Zombicide Green Horde + Renegade + Dresden Files koop nap volt
.
-
Azie
őstag
válasz
tomee007007 #892 üzenetére
39.21gbp= bruttó 14k.
-
Bugarov
aktív tag
válasz
tomee007007 #887 üzenetére
El is fogyott így nekem már nem kell rajta dilemmáznom
-
tomee007007
addikt
Mindenképp, csak hát ugye nem mindig egyszerű a páromat ilyenekre rávenni, még június vége óta van egy nyitott Eldritch Horror partink is
Itt találtam pár tippet a szabályváltoztatáshoz két főre....
Nem hinném, hogy lehetetlen, én a Dragonfire-t is tudom egyedül játszani, ilyenekben jó vagyok -
Azie
őstag
válasz
tomee007007 #887 üzenetére
írhatnál róla majd, ha elkezdtétek, hogy milyen 2-en.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
TrollBalint #885 üzenetére
Mindenhol csak simat lattam, partyt sehol
-
TrollBalint
addikt
válasz
Polacheck #882 üzenetére
Itt nekem vagy 5 boltot is kidobott, ahol (a kiírás szerint) raktáron van:
Árukereső Sushi go PartyEsetleg egy (vagy öt
) próbát megérhet
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nincs ötletetek, honnan tudnék jövő hét közepéig sushi go party-t rendelni úgy, hogy ne legyen rá még 3-4k postaköltség? Amazont néztem, de 10k fölött lenne postával. Szellemlovasban előrendeltem, de kicsit esélytelennek tűnik, hogy addig beszerezzék. Más webshop külföldről?
-
Azie
őstag
Seafallról tapasztalatok? Vélemények? Most akciós itthon is és amazonon is.
-
kdr730
tag
Ha még aktuális:
Én a pixartprinting.com-ról rendeltem Formula-D, X-wing illetve SW Armada playmat-okat.
Futár hozza, a minőségével elégedett vagyok, még egyiken sincs kopás,
pedig a Formula-D az tesztelve van rendesen a kisfiam által, szóval csak ajánlani tudom.pl. most 09.12.-ei szállítással 19.16 EUR ami kb. 6300 HUF postával mindennel...
https://www.pixartprinting.com/wide-format/printing-banners-mesh/pvc-banner/
itt még vannak képek:
http://swmini.hu/2015/06/21/playmats_avagy_a_csillagok_kozott/ -
Mr.Csizmás
titán
kaptam egy Munchkint.
van valakinek leírása a játékmenetre?
-
DJGABI
addikt
aliról megjöttek:
Jaipur. tök oké, bár a kártyák meg a doboz picit kicsi, épp csak elfér benn minden, itt épp a tokenek voltak összetapadva... tényleg kb ilyen utazó változat. a lapok jó minőségűek, bár meg voltak picit hajolva. maga a játék mindkettőnknek bejött. egyik kedvenc lett kb.
mr jack pocket: talán ennek tetszett eddig legjobban a minősége, csodálatosak a kártyák. de sikerült is elcseszni, kinyomkodáskor frankón beleszabtam az egyik lap hátuljába... első játékkor meg kiderült: azt hiszem két tokent sikerült kidobni (vagy a kínai küldte annyival kevesebbel, de kétlem, képeken rajt van minden), este nyomkodtam, ilyen hibákat... na mindegy le lettek gyártva házilag. maga a játék: nem túl izgalmas, de aránylag tetszett mindkettőnknek.
sushi go: a két játékos mód még a szabálymódosítással (áljátékos) is gáz. több embernek való partijáték ez inkább.
imploding kittens: ahhoz képest hogy milyen kevés kártya van benn elég nagy dobozban érkezett (cone of shame miatt), amúgy jó minőségűnek tűnt ez is, pont mint az exploding. még nem játszottuk
deep sea adventure: ezt még nem néztem tüzetesebben, videóban négy fővel nem tűnt túl jónak, 1-2 kör, aztán elfogy az oxigén...
iknow-ról vélemény? kereső nem hoz semmit. szép minimalista, meg ez a legyen ön is milliomos/kérdezz-felelek stílus nekem amúgy is tetszik...
-
Azie
őstag
Sziasztok! Photosynthesis-sel van valamilyen tapasztalatotok?
-
Bugarov
aktív tag
My little scyth eredeti (pónis) pnp verzióját nem töltötte le valaki amíg lehetett? Ez a pónitlanított változat nagyon gáz lett, mert maradtak az almák meg piték, meg a barátságméter meg minden, csak éppen a főszereplő pónikat kellett kivenni a teljesen rájuk szabott környezetből
-
Bugarov
aktív tag
Carcasson for 2-on én is gondolkoztam amikor láttam a Müllerben, úti társasnak biztos jó lenne, különösen, hogy a Catan mini változatával is jó tapasztalatom volt (vonaton végig azt toltuk a lányommal a nyáron). Legközelebb megveszem
Müllerben ki lehet fogni kiárusításokat is, én Colt Express-t vettem 5500-ért egyszer.
(Szállodában a klubbszoba kínálata a következő volt: Scrabble, Monopoly meg sakk
Látszik, hogy közük nem volt a témához.)
-
maross
nagyúr
Nem merek uj embertol rendelni, kb egy rendeles van a 4-bol ami elvileg beerhetett, es az siman lehet az ovek is. Bele lehet futni kritikan aluli cuccba, es akkor 2500 buko. És a jatek is az eros partijatek kategoria random gyoztesekkel, tenyleg csak annak valo, aki az exploding kittenst is szerette.
-
maross
nagyúr
8-9$-t hatareset modon er meg még akkor is ha jo minosegu, de ahogy nezem, ez nem annyi lesz. A kiegeszitok mozognak 7-9$-ert. tarsasbol inkabb nezz video reviewt, valamint az se baj ha nem erzed magad bekorlatozva a fizikai boltok szegenyes kinalata altal, hanem neten rendelsz, gyakorlatilag barmit
. Vigyazz6 nem rossz jatek, de 4 fő alatt nem jatszanam.
-
DJGABI
addikt
nyah, így pár hét tapasztalatai:
Müller kb a társasjátékok mekkája, néztem otthon is meg melóhelyen is, direkt ilyen játékokra specializálódott boltokat, oké nyilván volt dixit, carcassone meg monopoly, kártyázósokból 100 féle uno, poker, magyar kártya. de így ritkább játékok semmi... a német shopban azért több fajta is. be lett húzva 3:
Scotland Yard: Die Jagd nach Mister X [link]: talán ez jött át a legkevésbé, de igazából játszani se tudtuk. leírás ugye ezekhez kb csak ilyen utólag hozzácsomagolt, már-már gúgeltranslate-es jár, hát ezzel sokra nem mentem, meg fura is, azt írja mr x végig fenn van a táblán. annak mi értelme? néztem a nagy játékhoz való leírást, de nem igazán ültethető át erre. majd esetleg bescannelem, hátha nálam okosabbak hozzá tudnak szólni.
Aranyásók párbaj: tanulás céljából egyelőre csak az arany számlálás nélkül játszottunk egy próbajátékot, nekem bejött.
Carcassone für 2: scotland yardhoz képest ez viszont tökéletes, nem ismertem a nagy játékot, de ez nagyon átjött, tök jó ez a kis puzzle-zés. egy eredményjelző/számlálót nyomtatni kellett hozzá, de amúgy 10/10.
kártyázósokat itt vettem még [link], megyeszékhelyen azért nagyobb volt a választék: Ladybaby ugrott be a kosárba (még nem játszottuk), meg egy
Vigyázz6! elég fárasztó egy játék, annyira egyikünknek se tetszett. el lehet vele lenni, de így videók alapján a no thanks szimpibb, csak ugye ahhoz min. 3 ember kell
Exploding kittens: régebbi rendelés még kínából, gf-nek ez jött be a legjobban, én is aránylag szeretem játszani, Implodingot is berendeltem hozzá. egy Unstable unicorns még tervben van, alin mától sale van, 8,88$ [link]
Hanabi: megjött kínából, fólia szakadt, (emiatt ?) kártyák összeragadva, nagyon sötét a háttere, számok alig olvashatóak rossz fényviszonyok közt. picit volt csak olcsóbb mint itthon a fémdobozos, tényleg nem érte meg. játszani viszont jó, mindketten szeretjük.
off: nyaraláson olyan retro csodák voltak a szállásadónknak kitéve, mint: Kalandozás a vadnyugaton, Kérdezz felelek, meg valami lépegetős-rendőrös, nem emlékszem már annak a címére
-
-
Milán13
tag
Sziasztok!
Jó minőségű playmat-et honnan lehet rendelni? Az asztal 140X80.
Köszönöm a válaszotokat előre is!
Üdv, Milán
-
maross
nagyúr
meeplescorner kozos rendelest is inditottam.
-
maross
nagyúr
Rise to Nobility, Gallerist, roll player: monsters & minions, pandemic: rising tide, concordia kiegek + olyan dolgok amik nalunk nincsenek
.
-
maross
nagyúr
inditottam egy ujabb kor vengefulgames.dk rendelest , itt lehet feliratkozni (alul vengefülgames, 550 euro a cel, onnan ingyenes a posta).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nyaralás topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Reklámblokkolók topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest