Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna

Hozzászólások

(#5066) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Elkezdett vacakolni a rendszerem az asztali gépen. Nem is csoda mert évek óta nem vigyázunk rá csak leéljük.
Ma vagyok 47 éves. Nem nagyon szoktam ünnepelni ezért erről nem is ejtek több szót. Azért lehet veszek magamnak némi állványt mert most adódott egy jó lehetőség rá. Igazából 3,5 méterig elvagyok a szuper vasbakjaimmal de afelett végem. Helyben az egyik srác kőműves apukája meghalt már rég és eladták a házat aminek a kertjében ott volt 60m2 régi fajta fémmunkás állvány. Még tanulóként építettem ilyeneket. 10m. hosszan 6m magasan tudnám felépíteni és nagyjából 8 méterig tudnék dolgozni ezen a hosszon. Vagy egy közepes méretű csúcsfalat teljesen be tudnék vele fogni. Mondjuk egy kis törődésre szükség van ha megveszem. Megcsiszolni és lefesteni és járólapot gyártani rá. Állítható lábakat is kellene vennem hozzá.
Tegnap Pesten felraktuk a lefolyókat de még 1x vissza kell mennünk mert egy peremre nem jól hajtották meg a lemezt. Öröm járja át a szívemet. :W És az a mocsok munka ami ott megy. :Y a csatornát és környékét ennyire óvták meg.
a bejárat mellett készül a végleges színezés. Ismétlem a VÉGLEGES!
Azt mondja nekem a tulajdonos hogy cseréljem ki a csatornát. Mondom neki akkor vissza kell szedni a műanyag tetőszigetelést és a hozzá tartozó nagy cseppentő lemezt és csak azután férek hozzá a csatornához. Elszomorodott. Ennyi.
Ma visszatérünk cserepezni. Élek vágása és talán még 2 rövidke vápa is belefér.
Szép napot mindenkinek.

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.