Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sany1987
csendes tag
válasz
nosuke88 #12924 üzenetére
Szia!
Az én emlékeim nem maiak már, de szerintem nem (sokat) változott.
Először is, ki leszel írva egy adott időpontra. Azt még előttevaló nap meg kell nézni még egyszer, mert ha valaki, aki előtted volt lemondja, akkor neked korábban kell menni. Az így kapott időpont előtt két órával meg kell jelenni a felkészülési helyiségben. (Előbb nem érdemes, mert nem kezdheted el hamarabb, később meg nem érdemes, mert akkor kevesebb időd lesz felkészülni.)
Ezután megkapod a tételeket. Nem húzod, hanem már ott lesz a borítékban, viszont nem kell semmilyen misztikus dolgokat belegondolni, nem személyre szabják, hogy mit kapsz. Ekkor kezdődik meg a felkészülés. Ide a felkészülésre minden anyagot bevihetsz, ami nem kidolgozott tétel (ha jól tudom, ez alatt azt értik, ami szó szerint tételkidolgozás). Ott a két óra alatt össze kell szedni a gondolataidat, és ezeket kijegyzetelheted a kapott papírra. A kijegyetelt papírokat beviheted majd magaddal a feleletre és nézheted is feleletkor, de a felolvasás nem fog működni. Úgy értem, ha mondjuk kiírsz magadnak egy tételt, definíciót, akkor belenézhetsz, hogy pontos legyél, de a "felolvasom a lapon lévő dolgokat" az nem felelet. Lehet bizottságfüggő, de főként arra kíváncsiak, hogy érted is, amiről beszélsz, vagy csak bemagoltad? Lehetnek kérdések is, de tudni kell önállóan beszélni a tételről. Tehát a kérdések inkább olyanok lesznek, hogy "akkor most térjünk át erre", vagy "erre nézzünk példát", vagy ha valamit rosszul mondasz, vagy úgy tűnsz, mint aki nem érti, akkor belekérdeznek dolgokba.
Én úgy emlékszem a papírt nem kellett odaadni és meg sem nézték, mit jegyzeteltem, de lehet nem mindenhol volt így.
-
sany1987
csendes tag
Szia!
Én idén júniusban végeztem. Mindent lehett vinni - hivatalosan kidolgozott tételsort nem, de nekem nem ellenőrizték, hogy mim van. Konkrétan egy utazótáskával mentem, benne az összes könyvem, jegyzetem, nyomtatott előadás jegyzet.
Két óra volt felkészülni. Nem tűntek nagyon kötekedőnek vizsga közben, szerencsére jó tételeket húztam. Egy két apróbb hibám volt, amit szerintem kicsit szigorúan vettek, rosszabb lett, mint számítottam, de azért nem lett annyira rossz. :-)
Amikor tanultam, nem dolgoztam ki a tételeket ( csak ott helyben ), de rendesen átolvastam, megtanultam a kiadott tételsort.
Mint ahogy előttem írták, érdemes azért tudni, hogy mit hol keress. Pl. volt olyan, hogy egy tételhez több helyről is ki kellett gyűjteni az anyagot.
PTI-s voltam, így nem tudok a gazdaságis tárgyakról nyilatkozni.
-
sany1987
csendes tag
válasz
pokerspan #8880 üzenetére
Saját véleményem:
- adatbázisokból elég volt a jegyzet
- a Köszi könyvet megvettem, de lehet meglettem volna nélküle. Én személy szerint jobban szeretek könyvből tanulni, mint monitorról.
Prog II-ből és Dimatból nem vettem könyvet.
Kalkulus II példatár tényleg hasznos, sok szükség lesz rá. :-)
Az Alga könyvet is megvettem, két féléves tárgy és mestintből is hasznos.
-
sany1987
csendes tag
A kondibérletet tudom.
A Fit-world-be szól a bérlet. Egy ember egyet vehet fel, egy hétig lehet nála, és ez alatt kétszer használhatja. Egy hét letelte után egyszer meg lehet hosszabbítani. Ha már két hétig nálad volt, vissza kell adni, és egy hét múlva újra kiviheted - ha éppen van szabad.
Ja, és ha ezeket betartod, nem kell érte fizetni. Ha valamelyik ellen vétesz ( később viszed vissza, többet használsz, elhagyod stb. ), a HÖK irodában ki van írva, hogy mennyibe kerül.
-
sany1987
csendes tag
Sziasztok!
Ma beiratkozott PTI MSc-s van itt?
És ha igen, ő látja az ált. műv. tárgyakat?
-
sany1987
csendes tag
válasz
LestatVenom #8588 üzenetére
Még nem késtél le, általában őszi szünet utáni héten szokott lenni a jelentkezési határidő.
-
sany1987
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg, hogy PTI MSc-seknek várható-e, hogy a "Fejlett programozás" illetve "Képfeldolgozás haladóknak" gyakorlatokon emelnek létszámot? Úgy emlékszem, azokba a termekbe többen is elférnek, mint 14.
Mellesleg pedig a még be nem telt "Fejl. prog." gyak. ütközik a Képfeldolgozással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest