Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Labahajú
csendes tag
válasz Adamka1999 #9647 üzenetére
A szar fórumon mindig is válogatott szamárságokat tudtak írni Habár aki BTK-ról jött TTIK-ra, attól nem meglepő...
-
cocma
csendes tag
-
snow.man
tag
válasz Adamka1999 #9647 üzenetére
Ez a levél még csak-csak istenes szerintem, ennél sokkal trehányabbak is vannak.
-
szivar1
csendes tag
válasz snow.man #9656 üzenetére
Ja,szerintem is teljesen rendben van! És nem tudom mit témázik ezen (mármint a levél "minőségén") Eörs, olvassa el a prog2 jegyzetet...! (Vannak benne olyan mondatok, hogy azért az általános iskolás magyar tanárom olyan pofont lehúzott volna hogy a fal adja a másik... )
-
DoL
csendes tag
válasz snow.man #9658 üzenetére
Szerintem viszont elég szomorú, hogy azt hiszitek, infosként nem kell megütnünk egy minimális szintet. Szakterülettől függetlenül igenis elvárható mindenkitől, hogy képes legyen magyar nyelven megfogalmazni egy (fél)hivatalos levelet - és hogy urambocsá' küldés előtt még át is nézze egyszer...
-
rasta.szucsi
újonc
Hali!
Alga 1-et aki 7 kreditesen végezte el tavaly, annak a +2 kreditért cisnált beadandóját megvenném SÜRGŐSEN. Akinek nincs ilyen, de csinálna pénzért gyorsban,az is jelentkezzen!
rasta.szucsi@gmail.com
Köszi!!!
-
-
PazsitZ
addikt
Teljes mértékben egyetértek.
Az, hogy esetleg fórumon, IM formában nem törődik sokat az ember a helyesírással elgépeléssel még elfogadható.
De itt azért mégiscsak egy félhivatalos levélről van szó.
Amúgy meg, már minden böngészőben-levelező kliensben elérhető a helyesírás ellenőrzés, szóval nem hiszem, hogy sokba kerül átfutni újra egy megírt levelet és legalább a piros színnel aláhúzott hibákat javítani.- http://pazsitz.hu -
-
szivar1
csendes tag
Szerintem ha nekiesnénk Eörs jegyzetének nem vennék rá mérget, hogy nem találnánk benne helyesírási hibát... Szóval, nem tudom, hogy milyen jogon kritizál! (Egy előadás anyag szerintem nincs a fél-hivatalos levél "alatt", legalább olyan fontos az is)
m.j.: most nem akarom elővenni az arch. jegyzetet, benne hibákat keresgélni. Ha mégis hibátlan lenne akkor elnézést a "rágalmazásért"
Ja, és ha a tanárok elvárják tőlünk, hogy helyesen írjunk akkor amiből évek óta tanítanak, legalább azok a jegyzetek legyen hiba nélküliek... (A prog2 jegyzet 2006-os, nem lehet mondani, hogy frissen készült el és még nem volt ideje átnézni...) -
DoL
csendes tag
válasz szivar1 #9663 üzenetére
Senki nem mondja, hogy hibátlannak kell lennie, de ezen a levélen meglátszik a trehányság. Nem ismerek olyan embert, aki maga lenne a Magyar helyesírás szabályai, de nem is erről beszélünk.
A te dolgod, hogy magaddal szemben milyen elvárásokat támasztasz - ha szerinted az, hogy valaki (adott esetben egy tanár/professzor) nem ír helyesen, azt jelenti, hogy akkor neked se kell, szintén magánügy...
-
nemnem
újonc
A 2006-2007-es Architektúra ETR fógum hozzászólásai visznek mindent:
"Nyald a meg a brémet te vén pöcs"
"Szívből szoltál Tesvírem Beveheti az enyémet is- egy dolgot azért köszönhetek ennek a fasznak-> hála neki kikúrtak ebből a csodálatos intézményből, és most olyan helyen taulok ahol a lányok kurvaszépek és nem csak a billenytűt kurják szét "
A többi hozzászólást már nem is érdemes belinkelni, katasztrófa...
-
Nerd
aktív tag
Kegyetlen!
Visszatérve a Tanár Úrnak írt levélre: Szerintem is rosszul és még illetlenül is fogalmazott az illető.
- Eleve "Jó Napot Tanár Úr" megszólítás mindent elmond az illetőről! (Ezt sehol se használjátok e-mailben, levélben stb! Tisztelt Hölgyem/Uram stb. esetleg nő esetén Kedves, de inkább a Tisztelt mindig!)
- Azon csodálkozom hogy a Tanár Úr megszólítást sikerült helyesen leírni, mert ezt nagyon sokan elrontják . (Tanárnő egybe van írva )
- Tanácsolni kicsit merész egy egyetemi tanárnak. (ez az én véleményem, igen ebbe bele tud kötni aki akar...)
Smiley hivatalos levélben?Hirtelen ennyi. Én is nagyon rossz vagyok helyesírásból de ezzel a levéllel más gondok is vannak!
[ Szerkesztve ]
-
cocma
csendes tag
Papadimitriou: Számítási bonyolultság könyvet keresek. Sürgős lenne, mert január elején vizsgázok belőle.
-
ivjoe
tag
Kelet-közép európa legnagyobb software-outsourcing cége.
http://lorem.hu
-
Obnoxious
csendes tag
Sziasztok!
Előző éves mestint kurzusfórumokat szeretnék gyűjteni, valakinek van esetleg? Illetve kigyűjtve a kérdések gyakorisággal?
Kösziii, Boldog Karácsonyt!!
-
tomecs
csendes tag
Hello
Volt ez a CWhai.net-es jegyzetes oldal, azt miért nem lehet elérni most?
Kellemes Ünnepeket mindenkinek. -
en.gin
csendes tag
Boldog Karácsonyt SZTE-infószak!
-
DoL
csendes tag
válasz Obnoxious #9685 üzenetére
Úgy tudom, teljesen random a kérdések előfordulása, de ha ez segít:
2008. évi vizsgakérdések a vizsgák sorrendjében
5, 14, 21, 33
11, 15, 28, 30
7, 10, 22, 28
4, 6, 29, 32
3, 15, 26, 33
2, 10, 20, 25
9, 13, 21, 27
8, 14, 31, 33 (UV)
5, 17, 22, 35 (UV)2009.12.14.
5. informált keresés, A*
14. logikai következmény és társai
21. feltételes függetlenség, Bayes szabály
33. perceptron, def stb.2009.12.21.
7. lokális keresés, globális optimalizálás, hegymászó és javításai, szimulált hűtés
10. kétszemélyes, determinisztikus, nulla összegű játékok, optimális stratégia, minimax algoritmus
22. Bayes háló konstruálása diszkrét változókból, zajos-vagy
28. Bayes tanulás, MAP tanulás, maximum likelihood tanulás (definíciók)2009.12.28.
3. egyenletes költségű keresés, mélységi keresés, iteratívan mélyülő keresés fában, ezek jellemzése (teljesség, optimalitás, komplexitás)
15. következtető algoritmusok, rezolúció az ítéletlogikában
27. hipotézis együttesek, turbózás (boosting), AdaBoost algoritmus
28. Bayes tanulás, MAP tanulás, maximum likelihood tanulás (definíciók) -
Mazsola6
csendes tag
Pub-rol lenne szüksegem elöadas anyagokra allamvizsgahoz. En mar nem tudom elerni. Vki segitene?
-
zeus90
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek meg a Termelésmenedzsment képletgyűjtemény? Mert ahogyan néztem le lettek szedve (?) az anyagok coospaceről és azt az egyet pont nem töltöttem le. Köszi!
-
fravik
tag
Sziasztok!
Grafikából van valakinek digitális formában fullos tételkidolgozása (vagy olyan, amit digitális formába tudna hozni)? Nagyon örülnék neki, ha nem kéne kidolgoznom a tételeket, csak meg kéne tanulni.
Hálás lennék érte!Erre a címre küldheti, ha valakinek lenne:
h756158@stud.u-szeged.huElőre is nagyon köszi!
"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
szivar1
csendes tag
Engem is érdekelnének a grafika kidolgozott téttelek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest