Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaccc
aktív tag
Prog1 nevű áldást kinél érdemes fölvenni?? Sajnos egyik vezetőt se ismerem . Csizofszki Attilánál voltam alapon, nála jó lenne..ha vezetne prog1 gyakot..
-
BoBo0o
csendes tag
Hi!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy honnan tudom azt kilesni, hogy a 2. féléves tantárgyak melyik 1. félévesekre épülnek? Etr-ben nem találom... -
BoBo0o
csendes tag
A Speciálgollégiumok mit takarnak?
-
BoBo0o
csendes tag
Tehát a Speciálkollégiumok...
-
8nemesis8
veterán
Ugye diplomához szükséges lesz csinálnod x kredit értékben. Szakodhoz kapcsolódó speciális témájú tárgyak, amik szerintem elég hasznosak a kötelező tárgyakon túl. Ha olvasol infós blogot pl ott is említve lett egy jómunkásember által, hogy elég sok hasznát vette a speckolloknak később a gyakorlatban is.
-
-
BoBo0o
csendes tag
válasz LestatVenom #6475 üzenetére
Okés, eddig érthető volt, de ha megnyitod valamelyik speckoll kurzuskódjait, van olyan, ahol felsorol vagy 10 tárgyat. Ezeket mind fel kell venni (kétlem), vagy elég egyet kiválasztani közülük?
-
snow.man
tag
Látom, eléggé el vagy veszve.
Elég csak egyet felvenni közülük. A 10 krditnyi speckoll pl. összejöhet úgy, hogy mondjuk felveszel 2db 3 krediteset és 1 db 4 krediteset, s láss csodát, meg is van a 10 kredit.
Azt hittem, hogy ennyire alap dolgokat első félév után már azért tud az ember.Szerk: Lehet, hogy jobban jársz, ha elolvasod visszamenőleg azt a cirka 6500 hsz-t és máris mérföldekkel okosabb leszel... (=
[ Szerkesztve ]
-
_eskimo
csendes tag
válasz LestatVenom #6476 üzenetére
Nem fogom reklámozni magam.
-
BoBo0o
csendes tag
Jaja, én is azt bogoztam ki belőle, hogy csak egyet kell felvenni egy speckollon belül, mert a speckoll kreditszáma = bármely benne lévő tantárgy kreditszámával.
-
pokerspan
csendes tag
Hellosztok!. 2. féléves tantárgyakhoz vonatkozóan csak egy röpke kérdés szeretnék feltenni:
Melyik tantárgy(ak)ra érdemes bemenni?:
-Operációs rendszerek
-Programozás I
-Sztochasztika alapjai
-Operációkutatás I
-Számítógép Hálózatok
-DiMat II
- + AssemblyKöszönöm előre is a segítséget!
progtudor.hu
-
fravik
tag
válasz pokerspan #6488 üzenetére
Hali!
Én ezek közül Prog1-re és Hálózatok-ra jártam be...nem lett volna muszáj, de ezeket érdekesnek tartottam.
Op.rendszerek azóta változott, amióta én megcsináltam, úh aról, valamint az assembly-ről és a dimat2-ről (nekem nem voltak) nem tudok nyilatkozni.Sztochát és opkutot !jó gyakvezetővel! meg lehet jóra csinálni az előadás látogatása nélkül is... (saját tapasztalat).
"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
cocma
csendes tag
Arra valaki emlékszik, hogy mikor megnyílik a tárgyfelvétel be kell-e újra jelentkezni? Rémlik ilyesmi régebbről.
-
ALI_G
veterán
ETR: kapcsolódás sikertelen, juhhú, jó lesz a mai nap is
mod: service unavalible, még jobbEsetleg tudja valaki, hogy mennyi kreditet lehet teljesíteni maximum BSC-n?
30-cal túlléptem már és még vagy 20-et teljesíteni fogok utolsó félévbanHol találom a meghirdetett kurzusokat? most már úgy érzem ezt nem fogom tudni megjegyezni
cocma: nem, elvileg csak frissíteni kell az oldalt olyankor, de simán kivághat, ezért ajánlott akkor bejelentkezni.
[ Szerkesztve ]
-
segi67
csendes tag
Mikrovezérlőhöz melyik gyakvezető a jobb?
-Kincses Zoltán
-Németh Tamás -
dlaccc
aktív tag
Elektrohoz és Fizika II. -höz kit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest