- SSD árfolyam
- Megoldások IBS/IBD-re
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Itt az új LOGOUT!
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
Eladó konfig:
Abit vh6II alaplap
Intel® Celeron® Processor 800 MHz, 128K Cache, 100 MHz FSB
2x128 MB SDRAM
TNT2 64MB videókártya
LAN kártya
Codegen 300W táp
LG CD olvasóÁrban megegyezünk. Személyes átvétel Szombathelyen.
A videókártya nem biztos hogy jó a többi elvileg működik.
Asszem mindenféleképpen!
-
beci
őstag
Sziasztok.
Nincs valakinek elfekvőben utángyártott T1281-es patronja Epson sx125-ös nyomtatóhoz?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Cathfaern
nagyúr
válasz runner 125 #9196 üzenetére
Közeli ismerős ismerőse. Szóval azért nem 1000%-os infó, de urban legendnél több. Állítólag komoly anyagi gondjai voltak már (végülis ez is felfogható magánéleti problémának).
-
runner 125
nagyúr
válasz Cathfaern #9194 üzenetére
Ismerted, vagy ez is valamiféle urban legend?
Nyugat.hu-n olvastam, h az első pletykák szerint elbocsátott vasúti dolgozó akarta magára robbantani a hidat.., szal'.."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Cathfaern
nagyúr
válasz runner 125 #9193 üzenetére
"H a francba juthat az ember ilyen szintre, nem értem."
Sikertelen tőzsdézés -
runner 125
nagyúr
Valaki ismerte egyébként az emerkét?
Híradó - s, pár hozzászólás - alapján módos vállalkozó volt. H a francba juthat az ember ilyen szintre, nem értem.
..amit meg legfőképp nem értek, h miért a belvárosban kellett mindezt végrehajtani, miért nem ment egy erdőbe, vagy mezőre.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Winne
nagyúr
Elég durva igen.
Más: valaki nem tud olcsón eladó robogót a környezetünkben?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
http://index.hu/belfold/2012/04/02/ongyilkos_robbantas_szombathelyen/#
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/ongyilkos_robbantas_szombathely
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Ki ért az elektronikához, vagy tudnátok valakit ajánlani?
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Winne
nagyúr
a döröskei tó állapotáról tud valaki valami friss infót mondani?
-
robick5
tag
Köszönöm,de reggel sikerült vennem egyet használtan !
Szervizes emberkétől ,még a régit is beszámolta így 20k-ba fájt az akció !
Új gépet 74k-t nem fogom megvenni,még ha aranyból van akkor sem !06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
ticzi01
aktív tag
szükségem lenne sos egy tulajdoni lapra esetleg van valakinek ügyvéd ismerőse aki holnap letudja kérni nekem a http://www.takarnet.hu/ oldalról?
A költségét természetesen állom fontos lenne!
Telefonszámom 70 63 24 133 kösz előre is -
robick5
tag
Sajnálatos módon a szeretett mosógépünk eltávozott az élők sorából !
Ha valakinek lenne Sárváron vagy Szombathely környékén használt de működőképes gépe,kedvező áron (vagyis occsóé ) írjon,vagy hívjon !
Eléggé sürgős lenne !06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
Ygg
senior tag
15" LG LCD érdekel valakit?
-
Tubica
senior tag
Sziasztok. Valaki nem tud olyan embert, vagy ismerőst, aki olcsón de szépen tud festeni robogó idomokat ?
4-5 idomról lenne szó, elég rugalmas vagyok szállítás terén
Ha valakinek lenne, annak nagyon örülnék.
Fényképet kérnék, ha van az eddigi munkájárólÜdv. Tubica
U.i: Suzuki Sepia Zz
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Lenne elfekvőben 15" os 195/65 r15-ös Dayton autógumim. Keveset futott (Nagy profilmélység), szép állapotban, nem repedezett, 2008-as!
Olcsóért elvihető.
+
Apósomtól egy Hankook 866 185/65 r14 gumi daewoo gyári acélfelnin: 5 1/2 x 14, 4x100, ET49. Egyszer sem volt használva. A gumi nem repedezett, hibátlan állapotú! Akár külön- külön is vihető.
A felni sok autóra passzol, meg kell nézni melyikre.Ha érdekel, dobj egy pü-t
-
Winne
nagyúr
Szia!
Érdekes a link neve (kenwood_kfc-psr70p_minosegi_hangvaltopar/friss.html) , de engem érdekelne pár komolyabbról fotó. Ami kellene, az a normális állapot, lehetőség szerint aszfaltos, vagy vékony gumi.
Ha külön tudsz duplafalú felnit első-hátsót, akár gumival, az is érdekelhet.
-
robick5
tag
Sziasztok !
Ha esetleg valakinek szüksége lenne rá !
Vállalok vga-k,alaplapok,noti alaplapok,mmx csatolós noti vga-k, BGA -k újraforrasztását (REWORK,REFLOW)
A javításokra minimum 1 hét garancia !
Több darab javítása esetén kedvezményt tudok adni !
Sikertelen javítás esetén nem számolok fel költséget !06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
Iomega
addikt
Valaki tudna ajánlani egy villamossági szerelőt?
Légkürtöt szeretnék beköttetni az autóba.
Vagy valaki ért az ilyesmihez az itt jelenlevők közül?[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Ygg
senior tag
Netező konfigok.
Variálható is a kettő.P4 2,66 + Cooler
Asrock i865G
2*512GB DDR400
Új LC power 400W táp.
DVD
Jó állapotú ház.
WD 40 GB SATA 100/100
12500,-Celeron 2,4 + Cooler
ABIT BD7-E
Gef2 MX200
2*256 GB DDR
Keveset használt Codegen 400W silent táp.
WD 40 GB ATA 100/100
DVD
Jó állapotú ház.
9500,-Itt a tavasz, lehet bringázni:
Eladó 1 férfi és 1 női mountain bike 26" mindkettő
Férfi: Alu váz, duplafalú felni, shimano váltó, teleszkóp
Most volt szerelőnél, középrész cserélve, új bovdenek, új lánc, etc.
e.váltó:Alivio
h.váltó:LX
váltókarokEORE 3x9
telo:rst RST OMNI CL
45kNői: Duplafalú felni hátul, Shimano váltó (Altrix), sárhányó, új nyereg
8,5k[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Szia,
Nekem van menetmetszőm itthon, de, ha pl. a 8-as menet szar, abból már újra 8-as menetet nem lehet csinálni, csak pl 6-osat, de ahhoz, h az fogjon a 8-asban, abba a furatba egy csavar kellett hajtani, majd kifúrni, és menetet metszeni abba is.
Nem egyszerű mutatvány, de kivitelezhető.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Tubica
senior tag
Sziasztok. ÉN olyan embert keresek, aki tud menetet javítani. a Motorom visszapillantó anyáját kellene megcsinálni, mert a menet teljesen kuka. Az egyik visszapllantót be se lehet tenni, a másikat, meg épphogy
Ha jól emlékszem ( nem vok most otthon ) 8-as vagy 10-es. Ha 10-es, meg lehet valahogy javítani, hogy egy új tükörpár ( 10-es menettel ) belemenjen ?
ÜDv. Tubica
Szerk: Illetve keresek motor bontót is, ahol tudok suzuki sepia-hoz venni idomokat.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Esetleg a Bárdi autós boltban érdeklődd meg.
Cím: 9700 Szombathely, Vépi út 17.
Telefon: (94) 510-670
Mobil: (20) 248-7878
Nyitvatartás: H-P: 7.30-17.30, Szo: 8-13
Email: szombathely@bardiauto.hu[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz runner 125 #9153 üzenetére
Megnézem, köszi
-
Josi
senior tag
Sziasztok!
Keresek S478 foglalatos Northwood v Prescott magos processzort 2,8 Ghz-től.
Gyorsítani kellene e gy Celeron D325-ös gépet.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
sith7
félisten
2008 - as évjáratú Suzuki Swiftre hol lehet olcsó tetőcsomagtartót venni Szombathelyen ?
Noname is jó , sőt ...
-
runner 125
nagyúr
Hi!
Van két fűnyíróm.
..akit esetleg érdekel.Kicsit foglalkozni kell velük, de egyik sem reménytelen.
-
kulerr
őstag
Sziasztok!
Valakinek egy normálisabb egere eladó lenne?
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz runner 125 #9141 üzenetére
Én is az otthoni mosásnak vagyok a híve, csak az a baj, hogy aki nem tudja háznál lemosni, annak főként a pénzbedobós megoldás marad.
Én is fúrt kútról veszem a vizet, van, hogy előtte sterimóval a szennyeződés nagyját leszedem, utána szivaccsal átmosom, az nem karcolja.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Zanatin van automata mosó és kb 3 beállós, kézi mosó is.
Egyébként a legtutibb, ha otthon mossa az ember. Max. 2 vödör forróvízből mindig lemosom. A hidegvizet meg tolja a szivattyú.
-
Cathfaern
nagyúr
Eladó régi országúti/verseny biciklit nem tud valaki véletlen (kb. 56 - 58-as méret között)? Olyan max. 30ezer Ft-ért, városi rohangálósnak lenne.
-
ticzi01
aktív tag
ingyen elvihető egy hp 815ös nyomtató tökéletesen jó csak patron kell bele
-
Iomega
addikt
Szerintem számolj legalább 2 ezer Ft-tal. Ha ügyes vagy, akkor lehet, hogy kijössz 1500-ból.
Ha kapkodva mosod, akkor sem tudsz 1300 alá menni.
Tehát legjobb esetben 1300 és attól felfele, így kalkulálj. Attól is függ, hogy milyen programokat választasz.[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
A Zanatin ott helyetted mossák , vagy nem?
A Körmendin egyszer mostam, pénzbedobós, gyorsnak kell lenned, ha nem akarsz több ezrest rááldozni.
Van még egy, ahogy mész a 11-es Huszár úton kifele, a Metro, ill. Kőszeg irányába. Na ott, ahogy elhagyod a Toyota kereskedést, utána van egy szintén kézi mosó, 4, vagy 5 autó férőhelyes. Többről nem tudok.Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
ß3NC33
tag
Tud vki a környéken normális (kézi) autómosót? Nem tudom hova vigyem, a gépitől félek, hogy összekarcolja a tütüt.
-
Iomega
addikt
válasz Reaper04 #9128 üzenetére
Legrosszabb esetben akár külön is megcsinálhatod a légkondi órája körül, de szerintem próbáld meg úgy ahogy írtam. A végére hagyd azt a domború részt, kifelé haladva. esetleg szólj faterodnak, hogy segítsen megfogni a fóliát, úgy könnyebb lenne, mert két irányba lehetne feszíteni, miközben rámelegítesz hajszárítóval.
Fontos, hogy ha egy részével megvagy, akkor egy kicsit hagyd visszahűlni a fóliát, majd kezd újra óvatosan melegíteni és úgy folytatni az illesztést.Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Reaper04
aktív tag
Igen azt a középső szürke/ezüst részt szeretném bevonni.
Csak felül a légkondi kijelzője az kidomborodik az alap síkból.
És amikor rátettem először a fóliát alul gyűrődött úgy, ahogy ezen a kis fedélen is amikor próbálkoztamegy nagy fóliát szeretnék rátenni az egész elemre, úgy hogy a domború rész is benne legyen.
Szerinted ez megoldható?Max végső esetben azt a részt kivágom és külön megcsinálom a domború részét a kijelző körül.
-
Iomega
addikt
válasz Reaper04 #9125 üzenetére
Jó ez szerintem, az íven szép a fólia.
A lejjebb levő rész az meg gondolom nem számít. Ha csak nem kell hasonlóképen fóliáznod a másik elemet is, amit használni fogsz.
Amit előzőleg linkeltél fotót, az autó beltérében lévő felület nem lesz vészes, mert az alig ívelt.Egyedül a középső óra körüli rész nem szerencsés.
Én az alsó része felől kezdeném, és a végére hagynám azt az ívesebb részt az óránál, mert ott már nyújtogathatod a fóliát ahogy akarod, mivel úgyis levágod a gyűrött részt.[ Szerkesztve ]
-
Reaper04
aktív tag
-
Iomega
addikt
válasz Reaper04 #9123 üzenetére
Azt javaslom, hogy előbb gyakorlásképen próbáld ki valami hasonló felületen.
Könnyen túlmelegíthető a fólia, ekkor nyúlósabbá válik, erre ügyelni kell.
Ne tartsd közel a hajszárítót a fóliához, szép fokozatosan melegítsd.Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Geri89
aktív tag
Még mindig megvan a 17-es LCD monitorom. Ha valaki a hétvégén elviszi, akkor 7000-ért viheti
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki esetleg ajánlani nekem itt a környéken olyat aki tud, vagy van jártassága fóliázásban?
Fóliám megvan, öntapadós, ezt szeretném egy nem egyenes felszínű (itt ott domború) elemre felhelyezni. Magam is megpróbáltam, de nem sikerült. A domború rész elején minden oké volt, de mire leértem a másik végére már gyűrődött.Erre a közép konzolra kellene egész pontosan
Köszi előre is, üdv:
Dave[ Szerkesztve ]
-
vallas
őstag
Ha valakit érdekel eladó A3-s tintasugaras nyomtató, akkor ne fogja vissza magát:
[link].............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
robick5
tag
06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
ticzi01
aktív tag
keresek olyan nem túl drága lézernyomtatót ami tökéletesen működik és nem túl drága bele a toner esetleg lehet töltetni, vagy van hozzá pár garnitura.
-
krups8
tag
Fekpadot, rudat és súlyt szeretnék vásárolni. Ha olcsón tud valaki keressen!
-
Tubica
senior tag
Sziasztok
Keresek olyan embert, aki olcsón jó minőségű festést tud alkalmazni egy Suzuki Sepia Zz Motorra. 4-5 elemet kellene festeni. A Motoron az van írva, hogy 24K a színe. ( sárga )
Aki tudna, az kérem küldjön képet az eddigi munkáiról
Üdv. Tubica
-
Geri89
aktív tag
Egy 17-es HANSSG LCD monitor valakinek esetleg? Van benne hangszóró,D-Sub ill. DVI bemenet. [link] 9000-ért Szombathelyen házhoz viszem d-sub kábellel Természetesen tökéletesen üzemel!
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Valakinek nincs véletlenül osztrák autópályamatricája, ami szombaton még érvényes lesz? Árban meg tudnánk egyezni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- SSD árfolyam
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest